15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De eerste zonnestralen, vegan chocolade & analoogjes

12 Comments

De afgelopen tijd heb ik weer wat blogjes online gezet! Helaas lukte het me niet om afgelopen donderdag een berichtje online te gooien, ik kom momenteel om in de verslagen van m’n studie. Killing. Ook na werk vandaag zal ik er weer verder aan moeten en ik ben bang dat mijn lievelingsdag van de week, zondag, de enige vrije dag, ook vol zal zitten met huiswerk… Boe. Maar goed, nog een paar maandjes en dan heb ik vakantie en daar is al dit harde werk dan goed voor geweest!

Hmmmm Ombar & winactie! (gesloten)
Ik heb zo iets leuks mogen ontvangen, namelijk een paar heerlijke reepjes chocolade, en vervolgens heb ik er een winactie aan gekoppeld! De winnaar was Door en inmiddels heeft ze de reepjes ontvangen, leuk! In het blogberichtje kun je lezen hoe enthousiast ik ben over deze heerlijke chocolade, vooral van de Ombar Blueberry + Açai.
SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Gewoon wat plaatjes van de afgelopen tijd
Ik had zo veel foto’s gemaakt dat ik er ze in een blogbericht heb gegooid en ik vond het een mooie combinatie bij elkaar. Veel groen, veel eten, een lief wit katje en de fijne mooie natuur.
Processed with VSCOcam with a6 preset

Lekkerste vegan chocolade #4
Ik heb voor het eerst witte chocolade gegeten! En daarna kocht ik diezelfde reep nog eens want ik vond ‘m zo lekker. Ook kwam natuurlijk Ombar weer terug in dit rijtje, en een fijne makkelijke chocola van de AH en een Fairtraide reepje met granaatappel. Heerlijk. Ik HOU van chocola, haha. Jij ook? Dan is het blogberichtje vast iets voor jou!
SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Analog sunday #9
Ik vind analoge plaatjes online zetten zooooo fijn. Ik hou van analoge fotografie! En deze foto’s komen van m’n nieuwste mooie aanwinst, een cadeautje van m’n ouders. Ik kon er al vaker m’n mond niet over houden op m’n blog en hier vertel ik het dus nog eens, haha. Het eerste rolletje schoot ik in een paar dagen vol en binnen een week had ik de negatieven al! En ik was erg tevreden met de uitkomst :), super fijn dus!
IMG_6743 (Custom)

Meer kunst en meer analoogjes & winnaar Ombar winactie!
Een kleine update van m’n 24 before 25 projectje, eindelijk bezoek ik die culturele en kunstzinnige dingen die ik op het lijstje had staan. Ik heb een Rotterdampas gekocht en kan daarmee gratis naar heel veel musea in Rotterdam, maar ook in andere steden in de buurt. Hoe fijn! Ook bezocht ik met m’n vader een tentoonstelling over architectuur (Verticale Steden) in de bieb van Roffa en het was echt heel fijn om even bij te praten.
Processed with VSCOcam with g3 preset

Waarom wil ik altijd van alles tegelijkertijd doen?
De titel zegt het al – ik kan vrijwel nooit niet multitasken. En eerlijk gezegd vind ik het niet zo chill, maar ik denk dat het komt door een (gevoel van) gebrek aan tijd. Zelfs op de fiets pak ik m’n telefoon erbij omdat ik me ‘verveel’, hoe erg is dat? Hopelijk kan ik in de zomervakantie wel écht relaxen!
Ik vond jullie herkenning trouwens heel leuk om te lezen, haha!
Processed with VSCOcam with f2 preset

Analog sunday #10
Nummer 10 alweer! Leuk! Ook in dit bericht zie je analoogjes van dat eerste rolletje, maar dan andere plaatjes natuurlijk :).
IMG_6745 (Custom)

Zondag was zo fijn
Ja, zondag was echt HEERLIJK. Ik was de hele dag op pad met m’n lieve lieve lieve vriendje en we begonnen de dag met het lopen van de 1/4 marathon van Rotterdam! En dat was ontzettend leuk om mee te doen, wat een energie en wat een sfeer en wat was het zonnetje fijn. Wat we daarna nog allemaal voor leuks hebben gedaan kun je lezen in het berichtje!
IMG_7033

En dat waren de afgelopen weken alweer. Vandaag ben ik aan het werk en hopelijk heb ik vanavond zo veel mogelijk van mijn verslag af, zodat ik morgen toch nog iets van weekend kan vieren. Heb jij wel fijne plannen dit weekend? Ik hoop het!

