15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Zoete koffie, een boswandeling en nieuwe analoogjes

8 Comments

OH EN OHJA IK STOND IN DE KRANT!!!1!1!!! Maar daar ben ik verder best wel chill onder hoor.

De afgelopen tijd heb ik weer wat blogjes online gezet. Misschien is het je opgevallen, maar ik blog sinds ik deze .nl heb om de dag (zo goed als :’)). Ik denk dat het aller aller leukste bericht van de afgelopen tijd was dat ik dus in de krant stond met een veganistische quinoarisotto. Ik heb echt zo ontzettend veel toffe en lieve en leuke en enthousiaste reacties gehoord van veel mensen! Merci merci merci :). Ook zette ik een verslavend lekkere zoete koffie met gecondenseerde kokosmelk online en vooral bij mijzelf was dat een enorm succes :’) dagen nadat het blikje kokosmelk op was verlangde ik er nog naar (als ik thuis kwam dacht ik JAAAAA koffffiieee – ik kreeg de smaak al in mijn mond en dacht dan ‘ohnee fuuuck, ik heb geen gecondenseerde kokosmelk meer’, HUILEN.), en ik kon mezelf maar net tegenhouden van het kopen van nog meer blikjes.

Smoothiebowl met van alles
Ik plaatste weer eens een smoothiebowl! Het blijft zo fijn en is vooral lekker voor in de zomer. Hier zat van alles in – appel, banaan, havermout en een boel toppings. Vooral van de toppings word ik blij.
SONY DSC Processed with VSCOcam with lv01 preset

Frisse neus
Voor m’n 24 before 25 lijstje wil ik meer naar buiten gaan. En op een zonnige middag was ik naar het bos gegaan, met drie camera’s in mijn tas en het was echt zo fijn! Ik word daar zoooo chill en rustig en ontspannen. Het is ook wel weer tof om wat meer met m’n digitale camera te schieten in het bos. Ik gebruik m’n digitale camera (oké hij is niet van mij maar van m’n vader, dankje pap!) eigenlijk alleen voor foto’s voor hier, maar als ik het bos in ga neem ik altijd m’n analoge mee. Maar ik merkte dat ik het super fijn vond om m’n digitale mee te nemen. Moet ik vaker doen. Als de zon weer schijnt.
SONY DSC Processed with VSCOcam with kk1 preset

Groene smoothie met dadelstroop
Ik zette ook weer eens een gewone smoothie online! Smoothies vind ik ideaal om bijvoorbeeld spinazie in op te maken en ik hou gewoon van de structuur van een smoothie. Deze maakte ik eens met dadelstroop. Vaak gooi ik dadels in een smoothie omdat ‘ie dan wat zoeter wordt, maar er blijven altijd stukjes in zitten. Dadelstroop is daarom ideaal! Van Charelle (thescentofcinnamon) kreeg ik een super fijne tip om wat eiwitten als pompoenpitjes aan de smoothie toe te voegen, zodat er meer eiwitten in zitten en je suikerspiegel niet teveel gaat schommelen door de fruitsuikers die er ook al in zitten. Ik was blij met die tip!
SONY DSC Processed with VSCOcam with m5 preset

‘Sannes romige risotto die ook veganistisch is’
Daar issie, HET KRANTENARTIKEL! Aaahhhhhh dat was zooooo cool! In dit blogberichtje kun je het hele artikel vinden, dus het interview, het recept, en de foto’s die ook in de Metro stonden. Ik kreeg ook zulke lieve reacties op die foto van Lucas en mij! En ik vind dit nog steeds zo leuk, haha. Maar beloofd, hierna zal ik er over ophouden :’).
Processed with VSCOcam with lv01 preset

Hhmmm, sushi bowl!
Een van de aller lekkerste dingen op aarde, sushi. En een sushi bowl vind ik ideaal, want dan hoef je niet de sushi te rollen & het is vet handig als jij bijvoorbeeld veganistisch eet en je vriendje niet. Bijvoorbeeld. En voor mij zit dan dit in die sushibowl: norivellen, avocado, wortel, komkommer, mango en ik vertelde een paar tips voor veganistisch vlees dat ik heel goed hierbij vind passen. Oh en wasabi sesamzaadjes, super lekker.
Processed with VSCOcam with f2 preset

Vegan cortado leche y leche
Die koffie waar ik maar niet over kon ophouden en die ik niet kon stoppen met drinken. Vegan cortado leche y leche, een koffie met sojamelk en gecondenseerde kokosmelk. Echt heerlijk! Ik heb het van het vriendje van mijn zusje, die van Tenerife komt, en toen mijn zusje vertelde dat ze wel eens koffie met gecondenseerde melk en een scheutje gewone melk dronk (cortado leche y leche) dacht ik ‘dat moet ik ook!’ en vandaar. Echt heel lekker dit. OH wat lekker.
SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Zomer in Londen
Ik verlang soms zooooo terug naar Londen en dan ben ik blij dat ik al die foto’s nog in VSCOcam heb staan van toen. Het was echt een mega lekkere tijd waarin ik zo blij en gelukkig was, waarin ik heen en weer vloog naar Londen om de liefde van mijn leven te bezoeken en samen met hem die prachtige toffe stad te ontdekken. Vandaar, wat fotootjes van toen, omdat ik deze eigenlijk nog nooit echt online heb gezet. Misschien deze zomer toch weer naar Londen?
Processed with VSCOcam with hb1 preset

