15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Aquarelleren & qualitytime met Guusje

10 Comments

Ooooooooooooooooo Lucas maakte echt de meest cute gif éver van Guusje en mij. Guusje drinkt uit het glaasje voor m’n penselen en dat is schattiggggg (en daarna moest ze wel weg want ik wilde niet dat ze helemaal groen werd van binnen).

sanne_waterverf

Aan dat punt van m’n 24 before 25 lijstje werk ik ongeveer trouwens nog alleen maar – qualitytime met Guusje. Laatst ging ze heeeeeerlijk bij me liggen en dat was zo ontspannend. Tot ze het na 5 minuten zat was en haar nageltjes uitstak, want zo gaat dat dan ook weer. Lief zacht katje. Wel mediteer ik ook nog steeds trouwens en ben ik begonnen met aquarelleren. Ik merkte dat ik het mega ontspannend vond de eerste keer en het werkt dus ook wel rustgevend! Ik herken me zelf helemaal niet als ik bezig ben met waterverf, haha. Normaal gaat m’n hoofd van hot naar her en doe ik 300 dingen tegelijkertijd. Maar als ik aquarelleer, ben ik alleen maar bezig met wat ik aan het schilderen ben en wat me nog het meest daar aan verbaasd, is dat ik ook gewoon de rust ervoor heb. Niet altijd, trouwens. Maar tot nu toe meestal wel. Ik ben rustig en ontspannen. En zelfs details ontgaan me dan niet. Dan kan ik me zelfs erg focussen op kleine lijntjes en mooie kleuroverloopjes en ik meng m’n eigen kleuren en wauw. En no dat gebeurt niet zo snel, dat ik me zo fijn kan focussen op iets wat chill is. Fijne ontwikkeling dit, haha.

Dus had ik nou maar in m’n lijstje staan dat ik me kunstzinnig meer wilde ontwikkelen ofzo (ja analoog fotograferen MAAR HET IS ZULK SLECHT WEER) dan was ik daar zeker aan aan het werken geweest. Maar dat dit zich gewoon zo chill ontwikkeld is dus eigenlijk wel ehh chill.

Dus, qualitytime met Guusje maar eigenlijk gaat dit meer over aquarelleren en mediteren en alledrie – de poes en de verf en het mediteren – zijn fijn voor het ontspannen. Het is goed om maniertjes te vinden om te ontspannen. Ook hardlopen werkt trouwens erg goed merk ik. Al moet ik dat nog wat regelmatiger gaan doen.

Wat is voor jou een fijne manier om te ontspannen en je hoofd een beetje leeg te maken?
Liefs!

Previous Post
6 simpele tips om te leren freelensen
Next Post
Huiskamerdetails

10 Comments

 • 10 februari 2016 at 8:50 am

  Ahh inderdaad een schattig gifje! Grappig dat ze ook bij je komt drinken uit een glaasje 🙂

  Reply
  • 10 februari 2016 at 1:06 pm

   Ah ja lief hè! Ze drinkt echt het liefst uit glazen of uit de kraan, en niet zo echt uit haar bakje.. dus als ik ergens een glas water heb staan voor mezelf, of in dit geval voor m’n penselen, issie toch snel ook van Guusje haha.

   Reply
 • 10 februari 2016 at 9:27 am

  Wat enorm schattig! 🙂 En ben wel benieuwd naar het eindresultaat!

  Reply
  • 10 februari 2016 at 1:05 pm

   Hihi ze is zo snoezig! Leuk dat je benieuwd bent 🙂 misschien plaats ik binnenkort wel aquarelletjes (ik bak er echt nog niks van hoor haha dus verwacht niet te veel :p). Liefs

   Reply
 • 10 februari 2016 at 1:38 pm

  En Guusje maar drinken van dat aquarelwater, haha! Zo lief! Wat zie je er ook heerlijk ontspannen uit, lieve Sanne!

  Reply
 • 12 februari 2016 at 9:51 pm

  Hihi wat lief! En ziet er nu al mooi uit! Verven is zo fijn.. zou ik ook weer eens moeten doen:-) (al is het wel nóg fijner met zo’n lief poezenbeestje aan je zijde)

  Reply
  • 20 februari 2016 at 8:31 am

   Ah dankje Anne-Fleur! Echt leuk dat je schilderen ook zo leuk vindt 🙂 op de kunstacademie vond ik het nooit zo leuk hahaha, omdat het toen moest denk ik en ik er niet veel van bakte. En nu is het gewoon chill :). En het is wel echt gezellig met Guusje erbij ja hihi

   Reply
 • 17 februari 2016 at 6:14 am

  Leuk Sanne! Ik hou van aquarelleren, verven in het algemeen!
  Guusje is zo cute!! 😀 xo

  Reply
  • 20 februari 2016 at 8:44 am

   Ahhh dankje Jade! Wat leuk dat je aquerelleert! Ik wist wel dat je graag schildert, zo leuk vind ik dat :). Hihi Guusje is heel snoezig ja! En hoe is het met jouw cavia’s? ☺️ xxx

   Reply

Leave a Reply