15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Past few weeks

10 Comments

Vaak heb ik het idee dat ik naast stage en werk niet veel doe. Uitrusten, slapen, en een heleboel eten, haha. Uit de zondagen probeer ik zo veel mogelijk ontspanning te halen door leuke dingen te doen, dat wel. Maar als ik zo door m’n foto’s ga merk ik dat ik echt veel foto’s maak van kleine fijne dingen. Ik hou echt van foto’s maken. Het brengt me terug naar mooie momenten en wordt echt een soort dagboek. Veel fotootjes die in dit dagboekje thuishoren heb ik trouwens inmiddels al geplaatst op m’n blog. Dus die zal ik je besparen :p.

Een paar weken terug ben ik ook weer volledig veganistisch gaan eten en oh wat voelt dat goed! Maar daar schrijf ik later nog wel wat over :).

• ik pakte m’n analoge camera weer op! ik hou van dat mooie ding.
Processed with VSCOcam with m5 preset

• ik was eens een zaterdag vrij en bracht mezelf een ontbijtje op bed – heerlijke havermout
vegan oatmeal

• gemberthee, terwijl m’n vriendje oefent met het maken van origami lampen
Processed with VSCOcam with m5 preset

• ik lunchte bij Bagels & Beans (ah ik hou van die soja matcha latte daar) en bladerde door De Dunne Vegan
Processed with VSCOcam with f2 preset

• ik kocht allerlei vegan lekkers JEEJ super fijn
Processed with VSCOcam with f2 preset

• na een housewarming doken we nog even een super fijn kroegje bij ons in de buurt in, waar ik al tijden nieuwsgierig naar was.
Processed with VSCOcam with m5 preset

• ik ben begonnen met aquarelleren! Vandaag koop ik een set met verf en wat nieuwe penselen. Iemand tips? Ik bak er namelijk niks van maar vind het mega ontspannend en chill en fijn en leuk om te doen!
Processed with VSCOcam with p5 preset

• we blogden en werkten bij Lunchroom Green Delight
Processed with VSCOcam with f2 preset

• de eerste bloemen van het jaar
Processed with VSCOcam with m3 preset

• hoi uitverkoop. hoi nieuwe schoenen, hoi zachte sjaal, hoi duurzame bamboesokken en ohja HOI PRACHTIGE GLITTERSCHOENEN
Processed with VSCOcam with hb2 preset

• ik wandelde ook nog even de Men at Work in en daar ziet het er dus super chill uit
Processed with VSCOcam with a6 preset

• heerlijke broodjes – gerookte tofu met komkommer, en een met pindakaas en fruitspread Processed with VSCOcam with f2 preset

• ik hou van zelfgemaakte popcorn
Processed with VSCOcam with lv01 preset

• onze kamer wordt steeeeeds fijner ♥
Processed with VSCOcam with f2 preset

• Japanse mix hmmmmm
Processed with VSCOcam with f2 preset

• het boek My New Roots is zo fijn! Ik lees ‘m hier nog even voordat ik ‘m moet inleveren bij de bieb
Processed with VSCOcam with hb2 preset

• heerlijke broodjes – Wilmersburger kaas met fruitspread en een met pindakaas en fruitspread en vegan speculaasjes
Processed with VSCOcam with f2 preset

Echt veeeeeel foto’s haha, dit waren drie weken.
En wat is jou echt bijgebleven van de afgelopen weken?

Liefs!

Previous Post
Instagram inspiratie
Next Post
6 simpele tips om te leren freelensen

10 Comments

 • 6 februari 2016 at 9:18 am

  Wat een sfeervolle foto’s! Vooral je glitterschoenen <3 waar zijn ze van?

  Reply
 • 6 februari 2016 at 9:37 am

  Moooie foto’s toch weer! En haha, ik krijg helemaal honger van al dat lekkere eten… Ik heb twee dagen geleden ook eindelijk weer m’n analoge camera uit de kast gehaald, eigenlijk is het zooo leuk! Ik had helemaal niks met fotograferen, totdat ik die kocht. Echt liefde <3 (hoewel ik het verder nog helemaal niet zo goed kan hihi)

  Reply
  • 8 februari 2016 at 11:26 pm

   Ah wat lief! En oh wat ontzettend leuk dat je je analoge camera weer uit de kast hebt gehaald! Super leuk! Plaats je ook wel eens wat op je blog of ergens anders? En zolang je het maar leuk vindt om te doen! Ik weet ook echt niet zo goed wat ik doe haha, maar ik vind het vooral echt heel fijn. Liefs!

   Reply
 • 6 februari 2016 at 3:07 pm

  Die glitterschoenen zijn ongelofelijk mooi! Waar heb je ze gevonden?

  Reply
  • 7 februari 2016 at 2:41 pm

   Wat lief, dankjewel! Ik ben er ook helemaaaaal weg van 🙂 gisteren had ik ze voor het eerst aan en wauw wat was dat leuk haha. Van Invito!

   Reply
 • 6 februari 2016 at 4:57 pm

  Oh wat ziet jullie huisje er tof uit! En zoveel lekker eten op de foto’s 😉

  Reply
 • 10 februari 2016 at 1:10 pm

  Wat een enorm fijne plaatjes alweer Sanne! Ik heb hetzelfde, na werk en naar huis komen en eten en wassen en de plas doen heb ik gewoon echt geen fut meer om nog blogjes te lezen, blogs te schrijven of eender wat te doen op een computer eigenlijk! Af en toe maak ik nog wel een Instagramplaatje, en dat vind ik dan wel weer héél fijn. Misschien moet ik mezelf maar eens een netjes ritme aanleren 🙂 (Ik vind het zo leuk dat je gaat aquarellen, ziet er mooi uit!)

  Reply
  • 10 februari 2016 at 1:15 pm

   Ahhhhh zo leuk je reactie Elisse! Jammer dat je het ook herkent.. Het is best heel vervelend om gewoon geen fut te hebben na werk! Mis je het bloggen en blogs lezen? Want inderdaad, dan is misschien inplannen wanneer je gaat bloggen ofzo of een ritme aanleren best fijn! Maar ik kan super goed begrijpen dat je soms gewoon zin hebt in niks. Leuk dat je wel zo geniet van je Instagram! 🙂 ik geniet ook van jouw Instagram (en ook ontzettend van je blog). Ik vind het aquarelleren echt heel fijn om te doen! Doe jij dat ook wel eens? Liefs!

   Reply

Leave a Reply