15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Zomer in Londen

8 Comments
london

Soms verlang ik zo terug naar twee jaar geleden. Zo lang al trouwens, is het echt al twee jaar terug? Ik heb het er al vaker over gehad, de tijd dat Lucas in Londen zat en dat ik even niet meer met hem samenwoonde, dat ik een eigen kamer had en mijn eigen ritme ontwikkelde. En af en toe heen en weer mocht vliegen naar hem om samen met hem die prachtige grote fascinerende stad te ontdekken en zo ontzettend verliefd op hem te zijn. Als ik terugdenk aan die tijd voel ik me zo blij. Ik denk wel dat het een van de gelukkigste periodes van m’n leven was, tot nu toe. Ik voelde me op een bizarre manier zo sereen en rustig en blij – weinig stemmingswisselingen, weinig stress, veel zonnestralen en veel Harry Potter, havermout en sporten. Dat is wat ik me vooral herinner van toen ik in Rotterdam was. En hoewel ik het alleen wonen eerst heel fijn vond, ging het missen van Lucas rond juli en augustus, het einde van zijn afstudeerstage, gewoon zeer doen. Bijna lichamelijk ofzo, ik wist niet eens dat dat kon.

Rotterdam
londen4_vscocam

londen1_vscocam_vegan

londen2_vscocam_vegan

londen3_vscocam_vegan

londen11_vscocam_vegan

Het was dus een periode waarin ik vooral veel geluk voelde en veel nieuwe leuke dingen ontdekte – ik ontdekte veganistisch eten, de biowinkel, havermout, dat sporten ontzettend fijn was en at heel erg gezond. En daardoor voelde ik me ook super goed in m’n vel en was eindelijk eens blij met m’n lichaam. Ik had voor het eerst een iPhone en VSCOcam en er ging een wereld voor me open en vanaf toen werd ik ook actiever op Instagram en kreeg ik daar ook veel meer plezier in. De zon was m’n beste vriend en ik ging graag naar het Vroesenpark, met een goed boek en wat te eten. Ik leerde mezelf heel goed kennen en dat was heel leuk en had ik niet verwacht, en dat kwam doordat ik nog nooit eerder had gewoond zonder Lucas. Best wel fijn! En Londen.. wauw. Wat was het daar leuk en fijn. Lucas liet me de tofste plekken zien en elke keer als ik hem weer zag voelde ik zo veel liefde. Het was elke keer weer zo heerlijk om hem te zien, om met hem te zijn en hem weer wat beter te leren kennen. En alle nieuwe dingen in Londen ontdekken, voorin in de dubbeldekkerbus zitten, veganistische hapjes proeven, samen in parken avondeten en ik deed er ook heel veel zelf, want overdag had Lucas zijn afstudeerstage. Dus ook in Londen was ik op mezelf en ging ik mijn eigen gang.

Londen
londen10_vscocam_vegan

londen5_vscocam_vegan

londen6_vscocam_vegan

londen8_vscocam_vegan

Dus ik dacht, fack it, ik plaats wat foto’s op mijn blog van die fijne tijd twee jaar terug. Door de zonnestralen van deze dagen word ik herinnerd aan toen want naar mijn idee scheen toen altijd de zon. Zo blij was ik toen dus, haha.

Echt wel een beetje suf trouwens dat ik zulke oude foto’s plaats. MAAR ZE ZIJN ZO FIJN.

Brighton
brighton1_vscocam_vegan

brighton2_vscocam_vegan

Eigenlijk wil ik deze zomer weer terug naar Londen, samen met Luc. Er is nog zoveel te zien en te doen en te ontdekken en het is er zo tof! Misschien gaan we dat wel doen, misschien gaan we wel terug naar Londen. Iemand tips voor een Airbnb’tje of fijne hotspots? Kan ik me er alvast op verheugen โ™ฅ.

Liefs!

Previous Post
Vegan cortado leche y leche
Next Post
Analog sunday #8

8 Comments

 • 18 maart 2016 at 1:16 pm

  Wauw, dat klinkt als een heerlijke zomer <3. Gek hรจ, dat de tijd soms zo snel gaat en iets dus ineens bijvoorbeeld alweer twee jaar geleden is… Maar wat heerlijk om er dan weer even bij stil te staan en de foto's opnieuw te delen. Het ziet er heel mooi uit. Ik ben nog nooit in Engeland geweest en nu begint het echt weer te kriebelen (maar ik heb dus geen tips voor je, haha, sorry!). Wat zou het leuk zijn om weer terug te gaan binnenkort! Hopelijk gaat dat lukken :).

  Reply
  • 18 maart 2016 at 4:36 pm

   Wat lief Anna! Ja inderdaad, gek dat de tijd soms zo snel gaat en we alweer bijna twee zomers verder zijn! Inderdaad. Ja hihi ik zit er wel echt over te denken om in de zomer te gaan. Het is wel een prijzige stad, dat is jammer. Er zijn ook nog zoveel steden die ik wil zien in alleen Europa al, maar Londen is zo tof! Jij zou het ook echt tof vinden!

   Reply
 • 18 maart 2016 at 7:52 pm

  Mooie foto’s! Het klinkt als een enorm fijne zomer. En soms is het ook zo fijn om aan dat soort momenten terug te denken! ๐Ÿ™‚

  Reply
 • 18 maart 2016 at 7:53 pm

  Hoezo suf dat je oude foto’s plaatst? Ik vind het superleuk! ๐Ÿ™‚ Zelf ben ik ook van plan om nog eens wat foto’s van Afrika online te zetten.

  Reply
 • 19 maart 2016 at 12:51 pm

  Ik snap dat je graag terug wil blikken. Stuk voor stuk geweldige plaatjes, toch?

  Reply
 • 19 maart 2016 at 3:56 pm

  Mooie foto’s ๐Ÿ™‚ Krijg meteen weer zin om terug naar Londen te gaan. Een vriendin van mij woont daar dus ik ben er best vaak geweest. Heb alleen niet echt tips want ik ga altijd naar de theeafdeling van Harrods (okรฉ, da’s misschien een tip, wel een heule toeristische) en verder loop ik alleen maar (dat is misschien stiekem ergens ook wel een tip).

  Reply
 • 2 april 2016 at 8:39 am

  Geeft niks hoor oude foto’s, ze zijn prachtig, fijn sfeertje!

  Reply

Leave a Reply