15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Utrecht, bananenbrood en analoge fotografie

16 Comments

Als ik door m’n foto’s en blogberichten ga zie ik dat ik HEEL VEEL heb gegeten de afgelopen paar weken. Iets te veel misschien wel hoor. Want ik heb zo veel gebakken en gekookt en ik ben zo blij want het gaat echt lekker met veganistisch koken. En het eindelijk weer eten van dropvisjes. Ook Lucas vindt het eten lekker en het samen eten gaat zo fijn en leuk, zonder spanning of boze hoofden maar blije hoofden want het eten is lekker.
En dan nu even een overzichtje van de afgelopen weken aan blogberichten.

24 before 25 update #4
In mijn vierde update van m’n 24 before 25 projectje schreef ik over de film The Revenant, onze kamer, die vegan fudgy salt caramel brownies hieronder en dat Lucas en ik zijn begonnen met hardlopen samen. En het gaat nog steeds reuzelekker en ik maak echt vooruitgang – afgelopen zondag heb ik voor het eerst zelfs 10.7k gelopen! Wauw! Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik meer dan een uur achter elkaar heb hardgelopen, haha. En toch :). Morgen gaan we weer hardlopen, op de zondag gaat het echt het chillst merk ik. En als het goed is logeren we vanavond bij m’n zusje en gaan we dus hardlopen in Den Haag, best leuk. Ik ga binnenkort nog wel iets schrijven over hardlopen, denk ik!

Processed with VSCOcam with m5 preset

Vegan spreads
Ik schreef ook over mijn favoriete belegjes op brood! Ik hou van combinaties en vooral veeeeeel beleg en weinig brood, haha. Hieronder zie je Wilmersburger met fruitspread & pindakaas met fruitspread, so goooooood.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Koken en bakken en vooral eten
Wat ik al zei net – ik heb heeeeeeeel veel gegeten en gebakken en gekookt en in dit blogberichtje kun je zien wat voor lekkers ik heb klaargemaakt! Allemaal aanraders, zoals het spekkoek havermoutje van hieronder, en ook vooral De Groene Meisjes hebben me geïnspireerd.

Processed with VSCOcam with m5 preset

I ♥ vegan food!
En nouja, jeetje Sanne hou er nu maar weer eens over op, ik praat namelijk alleen nog maar over eten maar ik eet dus weer vegan and I am so happy! Ik schreef een stukje over hoe dat is gegaan en vooral over hoe het tussen Lucas en mij ging toen ik besloot te stoppen met dierlijke producten, want dat leverde soms nogal wat spanningen op. (maar nu is alles weer goed ♥ love you baby)

smoothiebowl_vegan_superfood_foodblog (Custom) (2)

Analog sunday #7
Er verschenen wat herfstachtige analoge foto’s op m’n blog en de volgende analoge plaatjes die ik wil plaatsen hebben hopelijk wat meer zonnestralen! Al vind ik de kleuren en sfeer in deze plaatjes ook wel erg fijn.

PICT0051 (Custom)

Utrecht was FIJN
Ahhhhh ik heb zoooooo’n fijne dag gehad vorige week zondag! Ik sprak af met lieve Anne-Fleur en ze heeft me meegenomen Utrecht in, we maakten fijne wandelingen en aten super lekker en ik kocht een erwtenplantje en kort mooi broekje! Dus daar moest ik wel wat over schrijven natuurlijk 😉 – een klein fotodagboekje van die dag.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Alleen dit licht, dit licht is echt
If You Leave blijft me inspireren en in dit blogbericht liet ik wat prachtige analoge plaatjes zien waarbij licht een belangrijke rol speelde, vond ik. Ik ben erg benieuwd hoe jij denkt over licht in een foto en wat je er belangrijk aan vindt, of mooi.

robert chang chien

Dit waren de afgelopen twee weken op mijn blog! Naast bloggen bestaat het leven nog steeds voornamelijk uit stage lopen en werken en uitkijken naar het warmere weer ;).

Hoe waren jouw afgelopen weken?

Fijn weekend! VANAVOND WIE IS DE MOL!

Previous Post
Alleen dit licht, dit licht is echt
Next Post
Smoothiebowl met van alles

16 Comments

 • 5 maart 2016 at 8:00 am

  Ooh die spekkoek havermout! Ö Die wil ik ook maken! En toevallig ga ik vandaag naar Utrecht, dus even je verslagje lezen! ^^

  Reply
  • 6 maart 2016 at 9:38 pm

   Ahhhh hoe was je dagje Utrecht? Had je nog iets aan het blogbericht :)? Volgens mij zijn er nog duizend fijne plekken, Anne-Fleur kwamen ook nog langs een paar maar omdat het zondag was, was niet alles open. Snel terug dus ;).