Analog sunday #8
Nieuwe analoogjes! Waar ik op het eerste gezicht niet zo blij, doordat sommige beelden een soort vage film eroverheen hadden. Maar sommige foto’s zijn wel lief en de kleuren ook wel zacht door die gekke film.
IMG_6116 (Custom)

24 before 25 update #5
De laatste tijd fascineer ik me steeds meer over duurzamer leven. Minder weggooien. Meer opruimen. Minder afval produceren. Ik weet nog niet zo goed hoe ik dit allemaal wil gaan doen, maar de komende maand wil ik me erop gaan focussen. Naast het boek ‘Niet verspillen doe je zo’ zijn ook sommige Instagramchicks super inspirerend, echt fijn! Ik wil dus minder afval produceren, bewuster en duurzamer leven en minder verspillen – heb jij nog tips?
Processed with VSCOcam with m5 preset

Vijf toffe vegan blogberichten
En afgelopen donderdag plaatste ik 5 toffe vegan blogberichten waar ik dan wel hard om gelachen heb, me liet overweldigen door prachtige foto’s, of heel veel fijne recepten en nieuwe blogs door ontdekt heb. Cookie Dough Havermout, een vegan tiramisu & het blogbericht ‘vegan zijn is…’ – need I say more?
Processed with VSCOcam with p5 preset

Fijn paasweekend! Ik hoop dat je je helemaal vol mag stoppen met chocolade paaseieren die je eerst hebt moeten zoeken omdat de Paashaas ze had verstopt en je daarna dus beloond wordt voor al dat harde werk op de vroege ochtend. Liefs!

Previous Post
Vijf toffe vegan blogberichten
Next Post
Hmmmm Ombar & winactie! (gesloten)

8 Comments

 • 26 maart 2016 at 10:39 am

  Oooooh die smoothiebowl: echt om te kwijlen! En dat doe ik dan ook hoor, at the moment. Ongeneerd. Hihi. En wat mega leuk (understatement) dat je gewoon in de krant stond. COOL. Boven je bed geplakt enzo? Zou ik doen hoor! Inlijsten die hap. En die foto erbij trouwens, is echt heel leuk. O ja en wat een frisse neus halen betreft, ik zou vandaag echt naar buiten gaan. Het is zulk mooi weer. JEEI. Liefs, en fijn paasweekend!

  Reply
  • 28 maart 2016 at 11:34 am

   Ahhh haha, vet lief Stella! Haha nee ik heb het niet boven m’n bed geplakt, ik heb het wel aan ongeveer iedereen uitgedeeld maar ik weet zelf niet zo goed hoe ik ‘m wil bewaren. Lief van je! En, ben je nog naar buiten geweest zaterdag? Het was een mooie dag toch? Fijne paasmaandag nog, liefs!

   Reply
 • 26 maart 2016 at 3:16 pm

  OK ik moet bekennen dat ik de cortado nog steeds niet heb gemaakt. Maar ik heb wel de gecondenseerde kokosmelk al in huis gehaald! ^^ En wat zijn al je Londen foto’s mooi zeg. Lijkt me heerlijk om daar een zomer door te brengen!

  Reply
  • 28 maart 2016 at 11:35 am

   Hihi jeeeeej nou dan kan je aan de slag! Ik ben zo benieuwd hoe je ‘m vind, ik verlang er nog steeds naar haha maar het is echt even verstandiger als ik geen blikjes gecondenseerde kokosmelk meer koop want ik jaag het er zo snel doorheen. Lief van je! Ik twijfel nog steeds waar we heen zullen gaan deze zomer. Londen is echt prachtig en geweldig maar wel duur, en Praag ben ik nog nooit geweest en hoor ik alleen maar goeie verhalen over. Heb jij al zomerplannen? Liefs

   Reply
 • 27 maart 2016 at 3:50 pm

  Je sushi bowl ziet er heerlijk uit! Ik doe het ook meestal zo. Te ongeduldig om te rollen haha. Ik heb net je 24 before 25 lijstje en het laatste artikel daarover gelezen. Wat een mooi lijstje en wat leuk dat je geïnspireerd bent door gittemary en girlforacleanworld op Instagram 🙂

  Reply
  • 28 maart 2016 at 11:37 am

   Wat lief Djuli! Haha fijn dat je het zo ook kent, de sushibowl. Ik vind het ook echt ideaal :D. En ik ben je zo dankbaar voor die accounts van Gittemary en Girlforacleanworld op Instagram! Zo tof! Ik vond dat zo’n fijn bericht van jou! Liefs

   Reply
 • 27 maart 2016 at 4:11 pm

  Die foto bovenaan met die bloemetjes is echt tof! En ohja, echt supervet dat je risotto in de krant is gekomen (volgens mij had ik dat nog niet gezegd? Of wel?), ik hoop dat alle Metrolezers hem hebben gemaakt. Die koffie met gecondenseerde kokosmelk klinkt trouwens echt te lekker, ik heb hem nog niet gemaakt omdat ik lui ben, maar nu ik dit nog eens lees denk ik dat ik mij wel over deze luiheid heen kan zetten…

  Reply
  • 28 maart 2016 at 11:38 am

   Ahhhh thanks Lisa! Vet lief. Haha, als je die koffie hebt gemaakt kan je nog veel lekkerder lui zijn, geloof me. :p ik ben ook echt vet nieuwsgierig of mensen daadwerkelijk die risotto hebben gemaakt! Zou echt heel leuk zijn. Ook als ie dan goed gelukt is. Liefs!

   Reply

Leave a Reply