15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Huiskamerdetails

18 Comments

Ik heb het al vaker geschreven: ik word steeds gelukkiger met hoe Lucas en ik wonen. We hebben twee kamers in een studentenhuis waar nog twee andere lieve meiden wonen en eigenlijk toen ik bij Lucas kwam wonen, was alles in de stijl hoe hij het had ingericht. En dat was mooi en goed verzorgd, ik voelde me er gelijk in thuis. Altijd netjes, mooie spullen. Ik heb er ook altijd met veel plezier gewoond. Tot ik iets anders wilde met de woonkamer. Lucas had een jarenlang project en had een hele muur vol cd’s geplakt. Soms gaf dat toffe lichteffecten in de kamer maar het meest van de tijd vond ik het niet zo mooi. Al vonden andere mensen het altijd wel vet. Toen besloten we vorig jaar ergens die cd-muur helemaal weg te halen en er een mooie gladde witte muur voor in de plaats te zetten. Lucas heeft vet hard gewerkt hiervoor en het bijna helemaal alleen gedaan! Ik heb ook wel geholpen hoor. Maar Lucas heeft iets meer doorzettingsvermogen :p en wil het ook dan zo snel mogelijk af hebben. Wat alleen maar chill is onder leiding van mij was het een wekenlang project geweest :’).

Goed. Die witte muur is inmiddels voorzien van mooie planken en steeds meer mooiere spulletjes en ik ben helemaal gelukkig! En toen ik er foto’s van wilde maken scheen de zon ook nog fijn de kamer in, waardoor het allemaal net iets lichter en zonniger werd.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Met die kookboeken daar hoop ik ze wat meer te gebruiken ๐Ÿ˜‰ ik heb namelijk zulke mooi en fijne! Maar gebruik ze eeeecht te weinig. Gisterenavond heb ik eindelijk weer uit Isa Does It gekookt dus het werkte voor gisteren wel, haha. Ook wil ik meer analoog fotograferen en ik vind ook dat de camera’s een mooi plekje verdienen, en niet ergens achterin een kast horen te staan.

Hoe zorg jij ervoor dat je je thuisvoelt in je eigen huis?
Liefs!

Previous Post
Aquarelleren & qualitytime met Guusje
Next Post
Koffie in Rotterdam: Lost & Found pop-up store & lunchroom Green Delight

18 Comments

 • 12 februari 2016 at 9:46 am

  Ziet er gezellig uit zo! Kookboeken, ik heb er een aantal maar meer voor de sier haha

  Reply
  • 13 februari 2016 at 11:15 pm

   Haha, helaas ken ik het van die kookboeken! Ik moet ze รฉcht vaker gebruiken.. ze zijn zo tof namelijk en eigenlijk is het vet zonde om ze zo te laten liggen!

   Reply
 • 12 februari 2016 at 7:22 pm

  Oooh, dat ziet er gezellig uit!

  Reply
 • 12 februari 2016 at 8:45 pm

  Jaa zo moooi Sanne! Prachtig huisje en mooie foto’s <3

  Reply
 • 12 februari 2016 at 9:00 pm

  Jaaa, zo’n fijn plekje <3. Mooi, mooi, mooi! Fijn hรจ, om nu weer foto's in het zonnetje te kunnen maken af en toe. Lenteeee, come here! Ah, ik snap het wel, dat je zo'n CD-muur op een gegeven moment gewoon een beetje zat bent. Dit ziet er prachtig uit. Ik voel me helemaal geรฏnspireerd :). Ik ga dit delen in de nieuwe Blog love Tuesday, die komt dinsdag weer online! (Haha, duurt nog even, maar ik wilde het alvast even laten weten!) Fijn weekend!

  Reply
  • 13 februari 2016 at 11:14 pm

   Wat lief Anna! Inderdaad, die zon steeds vaker in de kamer is echt heerlijk. Alleen vandaag was het dan weer koud buiten, bah. Hopelijk komt de lente snel inderdaad! Ahhhhh ik vind het zo super lief dat je dit bericht gaat delen in je Blog love Tuesday! Vet lief! Dankje ๐Ÿ™‚ ik kijk uit naar je post! Liefs & jij ook een fijne Valentijnszondag ๐Ÿ˜‰

   Reply
 • 13 februari 2016 at 7:13 pm

  Ik vind het zo leuk hoe de verzameling spulletjes een geheel vormt, heel mooi! ๐Ÿ™‚

  Reply
 • […] ik dat wil. Oh, een mooi interieur heeft ze trouwens ook. Daar deelde ze een aantal kiekjes van: huiskamerdetails. Wat die details zijn? Planken met ‘rommeltjes’, plantjes, posters, camera’s en […]

  Reply
 • 16 februari 2016 at 7:28 pm

  Ziet er mooi uit!!

  Reply
 • 19 februari 2016 at 9:22 pm

  Aaaah deze foto’s zijn zo leuk en mooi! Ik houd echt van analoge fotografie! Ik ben echt blij dat ik je blog hebt gevonden, want ik vind je blog super leuk!
  Liefs Sonia

  Reply
  • 24 februari 2016 at 8:21 pm

   Ah dankjewel Sonia! Wat een vet lief complimentje en wat leuk om te lezen :)! Fotografeer je ook analoog? Wat cool!
   Hihi nou veel plezier op m’n blog! โ˜บ๏ธ
   Liefs

   Reply
  • 24 februari 2016 at 8:22 pm

   Ik spiekte net even op jouw blog – ziet er heel fijn uit! Ik zag je analoge camera al voorbij komen, ben benieuwd! Zit alleen nu op m’n telefoon en dan vind ik blogs lezen niet zo chill, dus als ik weer op m’n laptop zit ga ik kijken!

   Reply
 • […] keer gezegd MAAR IK BEN ZO BLIJ MET ONZE KAMER het wordt steeds fijner en mooier en jeeeeeej. Dus. Hier kan je foto’s zien joh […]

  Reply
  • 24 februari 2016 at 9:02 pm

   Aw dankjewel! ๐Ÿ™‚ Ik heb inderdaad een analoge camera gekocht op de ij-hallen, maar helaas deed die het niet, Ik ben wel van plan om een analoge camera te kopen, maar eerst wil ik een digitale spiegelreflex ๐Ÿ™‚

   Reply

Leave a Reply