   Reply
   • 9 maart 2016 at 9:45 am

    Haha nou, ben uiteindelijk maar een halfuurtje geweest (energie en pijn dingetje). Dus ik heb de plekjes uit je bericht niet kunnen bezoeken, maar heb ze wel opgeslagen voor een volgende keer! ^^

   • 9 maart 2016 at 4:06 pm

    Ah Charelle wat vervelend dat je last had van (te weinig?) energie en pijn! 🙁 wat rot! Hopelijk gaat dat snel beter.. Niet alleen voor een dagje Utrecht, maar voor vaker. Is het iets tijdelijks of heb je er al langer last van? Beterschap in ieder geval! & leuk dat je de plekken hebt opgeslagen 🙂 hopelijk komt er een dag waarop je iets langer in Utrecht rond kan lopen! Liefs

 • 5 maart 2016 at 8:35 am

  Heerlijk overzichtje! Ik krijg meteen zin om te gaan bakken! 🙂
  & Utrecht is zo fijn, ondanks dat ik er al jaren woon, ben ik nog steeds zo blij met mijn stad. Nu ik voor Toerisme Utrecht werk, ontdek ik zoveel leuke dingen over mijn stad! Heerlijk! 🙂

  Reply
  • 6 maart 2016 at 9:39 pm

   Wat lief Veerle! Heerlijk dat je zo blij bent met je stad 🙂 en dat je zoveel tofs ontdekt door je werk! Lijkt me fijn, elke keer de nieuwste hotspots kennen ☺️ en mooie nieuwe plekken ontdekken!

   Reply
 • 5 maart 2016 at 9:35 am

  Hihi ik giechel de hele tijd als ik jouw schrijfsels lees. Wat heb je een leuke schrijfstijl. Fijn dat je allemaal maar blije hoofden met Lucas uitwisselt over het eten! Woei! Ik ben ook wel echt benieuwd naar vegan eten eigenlijk. Ik ga ’t ook misschien maar eens een keer proberen, zo’n vegan gerecht klaarmaken. Ik hoor er ook zoveel positieve dingen over altijd. en HALLO vegan fudgy brownies met caramel en zout dinges, mmmmmmmmmmmmmmm. Dan mag je er wel een paar eten, zeker na het rennen van 10.7k holy macaroni. Nou ik doe het je niet na. Goed bezig; fijne update met hoe goed alles gaat. Feestje! Liefs, Stella.

  Reply
  • 6 maart 2016 at 9:37 pm

   Ahhhh haha Stella wat leuk om te lezen dat je steeds moet giechelen als je iets leest van me, dat had ik namelijk ook bij je reactie! Wat vet leuk dat je zoveel positieve dingen over vegan eten hoort daar ben ik blij om! Haha jaaaaaaa en als je dan iets probeert, doe het dan gelijk goed met die brownies :). Vet lief Stella, je reactie maakt me helemaal blij! Liefs!

   Reply
 • 5 maart 2016 at 9:49 am

  Zo veel fijnheeeid <3 Super leuk dat je zo lekker bezig bent met bakken en koken en ook dat je weer vegan eet! En dat het nu ook goed gaat tussen jullie op dat gebied is heel fijn. Kan me voorstellen dat het soms weleens lastig is maar ik denk dat je echt heel blij mag zijn met een vriendje die het toch uiteindelijk gewoon accepteert enzo. Geloof dat er wel genoeg mannen zijn die het he-le-maal niks zouden vinden. Oja trouwens ik vond laatst in mijn spam-mailbox een reactie van jou op mijn reactie op die update over dat hardlopen toen enzo, vet stom dat ik dat toen niet heb gezien! Maar ik heb je mailadres nu gemarkeerd als "niet gevaarlijk" dus nu krijg ik gewoon een berichtje als je reageert en dan kan ik weer terug reageren als dat nodig is:) Hihi dat vind ik leeeuk! Nou goed, in ieder geval heel veel plezier vanavond bij je zusje en een fijn weekend ook! Liefs!

  Reply
  • 9 maart 2016 at 4:03 pm

   🙂 Ahw hihi ja ik denk inderdaad ook wel dat ik blij mag zijn dat Lucas het nu enigszins accepteert, ik denk ook wel dat het anders tussen ons had kunnen aflopen want hij was er écht niet blij mee toen ik weer vegan at. Maar het gaat goed nu 🙂 gelukkig. En inderdaad, er zijn vast genoeg mannen die het niks vinden ja! Misschien denken vrouwen er wel iets anders over. Ah gelukkig staat m’n e-mail nu als niet gevaarlijk! Zo irritant is dat hè, als dat gebeurt, als het in je spambox terecht komt? Heb je dat vaker, of valt dat mee? Fijn Sonja! Wat lief! Mijn weekend was echt heel leuk bij m’n zusje 🙂 haar vriend ging optreden en dat was echt heel tof. Hoe was jouw weekend? Liefs!

   Reply
 • 5 maart 2016 at 11:52 am

  Goed bezig, jij. Leve eten! 🙂

  Reply
 • 5 maart 2016 at 2:58 pm

  die food foto’s <33 zo yummy! knap van je dat je op het eten zo let ^_^ en dat het lukt haha! ik probeer het vaak maar het lukt mij niet zo omdat ik nog thuis woon en hun interesseert het niet zo XD

  Reply
  • 6 maart 2016 at 9:47 pm

   Ahhh dankjewel! Wat een leuke reactie :). Lijkt me ook wel lastiger als je thuis woont ja, om dan anders te eten als de rest. Toen ik stopte met vlees woonde ik ook nog thuis, gelukkig ging dat op zich best prima! Maarja, dat hoeft niet altijd zo te gaan. En waar probeer je dan vooral op te letten? Liefs

   Reply
 • 6 maart 2016 at 4:33 pm

  Mooi overzicht met mooie foto’s!

  Reply

Leave a Reply