15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Zondag was zo fijn

16 Comments

ZONDAG WAS ZO FIJN! Ik ging echt allemaal nieuwe en leuke dingen doen en het was spannend maar op een leuke enthousiaste manier. Ja ik had echt een keivrolijke dag. En ik ben zo verliefd op Lucas.

Ik ging afgelopen zondag de 1/4 marathon van Rotterdam lopen! Vanaf februari heb ik met m’n vriendje getraind (oké hij kon al een stuk sneller meer kilometers maken dan ik en rent ook sneller dan ik), en het was super leuk om samen te trainen! Heel gezellig en ik keek er elke keer weer naar uit, en ik heb eindelijk voor het eerst ervaren dat hardlopen echt heel lekker kan zijn en dat ik me daarna ook top voel. Voor het eerst vanaf februari is het me gelukt om meer dan 6 kilometer te hardlopen, en elke week als ik weer een kilometer meer had gelopen gaf dat zo’n goed gevoel en Lucas was ook zo trots en motiverend! Vet lief!

Dus, het was echt super tof om mee te doen aan die 1/4 marathon, wat 10,5 kilometer is. Het was de eerste keer dat ik meedeed aan een hardloopwedstrijd. Er waren zo ontzettend veel mensen die meededen! We startten vanaf een prachtige locatie – voor de kunstacademie met onze ogen op die toffe paalwoningen van Piet Blom. De zon scheen ontzettend lekker, maar het was niet te warm (al had ik het wel echt warm hoor, geloof me). Nadat we onder de kubuswoningen door waren gelopen gingen we richting het Kralingse Bos en zoals je misschien wel weet is dat een van m’n favoriete plekken van Roffa. Als je over de plas heen keek zag je een stroom aan mensen aan de andere kant van de plas. Overal gekleurde tshirtjes en rennende mensen. En ook overal toeschouwers! En omdat m’n naam op m’n startbewijs stond, moedigden mensen vanaf de zijkant me aan! ‘Kom op Sanne, nog een klein stukje!’ ‘Goedzo Sanne, je kan het!’ En tegen Lucas ook, en we hoorden een keer ‘Lucas, minder kletsen en meer rennen!’, haha. We liepen op het laatst weer de kubuswoningen onderdoor en eindigden op de Coolsingel. Door al die energie van de toeschouwers, van de hardlopers, van de harde muziek, van de hele sfeer, de zon, de endorfine, die ene banaan en Nakdreep liep ik sneller dan normaal. En de laatste anderhalve kilometer ben ik nog meer gaan versnellen en dat was heerlijk! HET WAS ZO LEUK! Toen we waren geëindigd waren we allebei zo blij en ik voelde zo veel liiieeeefde.

IMG_7033

Nadat we onze medaille hadden opgehaald, een banaantje hadden gegeten en water hadden gedronken stretchten we nog een beetje en liepen we naar huis (ja echt mega chill, we liepen naar de start vanaf huis en liepen weer terug vanaf Hofplein naar huis, love that). Na een fijne douche en ontbijtje gingen we snel weer van huis. Want als beloning voor het trainen en voor het voor het eerst behalen van 10 kilometer (de 1/4 marathon was ongeveer de 5de keer dat ik 10k had gelopen) nam Lucas me mee voor een massage! Vet vet vet lief. Ik had nog nooit een massage gehad bij een massagesalon en het was echt heeeeeerlijk. Ik voelde die kuitspieren wel hoor, haha. M’n rug was ook vet goed gemasseerd, echt fijn. Zo ontspannen, haha. Daarna gingen we nog even de stad in en druppelden de eerste marathonlopers binnen en liepen met hun mooie gouden medailles in de stad. ZO knap. Wauw.

Met een nieuwe zwarte stoere broek aan m’n benen (dankje lieve Luc! ♥ ) (ik ben onlangs uit twee broeken gescheurd doordat ze te oud waren en had vrijwel geen goeie broeken meer, oeps! Dus echt meeeeeeega blij met die nieuwe broek!) gingen we daarna nog een kopje koffie drinken & een broodje eten bij The Tea Lab. Ik was al zo ontzettend verwend door Luc deze dag dat ik maar al te graag nog wilde trakteren op een bakkie pleur en een broodje. Ik kan echt niet wachten om meer te kunnen werken dus geld te verdienen, en Luc ook af en toe te kunnen trakteren op iets of ergens mee verrassen, en gewoon zelf een zakcentje te hebben voor nieuwe kleding. Komt wel, nog een jaartje studeren..

IMG_7020

Ja ik weet het, ik ben echt verschrikkelijk verwend door Luc. Vet lief! En ik baal ervan dat ik dit schooljaar bijna geen tijd en geld heb om hem mee te nemen om leuke dingen te doen, en soms zo gestrest dat ik even alleen gelaten moet worden. Nog een paar maandjes en dan hoop ik weer genoeg liefde terug te kunnen geven en minder prikkelbaar te zijn. Ik hou zo veel van hem en hij is het meest geduldige en lieve vriendje dat ik maar kan wensen!

