15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Vegan in Rotterdam: Heavenly Cupcakes

7 Comments

Ah, ah ah ah, Heavenly Cupcakes – voor mij als vegan in Rotterdam een super fijne hotspot. Wat is het daar heerlijk, wat is het daar fijn en wat is het daar goed. Je kunt er koffie drinken. En een cupcake of een stukje taart zul je er zeker ook bij moeten eten! Ze worden niet alleen mooi gepresenteerd, maar hebben ook nog de meest lekkere smaken (zoals Oreo, framboos, mocca, Nutella, citroen…) en het allerbeste van alles, ALLES IS VEGAN! Hoera hoera, vind ik super leuk. Eindelijk kan gewoon eens alles besteld worden waarvan ik denk ‘dat ziet er lekker uit en dat wil ik’ zonder na te hoeven denken (of nog erger: na te vragen – bah) wat er nou eigenlijk in zit.
Heavenly Cupcakes is zelf ook een heel fijn plekje om te zitten, met het lieve interieur, of aan de tafeltjes buiten in de zon.

vegan in rotterdam heavenly cupcakes

Heavenly Cupcakes

Heavenly Cupcakes is dus een veganistische bakkerij en je kunt er ook lunchen. Je kunt er warm eten (zoals soep en de Dutch Weed Burger, die ik alleen nog maar in de (verrukkelijke) bagel versie heb geprobeerd), brood eten, de verschillende cupcakes proeven, taart eten en natuurlijk koffie en thee drinken. Ook zijn er glutenvrije taarten en cupcakes te vinden. En ik lees nu in het menu dat je er ook kunt high tea’en! Oeh, leuk leuk leuk, dat zou ik echt wel eens willen doen. Met net zo’n zoetekauw als ik, m’n zusje bijvoorbeeld.

Ook hebben ze leuke boeken om in te bladeren (een boek met katten!) en ik was zelf heel erg onder de indruk van het boek met analoge foto’s van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis (‘100 Photographs that Changed the World’), moooooooi. Want hé, je kan ook in je uppie naar Heavenly Cupcakes en er gewoon een boek lezen terwijl je sipt van een chai latte en kleine stukjes afbreekt van een Red Velvet cupcake. Bijvoorbeeld.

vegan in rotterdam heavenly cupcakes

Ik ben nu een aantal keer naar Heavenly Cupcakes geweest en elke keer is het een feestje. Of ik nou met Laura, Anne-Fleur of alleen ga, het is er fijn en leuk en de eigenaresse is heel aardig en behulpzaam.

Ohja, ook leuk om te weten: er worden ook andere vegan producten verkocht. Zoals verschillende soorten kaas, maar ook taartmixen, mayonaise, chocolade en bijzondere producten als liquid smoke.

vegan in rotterdam heavenly cupcakes

Dus, Heavenly Cupcakes is echt absoluut een bezoekje waard als je Rotterdam gaat verkennen :). Of je nou vegan of niet vegan eet, voor iedereen is dit wel een fijne plek om te kletsen of een boekje te lezen.

Het adres: Nieuwe Binnenweg 244, Rotterdam.

Liefs!

Previous Post
Koffiechocolade-ijs
Next Post
Lille en haar prachtige plekken

7 Comments

 • 9 augustus 2015 at 9:47 am

  Yummmm… Hier wil ik zeker naartoe als we ooit nog eens naar Rotterdam gaan!

  Reply
 • 9 augustus 2015 at 10:04 am

  Omigado, dit ziet er zoooooo lekker en mooi uit! Hier wil ik zeker binnenkort een bezoekje aan brengen! Je hebt prachtige foto's gemaakt!
  Liefs Iep

  Reply
 • 9 augustus 2015 at 11:03 am

  Ohhh ik was laatst in Rotterdam maar dit heb ik gemist helaas 🙁 Ziet er echt heeeerlijk uit!

  Reply
 • 10 augustus 2015 at 6:50 am

  Ooo mijn hemeeelllll ik wil er zo graag weer heen! En een high tea!! Dat moet ik ook echt gaan doen! Wauwie.
  Liefs!

  Reply
 • 10 augustus 2015 at 8:23 am

  Oh ik heb ze gezien op het viva las vegas foodfestival en toen ook een cupcake gekocht, die was echt hemels lekker!

  Reply
 • 13 augustus 2015 at 6:40 pm

  oooh leeeukk! ECHT leuk. Ze zien allemaal zoo lekker uit Sanne!
  Have fun!
  Jade x

  Reply
 • […] de tweede keer dat ik Anne-Fleur zag, afgelopen zomer hadden we ook afgesproken en gingen we naar Heavenly Cupcakes en Stek in Rotterdam! Ook in Utrecht gingen we even naar een plantenwinkeltje want ik was al even […]

  Reply

Leave a Reply