15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Koffie in Rotterdam: Lost & Found pop-up store & lunchroom Green Delight

8 Comments

Voor een kopje koffie in Rotterdam moet je zijn op de Coolsingel. Daar zit een super toffe eerlijke lifestyle winkel met eraan vast een cafeetje. Het is een pop-up winkel met een heleboel prachtige spulletjes. Het eerste dat ik er zag zijn de prachtige planten. Cactussen, hangplanten, allemaal fijns en groens. Ook kun je er ansichtkaarten, notebookjes, schriftjes, illustraties van (gerecycled) papier kopen, kleding en knuffels voor kinderen van verantwoord materiaal, designmeubels van jonge ontwerpers en ecologische gadgets. Ook het werk van Rotterdamse kunstenaars en fotografen is te vinden in de shop en zijn er exposities! Hoe tof. Ook zijn er kleding en sieraden te vinden, en zit er een atelier.

Studio Lost & Found

De pop-up store, van Studio Lost & Found, is gewoon een super fijne plek om rond te lopen, de mooie en eerlijke spullen te bekijken en te genieten van de planten om je heen. Ik heb er zelf super zachte duurzame bamboo sokken van Braintree gekocht (je kon ze hier al zien) en kijk altijd weer verliefd naar die coole erwtenplant, die ik elke keer weer mee zou willen nemen.

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

Processed with VSCOcam with f2 preset

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

Processed with VSCOcam with f2 preset

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

Het is eigenlijk dus echt een winkeltje naar m’n hart. Want achter elk merk en elk product zit iets duurzaams en maatschappelijks. En wat ik ook erg leuk vind, is dat de ontwerpers bijna allemaal zelf ook te vinden zijn als verkoper in de winkel. Om de beurt staan ze te verkopen. Mocht je dus een vraag hebben over bijvoorbeeld planten of over de gebreide truien, wellicht kan je de maker daarvan wel spreken. En als je deze ontwerpers spreekt kom je ook gelijk veel meer te weten over de winkel en de verdere initiatieven die spelen binnen Lost & Found.

Aansluitend aan de pop-up winkel zit een heel fijn en schattig cafeetje. Je kunt er werken, lunchen, een smoothie drinken, een (vega/vegan) sandwich eten en kletsen. En er zijn hele aardige mensen die graag een lekker detoxsapje voor je maken. Die ik dronk was ook heerlijk :).

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

koffie in rotterdam pop-up coolsingel

Dus, ben je in de buurt, ga er naar toe! Ze zijn er al een hele tijd te vinden en ook in ieder geval nog deze maand, maar omdat het een pop-up shoppie is, is wanneer ze eruit moeten nog de vraag. Het adres is Coolsingel 71 in Rotterdam. En wil je meer weten over dit fijne initiatief? Check dan even de website.

Trouwens, bonuspunten als je Laura en mij kan spotten op de foto’s.

Liefs + fijne Valentijnsdag!

Previous Post
Huiskamerdetails
Next Post
Gevulde champignons

8 Comments

 • 14 februari 2016 at 8:13 pm

  Wat een geweldig plekje. En die plantjes; im in love!
  Ik kende je blog eigenlijk nog niet, maar ik vind hem echt heel tof.
  Ik ga je gelijk even volgen, dan kan ik wat meer dingen van je lezen . 🙂

  liefs

  Reply
  • 14 februari 2016 at 10:13 pm

   h wat ontzettend leuk om te lezen Joelle! Ik ben heel blij dat je me bent gaan volgen 🙂 en ik hoop dat je met veel plezier gaat lezen! En wat fijn dat je de shop zo leuk vindt! (Ik dacht eerst dat je reageerde op m’n kamer haha). De plantjes daar zijn zo fijn, ik wil echt nog graag een hangplant meenemen een keer. Lijkt me zo tof. Liefs!

   Reply
 • 15 februari 2016 at 10:59 pm
  Angelique

  Lieve meiden,
  Bedankt voor de gigaleuke comments op mijn plantjes bij Lost en Found! Ik ben op instagram te volgen onder Mijn Plantenwinkeltje,
  Superleuke blog!
  Groetjes Angelique

  Reply
  • 20 februari 2016 at 8:45 am

   Ah Angelique, wat ontzettend leuk dat je hier reageert! Ik ben helemaal weg van Lost & Found dus dat moesten ze hier weten ;). Dankjewel!

   Reply
 • 17 februari 2016 at 4:34 am

  Echt SUPER Cool is het!
  Jade xo

  Reply
 • 28 februari 2016 at 1:18 pm

  Dank voor de tips, daar gaan we de volgende keer in Rotterdam eens kijken!

  Reply

Leave a Reply