15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Instagram Tag 2015

14 Comments

Het is tweeduizendzestien, en we gaan alweer bijna februari in. Dit blogberichtje had ik al in begin janauri geschreven, maar door het werken aan m’n nieuwe blog en niks meer willen plaatsen op de oude, plaats ik ‘m nu alsnog.
Op een aantal blogs (Dinastie, Etalles, Veerlez) kwam ik ‘m al tegen: de Instagram Tag 2015 van Danielle. En ik vond de plaatjes die ik zag en de tekstjes erbij stuk voor stuk fijn. En omdat ik zo sneu ben dat Instagram een van mijn favoriete bezigheden is – zeg me dat ik niet alleen ben hierin oké – kan ik het natuurlijk niet weerstaan om deze tag ook in te vullen.

2015bestnine (Custom)

Wat ook sneu is, is dat ik ongeveer de enige persoon ben met een Instagram account die niet werkt op de 2015best9 website. Ik heb het wel duizend keer geprobeerd en zelfs in een groepsapp gevraagd of andere mensen het konden proberen :’) maar neeee. M’n foto’s verschijnen niet, alleen de tekstjes. Om er zelf een te maken vond ik ook wat sneu, maar deed het uiteindelijk toch. :’)

1. Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram in 2015?
Maar natuuuurlijk, food. Op de valreep plaatste ik deze (vegan) bruschetta met lekker veel knoflook – gepost om 22:49 op NYE. We hadden zo ontzettend veel eten gehaald en alles wat zo ontzettend lekker!

vegan_food_bruschetta (Custom) (2)

2. Wat is de allereerste foto die je (in 2015) plaatste op Instagram? #TBT
Ah, dan moet ik echt even zoeken. Vind ik niet erg. Ah, kerstballen! Mijn moeder heeft echt de meest fantastische verzameling kerstballen en alles wat in de boom kan. Zo kleurrijk en grappig en gezellig. Hoewel ik denk dat mijn zusje ooit alles gaat overnemen, hoop ik dat ik stiekem ook een paar kerstballen mag hebben. Van dieren.

christmas (Custom)

3. Wat is je allerleukste foto van 2015 waar je zelf op staat?
Oei, haha. Gelukkig plaats ik weinig van mezelf, dus dat is makkelijk beslissen denk ik. Hoop ik. Ben verder niet kritisch ofzo :’). Ik dacht dat ik gelijk wel wist welke foto ik ging kiezen (van mezelf met een smoothie in bikinitop, dat lichaam is nog steeds m’n droomlichaam :’) en heel even had ik het haha), maar later zag ik toch nog een andere waar ik naderhand nog veeeeeeeeeel blijer mee was omdat die me een Illy Espressomachine heeft opgeleverd! Die ik trouwens nog steeds een keer moet showen hier.

242_30_elle_eten_sweet16 (Custom)

4. Van welke Instagramfoto uit 2015 krijg jij ter plekke heimwee?
Ah… ik weet nu al dat ik dit niet goed kan beantwoorden. Zo veel! Maar een foto laat wel echt een meeeega fijn moment zien, namelijk toen Lucas en ik in het prachtige Lille waren, in het meest schattige straatje, vol met bloemen en gekleurde vlaggetjes, een straatmuzikant op de achtergrond.. en heerlijke koffie en een heerlijk taartje in een mega fijn koffietentje. En eigenlijk was het ook super leuk om met Lucas deze foto te maken, te positioneren – hij vond het ook een hele mooie foto geworden en dat vond ik ook heel leuk.

tamper_vieux_lille_les_vieux_murs2 (Custom)

5. Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2015 op Instagram deelde?
Haha, wat een vraag! Sowieso iets veganistisch, want ik heb zo veel lekkers gegeten. Ahhhh en dan kom ik toch uit op dit bordje. En waarom dat nou zoooooooo lekker was komt vooral door het lekkere fruit wat niet altijd te krijgen is. In de zomer haal ik meestal veeeel fruit op de markt en zo haalde ik toen voor het eerst passievrucht en ontdekte ongezwavelde gedroogde abrikozen (ook zooo lekker) en op de markt haal ik dan ook vaak veel mango’s voor weinig geld en oh alles bij elkaar is zo lekker. Wat het dus zo lekker maakte uiteindelijk is dat ik het maar een paar keer heb kunnen eten, omdat daarna die lekkere passievrucht niet meer te krijgen was op de markt.

