15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

24 before 25 update #3

26 Comments

De kamers staan steeds voller met planten! De monstera blijft groeien (er komen babies!) en ik heb m’n aloë vera verpot (geen idee of dat moet en of het werkt, maar dat zie ik dan wel). Ook was er van de week een keer zon in de kamer en heb ik gelijk alle planten een zonnebad gegeven.

Processed with VSCOcam with m3 preset

Ik ben begonnen met mediteren! Ik wilde het al heel lang maar durfde het niet aan ofzo, bang dat het niet zou werken. Maar sinds kort heb ik een iPhone 5s ♥ en kon ik Headspace downloaden. Super fijn. Ik ben nu nog bezig met een tiendaagse sessie en daarna zie ik wel wat de app me biedt, geen idee! De keren dat ik nu heb gemediteerd vond ik erg fijn.

Ook heb ik mijn haren weer geverfd! Dezelfde kleur als eerst, met die natuurlijke haarkleuring. Ook probeer ik weer met ‘no poo’ verder te gaan (je kan hier lezen wat ik daarmee bedoel). Ik had het namelijk een paar keer gewassen maar was het zat dus dat doe ik niet meer. Voorlopig.

analog_camera_praktica

Eindelijk heb ik mijn analoge camera weer opgepakt. Ik heb er een rolletje in gestopt en ga deze dubbel belichten. Misschien ben ik te positief dat ik genoeg licht ga hebben doordat de zon nu heerlijk de kamer in schijnt, maar ik ga het gewoon doen! Ook ben ik aan het overwegen om aankomend schooljaar de minor Fotografie te gaan doen, en heb al gemaild of ik eventueel een analoge camera mag gebruiken.. ik twijfel nog om het te gaan doen, maar het zou wel echt tof zijn. Maar er zijn zoveel toffe minoren! Sowieso ga ik iets doen met kunst en/of cultuur.

Het werken aan m’n stageopdrachten gaat tot nu toe nog erg goed! Echt heel vroeg beginnen zal ik nooit doen, maar ik stel het steeds niet uit tot het laatst en dat is al een hele verbetering ;).

Processed with VSCOcam with kk1 preset

En in december heb ik elke dag 10.000 stappen gelopen met mijn Fitbit! Yay! Ik moet zeggen, doordeweeks heb ik geen moeite om 10.000 stappen te halen. Tijdens stage en werk loop ik zo veel, ik haal het met gemak. Maar doordat er nu kerstdagen tussen zaten, heb ik af en toe echt een wandeling moeten maken (ook op hakken!) om die 10.000 stappen te halen. En dat vond ik wel leuk om te doen!

Processed with VSCOcam with f2 preset

En voor het meer eigen maken van de kamers had ik een suuuuper fijne cadeaubon gehad van mijn werk als kerstcadeau. Dus ik kon de Dille & Kamille leegkopen! YAY! Dat is toch alles dat een meisje wil? Ik kocht gedroogde prachtige bloemen (die Guusje bijna gelijk sloopte) om in een vaas te zeggen, omdat ik gewoon altijd bloemen in huis wil en aan deze hoef ik niks te doen. CHILL. Op de foto hierboven zie je trouwens ijs met oreo, en daarnaast allemaal geknipte stukken mooi blauw papier – Lucas heeft onze zelfmaak-neushoorn in elkaar gezet! En hieronder de fijne Dille & Kamille spulletjes. Dat boek is ook zo tof!

vscocam_dillekamille (Custom)

Liefs!

Previous Post
Prachtige analoogjes uit Azië
Next Post
Instagram Tag 2015

26 Comments

 • 23 januari 2016 at 8:57 am

  Woehoe, analoge kiekjes!<3 Wat tof dat je misschien een minor fotografie gaat doen, klinkt heel goed! Mediteren heb ik ook een tijdje gedaan met Headspace, vond dat super fijn, alleen om meer te krijgen dan die 10 moet je met je creditcard een best duur abonnement betalen.. Dus dat heb ik toen maar niet gedaan, helaas!

