15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Welkom op mijn nieuwe blog!

27 Comments

Ik heb een echte punt nl! Hoe cool! Ik ben er zo blij mee! Al een tijdje speelde ik met de gedachte om een .nl te nemen maar wist niet zo goed hoe te beginnen.. Ja, ergens bij Neostrada, maar dan? Na lang zeuren hielp mijn vriendje me verder en eind december had ik dan een domein. Tof! Ik wist ook al dat ik met WordPress verder wilde en ging gretig opzoek naar mooie ontwerpen.

En dit is het geworden! Een grote header als je op de website komt – dat wilde ik sowieso. En verder simpel maar kleurrijk en overzichtelijk.

Lucas wilde dat ik het veelal zelf uit zou zoeken (ik vind het nogal makkelijk om te vragen hoe iets moet, maar zelf uitzoeken is veel leuker uiteindelijk).

Processed with VSCOcam with m5 preset

Vanaf nu ga ik hier dus bloggen, en om de dag is het plan een berichtje te plaatsen. En omdat onze kamers steeds mooier en fijner worden en ik alleen nog maar heerlijke kopjes Illy koffie drink en mega veel inspiratie heb zal het aan motivatie en zin en plezier niet ontbreken.

Ik blijf schrijven hoe ik nu schrijf, maar heb wat beter de categorieΓ«n verdeeld. Bovenin kan je ze vinden. Ook op mijn ‘Wie ben ik?‘ pagina kun je meer informatie vinden over wat je op mijn blog tegen kan komen. Meer (oude) vegan recepten en (oude) inspiratie komen er ook nog op!

Vanaf nu zal ik ook op mijn blog reageren op de reacties. Ik zat hier altijd al mee – moet ik op mijn blog reageren, of bij iemand op zijn blog op wat er op mijn blog was gereageerd? Verwarrend. Maar omdat ik zie dat bijna elke blogger op de blog zelf reageert, ga ik dat nu ook doen.

Een aantal blogberichten heb ik alweer online gezet hier. Ik ben van plan om nog meer online te gooien, maar dat gaat nog even tijd kosten. Voor nu ga ik meer vooruit denken en schrijven voor berichten die nog gaan komen.

Dus! Yay! Leuk! ZIN IN!
Ik zou het trouwens ontzettend leuk vinden als mij volgt op Bloglovin’ ! Eerst had ik een nieuwe Bloglovin’ gemaakt, maar na een paar fijne tips van jullie begreep ik dat ik m’n volgers kon verplaatsen en dat heb ik gedaan! Super chill.

SONY DSC Processed with VSCOcam with m5 preset

Heel veel liefs!

Previous Post
Analog sunday #5
Next Post
Prachtige analoogjes uit AziΓ«

27 Comments

 • 19 januari 2016 at 8:06 am

  Aaah Sanne wat leeeeuk! En wat ziet het er mooi uit! Xxx

  Reply
  • 20 januari 2016 at 6:07 pm

   Hihi jeeeeeej IK BEN ER ZO BLIJ MEE! Bedankt bedankt lieve Fleur, ik ben blij dat je het mooi vindt!
   Liefs

   Reply
 • 19 januari 2016 at 8:39 am

  Ohhh, zo leuk! En wat ziet het er mooi uit <3. Gefeliciteerd met je punt nl :)! Toch echt wel fijner/toffer om je eigen domein te hebben. Yay! Ben je meteen gaan volgen natuurlijk!

  Reply
  • 20 januari 2016 at 6:06 pm

   Hey Anna!
   Yaaaay wat leuk dat je het mooi & leuk vindt! Ja absoluut, ik vind het ook geweldig inderdaad om een eigen domein te hebben.
   Bedankt voor het volgen, super leuk!
   Liefs

   Reply
 • 19 januari 2016 at 8:52 am

  Ik ben alvast verhuisd van Bloglovin-pagina, want ik zou geen bericht willen missen πŸ™‚

  Reply
 • 19 januari 2016 at 10:29 am

  Erg mooi deze nieuwe website! πŸ™‚

  Reply
 • 19 januari 2016 at 12:43 pm

  Woehoe, wat ontzettend leuk! Ik vind het er super mooi uitzien, die header is ook echt tof inderdaad. Ik heb laatst ook de overstap gemaakt naar .nl, en als je bloglovin’ een mailtje stuurt kunnen ze gewoon je volgers overzetten!:) Anders loop je risico dat je er toch een aantal verliest, natuurlijk. Heel veel plezier op je nieuwe domein, ik blijf je in ieder geval volgen! Liefs

  Reply
  • 20 januari 2016 at 6:05 pm

   Hey Sonja!
   Ahhh wat lief en wat leuk dat je het zo leuk vindt! Ik ben blij dat je het er mooi uit vindt zien πŸ™‚ ik ben er ook nog steeds erg blij mee als ik er naar kijk (gelukkig maar haha). Thanks voor het blijven volgen! Bevalt het jou ook nog, de overstap naar een .nl? Bedankt voor je Bloglovin’ tip! Ik wist helemaal niet dat dat kon en van een andere blogger (Anne-Fleur van Florainthegarden) kreeg ik ook te horen dat ik Bloglovin’ gewoon een mailtje moet sturen. Dus dat ga ik toch maar even doen dan!
   Liefs

   Reply
  • 20 januari 2016 at 6:17 pm

   Hey Sonja!
   Het is me gelukt! Via de FAQ pagina van Bloglovin’ ben ik erachter gekomen hoe ik m’n volgers kan verplaatsen. Heel chill! Dus thanks!
   Liefs

   Reply
 • 19 januari 2016 at 2:20 pm

  Ja wat leuk! Een eigen punt.nl! En WordPress is zΓ³ fijn!