veganfood_passionfruit_vscocam (Custom)

6. Welke foto kreeg in 2015 de meeste likes?
Deze foto van een enorme smoothiebowl met heel veel toppings. 268 likes.

vegan_smoothiebowl_rawvegan (Custom)

7. Wat is de allerleukste foto die je in 2015 maakte van een (huis)dier?
AH DAT WEET IK GELIJK. Deze mega lieve foto.

crazycatlady (Custom)

8. Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
VSCOcam! Helemaal hooked. Liever zou ik nog Afterlight kopen, maar ik vind het zo’n gedoe :p. Maar als ik weer salaris heb ga ik misschien wel zo’n tegoed kopen en dan weet ik nog niet zo goed wat ik met de rest van het tegoed moet doen. Heb jij tips voor betaalde apps?

9. Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
#vegan :p

10. Welke 3 accounts zijn bij jou favoriet?
Oh wat lastig dit. Ik ben even goed door m’n feed heen gegaan maar nee, ik kan echt geen keuzes maken! Ik volg zo veel Instagrams maar ook allemaal uit andere categorieën (analoge fotografie, interieur, vegan food, lifestyle, weet ik veel) dat ik gewoon geen keuze kan maken.

Heb je deze tag ingevuld? Let me know!
Liefs

Previous Post
24 before 25 update #3
Next Post
Vegan (blog)recepten die ik wil uitproberen

14 Comments

 • 25 januari 2016 at 8:56 am

  Je bent niet alleen, ik vind Instagram ook echt heel leuk! :’)

  Reply
 • 25 januari 2016 at 9:12 am

  Wat een heerlijke invulling, ik geniet van je foto’s! Ik ben je meteen gaan volgen op instagram! 🙂

  Reply
 • 25 januari 2016 at 5:27 pm

  De verleiding om naar Instagram te gaan wordt wel groot met deze mooie foto’s! Blij dat je ze ook hier laat zien, ik zit anders vastgeplakt aan mijn beeldscherm als ik op Instagram ga 😉

  Reply
  • 25 januari 2016 at 5:39 pm

   Ahhhh haha wat lief Simone! Ik vind het ook zo leuk dat je m’n blog bezoekt. Gezellig! Haha, gelukkig maar dat ik altijd veel foto’s plaats in m’n berichten ;-).

   Reply
 • 25 januari 2016 at 10:50 pm

  Wat een superleuke tag! Als ik komende dagen nog inspiratie nodig heb, neem ik m wellicht van je over!

  Over VSCO hoor ik veel maar heb m zelf nog niet echt geprobeerd, toch maar eens downloaden dus!

  Reply
  • 26 januari 2016 at 9:05 pm

   Leuk Anne! OHHH VSCOcam, echt m’n allerfavorietste app. Samen met Instagram natuurlijk, haha. Ja, als je het tof vindt om je foto’s te bewerken is VSCOcam echt een aanrader!

   Reply
 • 26 januari 2016 at 8:46 am

  Tips voor betaalde apps heb ik niet, maar ik heb laatst de nieuwe fotografieapp geprobeerd van A Beautiful Mess. Hij heet A Color Story en is gratis. Maar om eerlijk te zijn liep hij bij mij een beetje vast en weet ik te weinig van fotografie om hem aan de praat te krijgen, maar misschien lukt het bij jou beter 😛

  Reply
  • 26 januari 2016 at 9:03 pm

   Oeh ik wil ‘m dan wel uitproberen! Thanks voor de tip 🙂 maar goed dattie gratis is, ik heb het nog niet aangedurfd om zo’n kaartje te kopen om apps te kopen haha, zo veel geld ineens, 15 euro. Voor een app. Jammer dat ‘ie bij jou vast loopt.. ben benieuwd hoe die het bij mij doet!

   Reply
 • 26 januari 2016 at 10:49 am

  Hele mooie foto’s allemaal! Het eten ziet er ook allemaal zo lekker uit 🙂

  Reply
 • 26 januari 2016 at 7:13 pm

  Hele leuke tag zeg, deze kende ik nog niet ondanks dat ik dol ben op Instagram:)

  Reply

Leave a Reply