15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Analog sunday #11

2 Comments

Het tweede rolletje van m’n nieuwe camera. Op het eerste gezicht vind ik de foto’s niet zo boeiend, maar ik had dat ook niet echt verwacht want ik schoot vooral binnen foto’s. Ik heb wat geëxperimenteerd met light leaks, maar dat kan beter! Haha. En dat kan ik natuurlijk helemaal niet zeggen, want light leaks vallen helemaal niet te controleren. Geloof ik.

Die foto van m’n broertje en zusje is wel echt snoezig vind ik. En die plantenfoto onderaan is ook wel fijn, want aan de onderkant zit een stukje dubbele belichting en dat vind ik leuk, en de kleuren zijn goed vind ik. En dat hoofd van dat dier (ja sorry ik vind dat cool, al wil ik het niet aanraken of in huis hebben hoor, bah, dood dier, maar het ziet er wel cool uit for some reason) vind ik ook mooi geworden. De foto dus.

Wat je ziet is een beetje Utrecht, een beetje plantjes, een beetje schaduw.

PICT0157 (Custom)

PICT0142 (Custom) (2)

PICT0162 (Custom)

En ik ben door m’n rolletjes heen! Echt huilie huilie. Ik heb jaren lang wel rolletjes gehad die ik kon gebruiken, maar nu zijn ze op. Nouja, ik heb nog twee zwart wit rolletjes, nog een rolletje voor een Clack, een rolletje dat deels belicht is door iemand anders, 3 rolletjes die op de een of andere manier geen flapje hebben waardoor ik ze niet kan gebruiken en er zit al een jaar of 4 een rolletje in een camera waar een batterijtje in zit en waarvan het batterijtje altijd binnen een hele korte tijd opgaat waardoor ik het heb opgegeven, maar dat rolletje kan er niet uit want daarvoor moet ik dus een batterijtje hebben omdat het geen handmatige camera is.
Dus ik moet echt naar de Hema of wat leuks op internet bestellen! Dat bestellen ga ik wel weer doen, als ik iets meer moneys heb.

PICT0165 (Custom)

PICT0166_recht (Custom)

PICT0167 (Custom)

PICT0178 (Custom)

PICT0185 (Custom) (2)

Fijne, hopelijk warme, zondag!

Previous Post
Lekkerste vegan chocolade #5
Next Post
Recepten die ik MOET maken

2 Comments

  • 8 mei 2016 at 10:35 am

    Je zei dat de foto’s niet super boeiend zouden zijn, maar eigenlijk vind ik ze reuzemooi. Maar dat komt misschien ook omdat ik een echte planten en Utrecht liefhebster ben haha. 🙂 Fijne zondag nog! xxx

    Reply
  • […] een paar analoogjes van hetzelfde rolletje als van een paar weken geleden. Hopelijk binnenkort wat meer zonnige analoge foto’s op […]

    Reply

Leave a Reply