15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Vijf toffe vegan blogberichten

11 Comments

Ik ben weer zo geïnspireerd door mooie fijne leuke blogberichten van veganistische Nederlandse bloggers! Op de website van de Vereniging voor Veganisme is een lijst met Nederlandse vegan bloggers te vinden (ik sta er ook tussen!) en vanaf daar heb ik wat fijne bloggers gevonden, leuk! Ook staan in dit blogbericht bloggers die ik al wat langer volg en waarvan ik écht een berichtje met jullie moest delen.

Ohja, let op! Omdat ik graag de blogs wilde laten zien met hun mooie foto’s erbij, omdat ook die inspirerend zijn, zijn niet alle foto’s in dit blogbericht van mij. Onder de foto zie je de bijbehorende blog!

• Sanne plaatste op haar blog living the green life een prachtig eetdagboekje in Bali. En wauwie, wat je daar voor moois en lekkers kan eten! Zo’n fijn blogbericht, ik genoot echt van de mooie foto’s en het lekkere eten. Verder heeft Sanne een vet fijne en hele mooie blog! Het blogbericht ‘Eetdagboek Bali’ lees je hier.

livingthegreenlife_vegan
Deze prachtige foto is van www.livingthegreenlife.nl

• De mooie blog van Desi ontdekte ik onlangs. Niet alleen vind ik de naam van haar blog mooi, Aandachtig, maar de onderwerpen die ze behandelt vind ik ook heel fijn, zoals natuurlijke lichaamsverzorging, de VeganChallenge, de grootste nadelen van veganisme (leestip hoor!) en ik vind haar gewoon een heel eerlijke blog hebben! Onlangs plaatste zij haar favoriete vegan bloggers en dat vond ik ook een hele fijne post, want daarmee werd ik ook weer geïnspireerd. Dus ben je benieuwd naar nog meer vegan blogs? Lees dan even ‘5x mijn favoriete vegan blogs’.

• Dit gerecht van Lisa moet ik ECHT een keer maken (en jij ook): Cookie Dough havermout! Dat lijkt me ZO LEKKER. Ik vind het bijna beschamend om toe te geven, maar ik heb dus nog nooit Lisa haar boek ‘De Vegarevolutie’ in mijn handen gehad en doorgebladerd, maar daarom vond ik het extra leuk om haar blog te bekijken, Lisa Steltenpool. Benieuwd naar de havermout? Lees dan hier ‘Cookie Dough havermout’.

FEB15-VRIJ-ONTBIJT-Havermout-met-cashewglazuur-Lisa-730x450Deze fijne foto is van www.lisasteltenpool.nl

• Lisa van vijf koffie graag plaatste laatst het bericht ‘vegan zijn is…’ en ik heb zo hard gelachen om wat daar in stond. Zo veel dingen zijn zo waar en die herkenbaarheid was heel leuk! Zoals het eten van heel veel bananen, en chocola. En steeds moeten uitleggen dat je het wel ‘mag’, maar niet ‘wil’ en het ontwikkelen van een serieuze edelgistverslaving. En nog een stukje over gezondheid maar ik moet natuurlijk niet alles gaan verklappen dus ga het maar lezen! Voor elke vegan is dit bericht tof denk ik :), dus lees ‘vegan zijn is…’ hier.

• En als laatste een bizar goed gerechtje, vegan tiramisu! Ook op de blog van Cilla, Squatcilla, ben ik pas onlangs terecht gekomen en ik ben helemaal happy, zulke fijne blogberichten en een mooie blog! Ik móet deze tiramisu wel een keer maken want ik vind het gewoon zo tof dat er mensen zijn die gerechtjes vol met dierlijke producten weten om te toveren tot diervriendelijk lekkers! Zo leuk dat er zo veel geëxperimenteerd en gedeeld wordt :). Benieuwd naar dit recept? Check dan even ‘Recept: vegan én healthy tiramisu’.

squatcilla_tiramisuDeze heerlijke foto is van www.squatcilla.nl

Fijn allemaal! Zo veel inspiratie! Ik hou van die hele online community (zoals zoveel mensen heb ik bijna geen veganisten in m’n omgeving), het inspireert me en ik word er blij van. Ken je dat?

En heb jij ook zo’n fijne (vegan) blog of ken je er nog één? Laat maar weten in een comment!

Liefs

Previous Post
24 before 25 update #5
Next Post
Zoete koffie, een boswandeling en nieuwe analoogjes

11 Comments

 • 24 maart 2016 at 7:27 am

  Die tiramisu ziet er heel lekker uit! Altijd leuk, om zo nieuwe blogs te leren kennen 🙂

  Reply
 • 24 maart 2016 at 8:43 am

  Aaawww wat ontzettend leuk en lief van je dat je mijn blog noemt 🙂 Fijn om te horen dat ik je inspireer, Sanne. Sowieso is deze blogpost ook weer een inspiratie voor mij, want Vijf Koffie Graag kende ik nog niet! Thanks! Fijne dag en laat je het me weten als je de tiramisu gemaakt hebt? Liefs x

  Reply
 • 24 maart 2016 at 11:48 am

  Ah wat super tof en wat een lieve woorden allemaal! Vijf koffie graag kende ik ook nog niet, die ga ik snel eventjes bekijken. Van de blog van Cilla ben ik ook fan! Die tiramisu ziet er zo ontzettend lekker uit.

  Reply
  • 24 maart 2016 at 2:11 pm

   En ik ben fan van jou Desi 🙂 #wateenliefdehier haha

   Reply
 • 24 maart 2016 at 2:34 pm

  Aaah dankjewel voor het noemen, wat leuk!! 😀 Ik kende al deze blogs nog niet echt geloof ik (behalve die van Lisa Steltenpool), ik ga eens kijken!

  Reply
 • 24 maart 2016 at 7:37 pm

  Wauw, dat Bali eetdagboek. Echt te perfect allemaal. Ik kende al deze foodblogs nog niet.

  Reply
 • 24 maart 2016 at 7:53 pm

  Jaaa lekker! En zo leuk, ik eet dan wel helemaal niet 100% vegan maar ik heb nu wel weer even een periode dat ik zin heb dat weer meer te doen en lekker te experimenteren. Heb vanochtend bijvoorbeeld eindelijk m’n eerste smoothie bowl gemaakt, dat was echt het beste ever! Ik ga deze linkjes ook checken!

  Reply
 • 25 maart 2016 at 9:37 am

  Ziet er allemaal heerlijk uit! Wat goed trouwens dat er een lijst is van bloggers die vega-recepten plaatsen!

  Reply
 • 2 april 2016 at 4:59 pm

  Wat een leuk lijstje! Vijf koffie graag kende ik nog niet, dus ik ga haar ook volgen. Grappige naam trouwens 🙂

  Reply
 • […] deelde onlangs Vijf toffe vegan blogberichten. Niet alleen heb ik daar weer wat nieuwe blogs door ontdekt, maar het was ook erg leuk om te zien […]

  Reply

Leave a Reply