15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Prachtige analoogjes uit Azië

7 Comments

Via mijn @coffeecatsandcameras Instagram, waar ik alleen maar analoogjes post en analoge accounts volg, kwam ik op de prachtige foto’s van Yeow Chin Liang, @yeow8 op Instagram. Daar waren ze al heel erg mooi. Maar nu ik de foto’s ook op zijn pagina van 500px.com heb gezien kijk ik mijn ogen uit. Wat is dit prachtig! Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en ik zie dat een heleboel foto’s gemaakt zijn in Maleisië. En via de foto’s van Yeow Chin Liang krijg ik het idee dat ik het echte Maleisië zie. De mensen en de kleuren en de composities zijn zo prachtig van deze foto’s!

yeow8_analogphotography_07 (Custom)

yeow8_analogphotography_01 (Custom)

yeow8_analogphotography_05 (Custom)

yeow8_analogphotography_02 (Custom)

yeow8_analogphotography_03 (Custom)

yeow8_analogphotography_04 (Custom)

yeow8_analogphotography_06 (Custom)

Die kleuren, die scherptediepte.. het maakt de foto’s zo levendig. Het maakt heel veel indruk op me, prachtig. Dus, daarom nogmaals een linkje naar zijn Instagram @yeow8 en naar zijn website, en vooral die laatste moet je echt bekijken omdat je het daar past echt voelt.

Ken jij nog analoge fotografie Instagramaccounts die ik écht moet bekijken?

Liefs!

Previous Post
Welkom op mijn nieuwe blog!
Next Post
24 before 25 update #3

7 Comments

 • 21 januari 2016 at 8:02 am

  Wauw wat een mooie plaatjes <3

  Reply
 • 22 januari 2016 at 9:21 am

  Wauw, inderdaad schitterende foto’s! Zo sprekend ook.

  Reply
 • 25 januari 2016 at 3:08 am

  Dank je om deze mee te delen! Altijd leuk om nieuwe fotografie te ontdekken.
  Ik ben zelf ook nog niet naar Azië gegaan en
  vond deze dus best leuk om visueel te kunnen reizen in pracht.
  ja, die kleuren zijn zo heerlijk, het licht en schaduwgebruik en kaderage zijn echt subliem, ook het moment keuze; zoals met de duiven of hoe die man in het midden net een slok koffie binnen slurpt terwijl iedereen ook een kopje vasthoudt, prachtig.
  fijne ontdekking!
  x

  Reply
  • 25 januari 2016 at 5:54 pm

   Wat leuk dat je dit zo fijn vindt om te zien! Vind ik dan weer tof om te lezen :). Ik vond het namelijk ook zo inspirerend dus alleen maar tof als jij er zo blij mee bent. En wat beschrijf je ook mooi wat je ziet! Doe je zelf iets met fotografie? Liefs!

   Reply
 • 27 januari 2016 at 9:12 am

  Hey daar, euh ja inderdaad; ik heb enkele jaren beeldende kunsten en fotografie gestudeerd. Ik bespreek heel graag visuele beeldkunst en merk graag kleine details op. Ik kan echt genieten van musea en tentoonstellingen. De interactie tussen de toeschouwers, vind ik altijd fascinerend. Hoewel ik een heleboel academische inzichten heb opgedaan in mijn, heb ik spijtig genoeg ook een belemmering ondervonden in mijn eigen creativiteitsproces. Ik kan mijn ‘denken en kennis’ niet altijd omzetten in het ‘handelen en doen’ omdat het denken een barrière vormt vol verwachtingen en prestatiedruk op mezelf. Best stom eigenlijk. Zo begeleid ik bijvoorbeeld liever anderen in hun creatief proces, dan mezelf in mijn fotografische dwaal/zoektocht. Ziezo een korte introductie ofzo. Groetjes xx

  Reply

Leave a Reply