15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Analog sunday #8

10 Comments

PICT0018 (Custom)

vsco-photo-1 (Custom)

PICT0007 (Custom)

PICT0022 (Custom)

IMG_6116 (Custom)

IMG_6109 (Custom)

Een beetje een vaag rolletje. Veel duidelijke en scherpe foto’s, maar ook veel vage foto’s. Foto’s met een soort gek laagje eroverheen, een soort film. Vrijwel alle foto’s die ik binnen heb gemaakt hebben dit, jammer. Door de foto’s iets / een stuk lichter te maken en bij sommige foto’s het contrast iets te vergroten, vind ik de foto’s wel mooi. Ze zijn zacht van kleur en toch wel scherp. De foto van Guusje werd lief en de selfie van mij in de spiegel met erbij Lucas en Guusje in de hoek vond ik ook leuk worden. En de foto hierboven vind ik ook mooi, wat scherp is in de foto is het spiegelbeeld.

Ik mis alleen zoveel kleur. Waar zijn de kleuren? Is er iets mis met m’n camera? Of is het licht in huis écht anders dan het licht buiten? Of ligt het aan mijn scanner? Ligt het aan het licht dat van buiten komt? Ik weet het niet. Ik weet wel dat ik snel weer een batterij wil kopen voor m’n andere camera, omdat ik toch wel weer zin heb in meer kleurrijke foto’s en deze hoop te krijgen met m’n andere camera.

Vandaag ga ik eerst hardlopen en daarna alleen maar chillen en nog eens chillen. Ik was de hele week zo moe maar vind het zonde van m’n tijd om veel te slapen. Maar ik moet echt meer slapen want te weinig slapen is gewoon vet slecht voor je. Aankomende week wil ik elke dag om 10 uur naar bed, nog even lezen en om half 11 slapen. En omdat het hier nu staat moet ik het wel ook echt gaan doen, slim hoor Sanne.

Heb jij wel eens iets vaags in je analoge foto’s gezien waarvan je niet zo goed snapte waarom dat er was?
Liefs!

london
Previous Post
Zomer in Londen
Next Post
24 before 25 update #5

10 Comments

 • 20 maart 2016 at 7:35 am

  Jaa analoge plaatjes! Ik vind vooral de laatste erg mooi! Haha, ik heb weleens met zo’n wegwerpcamera alles scheef gefotografeerd, doordat de kijker niet rechtboven de lens zat, dus op iedere foto miste en stuk. Heel stom. :’]

  Reply
 • 20 maart 2016 at 9:19 am

  Ik hou van analoge plaatjes, juist omdat het licht dan zo anders is en de kleuren wat anders zijn.
  Vooral de foto’s van plantjes <3

  Reply
 • 20 maart 2016 at 6:45 pm

  Zo mooi! Nu heb ik echt zin om mijn tweede te rolletje zo snel mogelijk vol te schieten. Mijn eerste rolletje was helaas helemaal mislukt, want er was licht bijgekomen :(…

  Reply
 • 20 maart 2016 at 6:46 pm

  Waauw Sanne wat een mooie foto’s! Maar wel jammer als je wat meer kleur wilt en dat zo niet lukt..
  Haha ik ga je elke avond bellen om te zien of je je wel aan je woord houdt!!;-)

  Reply
 • 20 maart 2016 at 7:26 pm

  Zo’n laagje en vaagheid over foto’s vind ik erg mooi! Geeft ze een heel ouderwetsig tintje. Maar ik begrijp dat je kleur ook fijn vindt. En ik herken het slaapprobleem, het is nu bij mij op een punt gekomen waar ik zelfs later opstaan dan half acht ‘zonde van de tijd en dag’ vind. Maar ja, als je dan ook laat gaat slapen, ben je wel wat moe :’)

  Reply
 • 20 maart 2016 at 8:16 pm

  Ik ken niets van fotografie, dus ik onthou mij van enige commentaar, maar ik wil wel graag even zeggen dat die kat echt ongelofelijk mooi is!

  Reply
 • 21 maart 2016 at 9:53 am

  Mooie foto’s! Ze hebben allemaal zoveel sfeer!

  Reply
 • […] Vrijwel alles kan je ook terugvinden op Instagram @omdatikdatwil, mocht je daar behoefte aan hebben. En bijna alles is digitaal, behalve de selfie (een selfie met mijn lieve vriendje en lieve katje), die is analoog. […]

  Reply
 • 2 april 2016 at 8:46 am

  Mooi vaag hoor!

  Reply

Leave a Reply