15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Analog sunday #9

9 Comments

Voor het eerst in tijden zette ik vandaag geen wekker. Ik at bananenijs in bed, terwijl ik Harry Potter and the Prisoner of Azkaban las, met de muziek van deze film op de achtergrond. Ik wist nog niet wat ik verder vandaag ga doen, behalve dat ik heel even mijn lieve vriendinnetje Laura zie. Uiteindelijk heb ik ook haar mooie nieuwe huis gezien en prachtige kamer. Lucas komt vandaag weer terug van een weekje weggeweest en ik heb hem gemist. Toen hij thuis kwam gingen we fijn in de zon zitten en een ijsje eten.

Ik kreeg vorige week met Pasen camera van mijn ouders en ik was zo verrast en blij! Het is deze camera, met bijpassend tasje en extra lens in mooi doosje. ZO FIJN. Echt super blij ben ik ermee, want m’n Praktica werkte toch niet meer zo goed en voor die andere fijne Pentax Asahi moet ik een nieuw batterijtje kopen. Ik maakte thuis en in het bos een paar fotootjes en schoot binnen twee dagen een rolletje vol – dat doe ik normaal nooit, maar wat werkte deze camera fijn! Ik was gewoon super benieuwd naar de foto’s en de kleuren en kon niet wachten.

In het bos heb ik heel veel dubbel belicht, en het is weer goed om dat geoefend te hebben! Ook heb ik voor het eerst driedubbel belicht en ik zie wel een beetje beter waar ik op moet letten. Eigenlijk werd dan gewoon niks scherp, haha.

Het is een beetje van alles door elkaar, maar ook weer niet. Wat je ziet is het Kralingse Bos, wat fotootjes in huis en een aantal gemaakt bij de Van Nellefabriek. De laatste drie foto’s zijn dubbel of driedubbel belicht. En ik heb een aantal foto’s binnen met tussenringen gemaakt (dan worden ze meer macro).

PICT0209 (Custom)

IMG_6749 (Custom)

PICT0279 (Custom)

PICT0162 (Medium)

PICT0202 (Custom)

PICT0197 (Medium)

PICT0194 (Custom)

PICT0185 (Custom)

IMG_6743 (Custom)

IMG_6744 (Custom)

PICT0224 (Custom)

PICT0235 (Custom)

Als je vragen hebt over de foto’s die ik heb gemaakt, mag je dat altijd vragen natuurlijk! Vind ik juist leuk :).

Liefs, fijne zondag!

Previous Post
Lekkerste vegan chocolade #4
Next Post
Meer kunst en meer analoogjes & winnaar Ombar winactie!

9 Comments

 • 3 april 2016 at 8:16 pm

  Ok jezus ik denk altijd bij al jouw foto’s OMEGOTJE WAT MOOI SANNE.
  Maar echt. Ik vind ze echt zo fijn en dromerig en mooi!

  Reply
  • 3 april 2016 at 8:30 pm

   Ooooooo wauw Anne-Fleur dat vind ik echt zoooooo lief en leuk en dankjewel! Super lief! merci merci

   Reply
 • 4 april 2016 at 10:33 am

  Zo mooi! Die kat, wauw!

  Reply
 • 4 april 2016 at 9:20 pm

  Prachtige foto’s!! Gave camera heb je gekregen. Ik snap dat je die gelijk wilt uitproberen. Als je er zin in hebt… mag je me uitleggen hoe je dubbel belicht en kan dat alleen met een analoog toestel ( dan wil ik er zeker één ;)? Bananenijs in bed… dat snap ik dan weer niet, haha, ieder zijn ding!

  Reply
 • 5 april 2016 at 11:20 am

  Wauw, wat een mooie foto’s!! Maar ehh… wat is dubbel belichten? 🙂

  Reply
 • 5 april 2016 at 9:50 pm

  Ijs en Harry Potter. Ik zou geen betere ochtend kunnen bedenken 😉 Jij maakt zo een prachtbeelden dat ik niets meer durf posten op Insta haha!

  Reply
 • […] al hoe de foto’s werden. Een deel van die foto’s heb ik trouwens al online gezet, in de analog sunday #9 van afgelopen zondag. Ik heb nog meer analoogjes en die ga ik later nog wel delen, ik denk de […]

  Reply
 • […] nummer 10 alweer! En in dit berichtje laat ik foto’s zien van hetzelfde rolletje als van analog sunday #9 – je weet wel, van die nieuwe camera die ik van m’n ouders kreeg met Pasen en MEGA blij […]

  Reply
 • […] al hoe de foto’s werden. Een deel van die foto’s heb ik trouwens al online gezet, in de analog sunday #9 van afgelopen zondag. Ik heb nog meer analoogjes en die ga ik later nog wel delen, ik denk de […]

  Reply

Leave a Reply