  Reply
 • 23 januari 2016 at 9:41 am

  Sanneeeee i luf your blooog <3 Wat een fijne foto's!
  En wat goed van headpsace! Shit dat moet ik eigenlijk ook echt weer gaan doen.
  X

  Reply
 • 23 januari 2016 at 9:55 am

  Plantjes en No poo <3 precies waar ik nu mee bezig ben! Ik hou zo van zulke lijstjes, dit maakt het ouder worden wel leuker, omdat je dan meer dingen mag doen 🙂
  Je bent lekker bezig!

  Reply
  • 23 januari 2016 at 7:27 pm

   Hihi leuk die herkenning Veerle! Ik vond het no poo stukje op jouw blog ook heel leuk om te lezen!

   Reply
 • 23 januari 2016 at 11:18 am

  Fijne foto’s ❤️ Ik hou van planten, mosterdgeel (op je stoel), gedroogde bloemen en ijs met Oreo’s!
  Fijn weekend!

  Reply
  • 23 januari 2016 at 5:36 pm

   Ah wat leuk! Dat mosterdgeel, bedoel je dan met dat bijenkorfpatroontje? Want dat is van een super fijn kussen, die heel goed past bij ook onze mosterdgele bank haha! Leuk dat je dat zegt :). En over oreo’s gesproken.. Ik ga nu naar de supermarkt en dan koop ik een rol want ik snak er al dagen naar, haha. Jij ook een fijn weekend!

   Reply
 • 23 januari 2016 at 11:39 am

  Goed bezig! 🙂

  Reply
 • 23 januari 2016 at 2:52 pm

  Ooh, een cadeaubon voor de Dille & Kamille is altijd fijn! En leuk dat je steeds meer planten hebt. Mijn kamer is op dit moment wat kaal en leeg, dus ik ga binnenkort ook op plantenjacht om het wat fleuriger te maken 🙂

  Reply
  • 23 januari 2016 at 7:25 pm

   Leuk als je op plantenjacht gaat! Ben benieuwd waar je allemaal mee thuis gaat komen. Mijn kamer was ook altijd erg kaal en hoe meer plantjes, hoe fijner. Maar ook hoe gevaarlijker – Guusje heeft net een prachtig verplantje in een aardewerken potje op de grond gegooid :'( boe. Verder is ze lief, haha. Liefs!

   Reply
 • 23 januari 2016 at 4:53 pm

  Wat leuk zo’n update!! Die plant is zo leuk. En die app Headspace ga ik ook eens proberen, ik gebruik nu een andere. Fijn dat alles verder ook zo goed gaat!

  Reply
  • 23 januari 2016 at 5:33 pm

   Ah dankjewel! Oh ik ben zo blij met die monstera echt een prachtige plant en hij groeit zo snel! Super leuk. Oeh, welke app gebruik jij om te mediteren?

   Reply
 • 23 januari 2016 at 11:22 pm

  Oooh ik ben echt groot fan van Headspace! 😀 Ik heb na de tien gratis lessen een aantal keer gedaan te hebben, een abonnement genomen. Echt een aanrader, geen moment spijt van gehad! Inmiddels gebruik ik het eigenlijk niet meer, of amper, omdat het nu prima zelf lukt, maar soms is het wel leuk om er weer bij te pakken.
  En wat goed dat je weer no poo bent! Ik heb het ook een tijdje gedaan en daar wel veel baat bij gehad. Ik kwam er alleen wel achter dat wassen met baking soda/zuiveringszout heel ongezond is. Ik schreef daar een artikeltje over op mijn blog (onder health).
  En wow, die bloemen van Dille & Kamille zijn echt super tof! Ö Zó mooi en handig, echt iets voor mij! Ik ga eens een kijkje nemen!