Oké genoeg emotionele shit en kleffe praatjes gehad :D. Het was even een moment van eerlijkheid oké? I needed it. Al twijfelde ik wel heel lang of ik dit wel online wilde zetten, want ik ben er natuurlijk niet zo trots op dat ik niet echt een top schooljaar had met weinig tijd en geld en geduld… En ik hoop niet dat je nu denkt dat ik een bitch ben tegen Lucas. Want dat ben ik niet hoor. SANNE JE DENKT TE VEEL. Oké ik stop. Ik had ook al aangekondigd dat ik klaar was met de emotionele shit natuurlijk :’).

Processed with VSCOcam with se3 preset

Doei! Liefs!

Previous Post
Analog sunday #10
Next Post
De eerste zonnestralen, vegan chocolade & analoogjes

16 Comments

 • 12 april 2016 at 9:18 am

  Het klinkt als een heerlijke dag! En wat lief dat Lucas dat allemaal voor je geregeld en gekocht had! Binnenkort heb je de tijd, rust en geld weer om dat terug te doen! Dat kan nou eenmaal niet altijd 🙂

  Reply
  • 12 april 2016 at 9:27 am

   🙂 dankje Veerle! Is ook zo! Hij snapt het ook hoor 🙂 hij weet ook dat ik het liever ook anders heb maar het is even niet anders! Liefs

   Reply
 • 12 april 2016 at 10:25 am

  Proficiat met je prestatie! 🙂

  Reply
 • 12 april 2016 at 1:44 pm

  Wauw wat super Sanne! Zo goed van je dat je die 10 km hebt volgemaakt. Die massage klinkt ook echt fantastisch, daar heb ik nu zoveel zin in! Maarreee je klinkt echt niet als een bitch hoor. Zeker als je nog studeert, is het helemaal niet raar dat je niet zwemt in het geld. Zoals je zelf al zei: het is even niet anders. Gelukkig heb je een heel geduldig en lief vriendje, dat scheelt een hoop.

  Reply
  • 19 april 2016 at 8:53 pm

   Wauw dankje Desi! Zo’n lieve fijne reactie 🙂 goed om te lezen en ook fijn dat je het zo goed snapt – soms voelt het zo vervelend ja, maar inderdaad, gelukkig heb ik een heel lief en geduldig vriendje! Veel liefs!

   Reply
 • 12 april 2016 at 8:15 pm

  Wat een leuk happy stukje Sanne! Het werkt zelfs aanstekelijk, die vrolijkheid! En het is een fijne afwisseling, met wat serieuzere blogs, toch? Ik heb net voor de regen uit een goed snel rondje hardgelopen, dus ik herken het helemaal iig!

  Reply
  • 19 april 2016 at 8:54 pm

   Ah ik dacht dat ik al had gereageerd op jou! Dankjewel voor je lieve reactie :). Wat fijn dat je dat van het hardlopen zo herkent :)!

   Reply
 • 12 april 2016 at 8:18 pm

  Gaaf!! Goed gedaan jullie!!! En petje af, want ik doe het je niet na. Ja, wandelend 😉

  Reply
 • 14 april 2016 at 9:22 am

  Wat ontzettend knap van jullie! Klinkt als een super leuke dag 🙂

  Reply
  • 14 april 2016 at 5:16 pm

   Wat lief van je Djuli! Dankjewel 🙂 hihi ja ik denk nog graag terug aan zondag tijdens zo’n drukke werkweek!

   Reply
 • 14 april 2016 at 7:35 pm

  Wat een heerlijke blog lieverd! Je straalt helemaal op die foto met Lucas, zo lief! Leuk hé, om samen te trainen met je vriend. Ik vind het ook altijd zo leuk om samen te trainen met Tom 🙂 Je kan elkaar op verschillende gebieden zo motiveren, juist omdat jij een vrouw bent en hij een man. Respect voor jullie hoor, de marathon! Wow…

  Liefs xx

  Reply
  • 19 april 2016 at 8:57 pm

   Super lief Cilla! Wat werd ik blij van je lieve reactie :). En wat heerlijk dat jij trainen met Tom ook zo fijn vindt! Leuk ook dat je dat zegt, van het elkaar kunnen motiveren juist door dat je van elkaar verschilt. ☺️ hihi ja de marathon is nog wel een doel! Dit was de kwart marathon, 10,5km, en eigenlijk wil ik nu gaan trainen voor de halve. Ben erg benieuwd! Wat doen jullie trouwens qua training?
   Liefs!

   Reply
 • 15 april 2016 at 4:13 pm

  Wat fijn dat het zo’n leuke dag was! En fijn dat het mooi weer tijdens de wedstrijd, dat loopt toch wat lekkerder dan door de regen 🙂

  Reply
  • 19 april 2016 at 8:58 pm

   Ahw dankjewel Karlijn! Hihi ja het zonnetje motiveert me ontzettend, haha. Eigenlijk met alles wel, zon is bijna instant happiness haha. We hadden wel echt geluk met het weer die dag denk ik, de week erna was het lang niet zo lekker!

   Reply

Leave a Reply