15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Lekkerste chocolade ooit, foodinspiratie en bosvruchtenhapjes

8 Comments

De afgelopen weken heb ik niet super consistent geblogd en dat vind ik vet jammer! Gelukkig de laatste paar blogs wel en door wat meer daagjes vrij vorige week heb ik wat meer kunnen schrijven en de inspiratie is weer een beetje terug. Fijn!

Worden jullie trouwens ook zo happy van het mooie weer? Vandaag zou het iets minder worden, maar ik heb zelfs van de week alweer avondeten gegeten in het park met een vriendinnetje en Lucas, super fijn was dat. Echt heerlijk! Het leven is zo veel leuker met mooi weer, serieus haha.

Wat heb ik de afgelopen tijd geschreven?

Bosvruchten chiajam
Een super makkelijk en lekker zoet jammetje, met maar een paar ingrediënten.
SONY DSC

Een klein beetje minimalistische foto’s
Ik fotografeer natuurlijk graag en het viel me op dat ik wat meer minimalistische foto’s had geschoten, dus plaatste ik deze in een blogberichtje. En ik heb zo veel super lieve reacties gehad, wauw! Dankje :).
IMG_7107 (Custom)

24 before 25 #6
Ik dacht dat ik vet weinig was bezig geweest met dit lijstje, in ieder geval niet echt bewust haha. Maar onbewust toch wel gewerkt aan m’n 24 before 25 lijstje! In dit bericht staat een update, want ik ben wel weer bezig geweest met analoge fotografie, het gaat nu top me m’n stageopdrachten en ik ben helemaal in de ban van m’n planten, haha. ZO FIJN al die kleine groene blaadjes overal, elke keer water geven en lekker van het zonnetje laten genieten. LEUK.
vsco-photo-4 (Custom)

if you leave
Ik had al eens eerder de prachtige analoogjes gedeeld van If You Leave (ik hou er maar niet over op MAAR HET IS ZO MOOI) en ook hier deelde ik nog wat.
laurence von thomas (Custom)

Fav vegan food IG’s
IG staat vol met prachtig eten en ik volg inmiddels zoooooveeeeeel accounts dat ik even m’n mooiste accounts moest delen. Er staan er nog echt veel op een lijstje dus dat komt ooit nog wel hier op m’n blog, als ik zin heb om helemaal moeilijk te doen in Photoshop enzo.
thisrawsomeveganlife

Lekkerste vegan chocolade #5
Ik was echt raaazend enthousiast over bepaalde vegan chocolade en weet zeer dat ik een paar repen meeneem op vakantie haha, echt super lekker! Koekjessmaak, nougatsmaak en een gewone met een hazelnoottintje, superrrr lekker. En nog iets super leuks, Elcke van degroenezus.nl heeft dit bericht op haar blog geplaatst (check hier!)! Mijn eerste gastblog, super vet toch? 🙂
SONY DSC Processed with VSCOcam with m5 preset

Analog sunday #11
Ik was niet super tevreden met dit rolletje, maar op zich zijn de foto’s oké! Ik was met m’n camera naar Utrecht geweest met m’n zusje en zag m’n broertje daar ook (vet gezellig!), ik fotografeerde plantjes, bomen, en eh nog meer plantjes. Zo leuk vind ik die plantjes dus in huis.
PICT0185

Recepten die ik MOET maken
Echt van die bizar goeie recepten zoals pindakaas chocolate chip cookie dough ijs en een nacho cheese saus van de meeste toffe vegan blogs & Instagrams die ik echt MOET maken zoals de titel dus al zegt. Waarschijnlijk ergens in de vakantie (mijn vakantie is inmiddels al volgepland met duizend dingen die ik maar naar voren blijft schuiven, maar geeft niet, is leuk).
EASY-Vegan-Peanut-Butter-Chocolate-Chip-Cookie-Dough-ICE-CREAM-10-ingredients-no-fancy-methods-MEGA-delicious-creamy

Bosvruchtenijs
En als laatste poste ik donderdag Bosvruchtenijs, SUPER LEKKER want dat is bijna alle bananenijs behalve als je er echt iets geks in gooit. Ohja of als je zo dom bent als ik en denkt dat je de bananen alvast kan laten rijpen in de oven door ze te bakken & dat werkt wel voor bananenbrood maar dus niet voor ijs. Ik kan het weten want ik heb 6 banenen moeten weggooien :’) omdat ik dus 6 bananen in de oven had gedaan omdat ik de volgende dag per se ijs wilde en de bananen onrijp waren. Maarrrrrr nee gebakken bananen invriezen en vervolgens blenden werkt dus niet. Dan weet je dat.
Gatver dat was vies.
Maar hé die bosvruchtenijs was vet lekker!
SONY DSC Processed with VSCOcam with q2 preset

Fijn weekend! Ik hoop dat het zonnetje nog een klein beetje doorbreekt hier en daar, maar ik trek voor de zekerheid toch warmere kleding aan voor werk. En ohja lang weekend! 2 dagen ipv 1, oh wat sneu :’) dat is dus lang. Huilen.
Maar hé straks heb ik vakantie en hoewel ik dan ga werken, vrijheid is dan ineens daar en I CANNOT WAIT ANYMORE. Nog even. Het is al half mei. Nog even..