  Reply
  • 24 januari 2016 at 3:01 pm

   Ohhh wat cool dat je zelfs een abonnement hebt genomen op Headspace en er ook nog zo veel plezier van hebt (gehad)! Je kunt er in ieder geval altijd op terugvallen als je het nodig hebt. Wel heel relaxt dat mediteren je nu prima zelf afgaat :). Ik durf dat niet zo snel, een abonnement nemen op een app ofzo. Ik heb ook nog nooit een app gekocht. Maar ik vind Headspace tot nu toe ook echt heel fijn en als jij er zo enthousiast over bent, dat vind ik in ieder geval fijn en leuk om te lezen en als ik er dan nog steeds straks zo enthousiast over ben, ga ik het wel overwegen om het ook te kopen.
   Ik ga je blog wel even bekijken over wassen met baking soda! Ik heb dat zelf nog nooit gedaan en het trekt me ook niet zo, maar had wel gelezen dat meerdere mensen dat wel deden.
   Ah ja, die bloemen van Dille & Kamille zijn echt heel handig! Want ze blijven gewoon mooi (mits je geen kat hebt die ze graag wil kapotbijten, haha).
   Bedankt voor je leuke reactie! Liefs.

   Reply
 • 24 januari 2016 at 9:29 am

  Wat tof dat je bent begonnen met mediteren! Is die app aan te raden? Analoog fotograferen lijkt mij ook zo gaaf..zo mooi zijn als je dat mag gebruiken voor je minor!

  Reply
  • 24 januari 2016 at 2:47 pm

   Het is echt heel fijn, mediteren! Alleen begreep ik wel dat na de tiendaagse sessie, er verder weinig is aan Headspace. Maar voor nu vind ik ‘m echt heel fijn. Dus voor die tiendaagse sessie raad ik ‘m aan!
   Wat leuk dat het je gaaf lijkt om analoog te fotograferen! Zou je dat willen doen? Zou inderdaad tof zijn om het te gebruiken voor de minor 🙂 lijkt me echt fijn om weer wat meer met fotografie bezig te zijn! Liefs

   Reply
 • 24 januari 2016 at 4:20 pm
  Lucas

  Leuk hoor!

  Reply
 • 24 januari 2016 at 6:09 pm

  Ik gebruik nu Stop, Breathe & Think! Alleen ben hem een beetje beu omdat ik alle gratis opties wel gehad heb nu 😉

  Reply
  • 24 januari 2016 at 6:26 pm

   Ah haha. Ja snap ik! Op een gegeven moment heb je dat wel gehad. Ik heb ‘m ook op m’n telefoon, maar nog maar 1x gebruikt geloof ik.

   Reply
 • 25 januari 2016 at 5:35 pm

  Goed bezig! Fijn dat het mediteren bevalt. Mooie foto’s ook weer. Volgens mij moet ik nog een url opslaan van je nieuwe website, zag ik ergens voorbij komen… moet nog wat leeswerk inhalen dus.

  Reply
  • 25 januari 2016 at 5:44 pm

   Yay, echt leuk dat je hier in ieder geval bent komen kijken Simone! Het zou kunnen dat je het via Bloglovin zag (als je me daar volgt) – ik heb alle volgers van m’n oude blog over gezet naar m’n nieuwe blog. En ik moet ook nog heel wat werk inhalen hier haha, ik wil nog veel blogberichten omzetten naar hier :). Liefs!

   Reply
 • 30 januari 2016 at 12:30 pm

  Wat een fijne blog! Die Monstera plant vind ik echt heel mooi; zoiets wil ik ook nog wel in huis. Heb een enorme verzameling cactussen maar wil nu wel eens wat anders 😉 En headspace klinkt als een fijne app.. die ga ik ook downloaden!

  Reply
  • 1 februari 2016 at 10:11 pm

   Ah, dankjewel! Ik vind het ook zo leuk om met dat project bezig te zijn. Wat tof dat je zo veel cactussen hebt. Dat staat vast prachtig! En een Monstera raad ik je echt aan – hij groeit goed en staat prachtig en je hebt er weinig zorg aan :). Heb je Headspace inmiddels gedownload? 🙂

   Reply

Leave a Reply