15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Fav vegan food IG’s

5 Comments

Wat een titel zeg.

Er zijn van die mensen die bizar mooie gerechtjes op tafel zetten en daar bizar mooie foto’s van maken. En die foto’s dan op Instagram zetten en ervoor zorgen dat ik honger krijg.
Dus bereid je maar voor op onstilbare trek door allemaal lekkere vegan hapjes van de meest moooooie accounts.

@greetingstojamieoliver.
Echt een super fijne sfeer in deze foto’s. Gewoon een beetje rauw en stoer en de composities zijn echt top. Ohja en het eten ziet er PRACHTIG uit, super goed verzorgd en hmmmm!
greetingstojamieoliver

@talinegabriel – HIPPIE LANE.
Ik volg dit account nu een dag en vanaf het eerste ogenblik wist ik dat ik deze IG moest volgen. PRACHTIGE foto’s. Eigenlijk was haar account ook de reden voor dit blogbericht, omdat ik dit (en de andere prachtige vegan food accounts die ik wel al langer volg) echt moest delen met jullie. Kijk dan toch!
talinegabriel

@mmmoky – MOEKO ♥︎︎ veganism & love.
Ik volg haar echt al meeeega lang en ze maakt zulke heerlijke prachtige foto’s! En niet alleen van eten, maar ook van bloemen en architectuur, planten en schaduwen en is daarmee echt een account naar m’n hart. Maar alleen al voor het eten is dit acount het volgen waard.
mmmoky

@jamiesveganfood – Jamie.
Misschien of waarschijnlijk weet je wel wie zij is, een grote inspiratiebron voor velen, namelijk Jamie van De Groene Meisjes. Inmiddels zit ze niet meer bij De Groene Meisjes, maar verzorgt nog wel recepten en foto’s voor op de blog. En die prachtige plaatjes die ze schiet zijn ook op haar mooie Instagram te vinden.
jamiesveganfood

@thisrawsomeveganlife – Emily von Euw.
Eigenlijk ken ik haar alleen maar van haar Instagram, ik zie nu dat ze gewoon kookboeken heeft en een prachtige blog. Maar ik vind dus alleen haar Instagram al te gek genoeg. Ze is sowieso een super coole chick, want ze straalt ook uit op haar IG dat je gewoon van jezelf en van je eigen lichaam moet houden. ‘Every body is a good body’ en soms kan ik haar mooie woorden echt goed gebruiken!
En ohja, check die foto’s dan. DAT ETEN. WAUW.
thisrawsomeveganlife

Het lijstje met mooie vegan food accounts is nog een stukje langer, dus binnenkort nog een berichtje met prachtige Instagrams!
Kende jij deze accounts al, en heb je nog IG pagina’s die absoluut aan dit lijstje toegevoegd moeten worden?

Fijne zaterdag!

Previous Post
if you leave
Next Post
Lekkerste vegan chocolade #5

5 Comments

 • 30 april 2016 at 7:17 pm

  Het eerste account ga ik gewoon al volgen vanwege de leuke username. Maar men, het ziet er allemaal zo mooi uit! Heel wat anders dan het prutje wat mijn eten vaak moet voorstellen :’)

  Reply
  • 4 mei 2016 at 11:42 am

   Haha, dat ken ik wel haha, van dat prutje. Gisteren had ik zo’n lekker bordje vol eten maar het zag er écht niet uit, haha! Leuk dat je dat eerste account al gaat volgen en het er allemaal mooi uit vond zien! Liefs

   Reply
 • 4 mei 2016 at 12:04 pm

  Die wafels! Mmmmm ik krijg er honger van

  Reply
 • 7 mei 2016 at 7:32 am

  Allemaal PRACHTIG!! Ik ben zelf ook enorm fan van lonijane en earthyandy!! Happy saturday! XX!

  Reply

Leave a Reply