  Ik reageer inderdaad ook altijd op alle reacties. Een aanrader is de plugin: Comment Email Reply. Die kun je gewoon intikken in het zoekvenstertje bij Add Plugin. Dan krijgt de lezer een berichtje als je op zijn/haar comment reageert! Ik vind dat ideaal als ik dat van andere blogs krijg. (:

  Oh en ik zou het reCAPTCHA dingetje hieronder uitzetten, mensen reageren minder snel als dat er staat. πŸ˜‰

  Reply
  • 20 januari 2016 at 6:03 pm

   Hi Charelle!
   Wat leuk dat jij het ook zo leuk vindt, ja WordPress werkt heerlijk.
   Ah super thanks voor de Comment Email Reply plugin! Ik ga ‘m bekijken!
   En ook bedankt voor je reCAPTCHA tip. Ik wilde eerst ook echt niet zo’n captcha op m’n blog – heel irritant vind ik het bij andere blog en inderdaad, het weerhoud me er soms ook van (of ik krijg er in ieder geval irritatie door). En het staat meestal niet zo mooi.. Maar helaas kreeg ik nog voordat ik m’n blog goed en wel online had gezet, al vervelende spamreacties! M’n vriend zei dat deze captcha nog wel het chillst is, omdat je hierbij alleen een vakje hoeft aan de klikken en niet zo’n stom plaatje hoeft over te typen, haha.
   Liefs!

   Reply
 • 19 januari 2016 at 2:25 pm

  Joepieee wat leuk, je eigen domein. Veel plezier! πŸ˜€

  Reply
 • 20 januari 2016 at 4:49 pm

  Tof dat je je eigen domein nu hebt! Dat is nog veel leuker he? Vind je header trouwens lekker clean, mooi! Reageren op comments van bezoekers doe ik ook altijd gewoon op mijn eigen blog. Dat is toch wel het makkelijkst. πŸ™‚

  Reply
  • 20 januari 2016 at 5:58 pm

   Hoi Sandra! Hihi ja, het is inderdaad nog veel leuker! Vooral omdat ik het zo heerlijk vind werken, stiekem veel fijner dan Blogger. Dankjewel! Ik ben ook echt blij met de header! En ook bedankt voor je reactie over hoe je comment, ik vond dit al tijden zo’n lastig punt – maar hierbij ga ik het mezelf gelijk aanleren om op mijn eigen blog terug te reageren :).
   Bedankt voor je bezoekje!
   Liefs

   Reply
 • 20 januari 2016 at 11:34 pm
  christel

  Wat zit het er goed uit Sanne. Heel leukik vind het ook zo leuk dat je er zo blij mee bent.

  Reply
 • 23 januari 2016 at 9:00 am

  Ehm, ik weet niet precies hoe ik nu weer op jouw comment moet reageren dus ik schrijf maar gewoon weer een nieuwe haha:) Maar super dat het gelukt is! Jaaa mijn .nl-domein bevalt echt nog super goed, het staat ook gewoon zo veel mooier en professioneler! En wordpress heeft ook veel meer opties dan blogspot!

  Reply
  • 29 januari 2016 at 10:34 am

   Haha snap ik πŸ˜‰ ja inderdaad, wordpress heeft zo veel meer opties dan blogspot! En het werkt echt een stuk makkelijker en wat je zegt, het is zo veel mooier en professioneler! Zo fijn dat het jou ook zo bevalt πŸ™‚ ik vind het ook gewoon een stuk leuker om te bloggen nu, haha! Liefs!

   Reply
 • 23 januari 2016 at 5:01 pm

  Jeej, leuk dat je een eigen domein hebt! En je nieuwe layout ziet er heel gaaf en mooi uit πŸ™‚

  Reply
  • 23 januari 2016 at 5:27 pm

   Ah Karlijn wat lief! Dankjewel! Ik vind het ook ontzettend leuk dat je komt kijken, jeej! Liefs!

   Reply
 • 23 januari 2016 at 11:25 pm

  Ah ja ik snap dat je dan de reCaptcha gebruikt Sanne! Misschien is Akismet dan ook nog een fijne plugin voor je, die filtert zelf al een hoop spam. πŸ˜‰
  Liefs, Charelle

  Reply
  • 24 januari 2016 at 2:50 pm

   πŸ™‚ hihi, dankje voor je fijne tips! En toevallig gebruik ik Akismet al, haha. Ik denk dat WordPress zelf ‘m ook aangeraden had, ofzo. Liefs!

   Reply
 • 25 januari 2016 at 7:16 pm

  Mooi! Ik heb wat zitten vogelen met de url en bloglovin, hoop dat het allemaal goed gaat. Knap dat je dit zo zelf allemaal voor elkaar krijgt, dat zou ik ook nog wel een willen kunnen.

  Reply
  • 26 januari 2016 at 9:07 pm

   En dat kan je vast wel πŸ™‚ zelf dit allemaal uitvogelen. Op internet is ontzettend veel informatie te vinden. Als ik m’n vriend iets vraag hierover, zegt hij gelijk ‘heb je het al gegoogled?’. Haha. En pas als het dan niet lukt, dan gaat hij voor me googelen :p. Van WordPress zelf is er ook een soort forum waar aaaalle vragen gesteld worden en waar iemand van WordPress dan antwoord geeft, super handig. Want waar jij tegenaan loopt, daar loopt een ander vast ook tegenaan :).

   Reply

Leave a Reply