Veel liefs!

Previous Post
Zondag was zo fijn
Next Post
Bosvruchten chiajam

12 Comments

 • 16 april 2016 at 2:51 pm

  Wat een leuk lijstje zo! Die analoge foto’s zijn echt prachtig, ga snel even verder lezen 🙂

  Reply
 • 16 april 2016 at 5:51 pm

  Je analoog foto’s zijn mooi Sanne!
  I always wanted to try vegan chocolate. I will soon! Is er een groot verschil tussen regular en vegan chocolates? I’d love to know!

  Jade xo

  Reply
  • 16 april 2016 at 6:00 pm

   Hey lieve Jade! Dankjewel! So nice that you want to try vegan chocolate ☺️ I love it! Most dark chocolates are vegan 🙂 do you like dark chocolate? Some vegan chocolates are very creamy 🙂 just like milk chocolate! I dont think there’s a lot of difference, its really a matter of taste too I think :). Xxxx!

   Reply
   • 16 april 2016 at 6:03 pm

    Jaaa ik houd echt veel van dark chocolate!! Ik zal je zeker updaten wanneer ik het proeft Happy Saturday Lovely

    Jade xoxo
    Ps: I miss you

   • 19 april 2016 at 8:47 pm

    Ah leuk Jade! Ben benieuwd.
    En ik jou ook. Ik vind het elke keer weer ontzettend fijn om een comment of iets van je te ontvangen 🙂 ❤️

 • 16 april 2016 at 9:06 pm
  Eline

  Je foto’s zijn echt mooi! Ik vroeg me af, hoe regel jij alles wat betreft je fotorolletjes? Je schrijft dat je de negatieven binnen een week had, laat je geen afdrukken maken? Ben benieuwd!

  Reply
  • 16 april 2016 at 10:12 pm

   Hey Eline! Dankjewel 🙂 wat lief! En wat leuk dat je dat vraagt! Ik laat altijd alleen m’n rolletje ontwikkelen en niet afdrukken, omdat ik een negatievenscanner heb. Ik laat ze altijd ontwikkelen bij de Hema en dan moet je ook maar net geluk hebben dat ze op tijd ontwikkeld zijn, kortgeleden zijn de ontwikkeltijden zo veranderd dat het langer duurt. Als je wil zijn er ook fotografiezaken met 2 uur service 🙂 maar ik weet niet hoe het daar met afdrukken zit. Is dat een beetje een antwoord? Liefs!

   Reply
   • 17 april 2016 at 4:40 pm
    Eline

    Aha, op die manier! Zelf fotografeer ik ook regelmatig analoog en ik ga ook altijd naar de Hema, maar ik laat de foto’s de laatste tijd telkens afdrukken en op een cd zetten, maar zo’n scanner is misschien ook wel handig. Waar heb je die gekocht en hoeveel heb je er ongeveer voor betaald? Bedankt voor het antwoord alvast 🙂

   • 18 april 2016 at 7:36 am

    Hey Eline! Ja op een gegeven moment wordt zo’n scanner echt handig! Scheelt erg in de kosten van het afdrukken 🙂 op een cd zetten lijkt me ook handig! Ik had er een van Media Markt en die koste honderd euro, het was deels een verjaardagscadeau 🙂 dus dat was super fijn! Daarvoor had ik er een van 40 euro van de Kijkshop. Liefs!

 • 18 april 2016 at 7:04 am

  Ah, wat een drukke tijd. Succes met de heftige schoolperiode. You can do it :)! Hihi, heerlijk, al die chocolade die hier voorbij komt. Ik krijg er gewoon trek van. Ik ben ook zó dol op chocolade. Yummie! Lekker bezig met die marathon hoor, yesss!

  Reply
  • 19 april 2016 at 8:50 pm

   Wat lief Anna! Ik tel de dagen af naar de zomervakantie, gelukkig begint eind april alweer in zicht te komen.. En dan nog ongeveer 9 weken, dat vind ik best te overzien! Ahhh haha super leuk dat je ook zo dol bent op chocolade! Echt heerlijk haha, moet echt oppassen om er niet te veel van te eten (en daarom is het extra fijn dat chocola of cacao super gezond is!). Hihi ja ik wil na deze tien kilometer te hebben hardgelopen graag trainen voor de halve marathon! Ik wil me weer gaan inschrijven voor een race, dat motiveert vast weer net zoals het trainen voor de 10km zo motiveerde 🙂 en hardlopen is ook gewoon heerlijk vind ik!

   Reply

Leave a Reply