Maar ik zei dus, fijn weekend! Jij nog plannen dit lange weekend? Ik ga in ieder geval uiteten, zo veel zin in! Met m’n familie, yay. En maandag misschien naar dat vegan food festival in Roffa, van Viva las Vegas, leuk! Dat is er dit hele weekend geloof ik. Ga jij daar heen?

Liefs!

Previous Post
Bosvruchtenijs
Next Post
Fav vegan food IG’s #2

8 Comments

 • 14 mei 2016 at 4:59 pm

  Wat leuk dat je je eerste gastblog hebt geplaatst 🙂 We moeten maar snel iets afspreken voor de tweede 😉

  Reply
 • 14 mei 2016 at 7:23 pm

  Veel plezier met uiteten gaan! Altijd gezellig om dat soort dingen samen met familie te doen 🙂

  Reply
  • 17 mei 2016 at 9:06 pm

   Wat lief Karlijn, dankje! Het was echt super gezellig! En voor het eerst ook met z’n allen, dat wil zeggen alle vriendjes en vriendinnetjes 😉 super leuk & het eten was heerlijk haha (we gingen naar een Japans restaurant!)

   Reply
 • 15 mei 2016 at 7:56 pm

  Leuke gastblog! Ik lees nu ook je 24 voor 25-blog, jouw haarverhaal lijkt echt op dat van mij haha. Ik heb vorig jaar ook geprobeerd om het niet met shampoo te wassen en dat was ZO’N GEDOE. Nu gebruik ik shampoo en conditioner van Dr Organic, kokosnoot (welke shampoo gebruik jij? Volgens mij zie ik alleen staan welke crèmespoeling je hebt, of is de shampoo gewoon dezelfde?). Mijn haar wordt van die shampoo iig ook heel lastig te kammen maar tegelijkertijd is het voller dan ooit, dus ik heb het er wel voor over (conditioner doe ik alleen in de puntjes omdat ik het idee heb dat het daardoor juist weer platter wordt). En mijn haar klit ook al bizar erg uit zichzelf, haha.
  Veel plezier morgen! 😀

  Reply
  • 17 mei 2016 at 9:11 pm

   Ahhhhh vet goeie tip ook van de cremespoeling in de puntjes, dat zei Anne-Fleur geloof ik ook dus dat ga ik doen! Want ik vind die conditioner inderdaad heel zwaar ofzo, dus ik geloof wel dat het voller zal worden als ik het niet meer in m’n hele haar deo. En haha inderdaad, als ik lees wat jij vertelt dan lijkt ons haar heel erg op elkaar haha. Ik heb ook Dr Organic cremespoeling maar dan olijfolie, en de shampoo is nog van Inecto Pure Coconut (maar bijna op, hoera, want jeetje wat een klitten steeds!). Maar van dat je haar lastig te kammen is van shampoo heb jij dus ook? Ik ga binnenkort maar de bijpassende shampoo kopen bij die Dr Organic haha & dan doen wat jij zei :). & dankje! Het was echt suuuuper leuk!

   Reply
   • 18 mei 2016 at 8:02 pm

    Ja, dat van die conditioner moet je echt doen, dat hielp bij mij echt!
    Bij mij klit het nu trouwens nog steeds wel heel erg nadat ik het heb gewassen, maar ik heb het ervoor over omdat het er verder echt op z’n best uitziet. Ik had dat bij reguliere (niet-natuurlijke, niet-vegan) shampoos van vroeger trouwens veel minder dan bij die ik nu gebruik, maar ja, ik heb geen beter alternatief… (als ik het wel heb zal ik het zeggen, haha)

   • 19 mei 2016 at 10:47 pm

    Goed plan! Ik denk dat ik het morgen zo ga proberen. Op zich hoef ik m’n haar nog niet te wassen maar ik kocht vandaag een shampoo van Dr Organic (kokos, zou goed zijn voor volume en dat kan mijn slappe haar wel gebruiken ) dus ik heb nu zin om m’n haar te wassen haha. En dan dus de puntjes met conditioner! Trouwens een paar dingen van Dr Organic zijn in de aanbieding bij De Tuinen maar dat wist je misschien al! & ja dat van die klitten is bij mij ook zo! Hopelijk is het bij deze shampoo minder dan bij die shampoo die ik tot nu toe gebruikte (ik wacht al zo lang tot dat ik die eindelijk weg kan gooien haha). I will let you know ;). Trouwens kan het een paar wasbeurten duren voordat je verschil merkt? Dankje voor je leuke reactie trouwens Lisa, zo leuk om te lezen dit ook!

Leave a Reply