15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

24 before 25 update #7

4 Comments

Waaaaaaat.
#7 alweer. Dat betekent over de helft.
Dat betekent dat ik al vet veel gedaan moet hebben van m’n lijstje.

Let’s see.

1. Onze kamers meer versieren met mooie planten en deze ook daadwerkelijk onderhouden en in leven houden.
Check. Again. Voor dit punt ben ik al lang geslaagd maar ik blijft stug volhouden want aahhh plantjes zijn zo leuk! Ik heb van @marijevalster (yes we met on Instagram en we bleken vet dicht bij elkaar in de buurt te wonen, gewoon een zijstraat) een paar super lieve babypilea’s gekregen en ik vertroetel ze en geef ze water en zon en ze groeien! YAY! Ik ben zo blij dat ze het doen. Ook heeft ze me een paar blaadjes gegeven van een vetplanten om te gaan propagaten (ja ik weet dus écht het Nederlandse woord niet en ik leef bijna in hashtags dus kijk maar even bij #propagation en dan zie je wat ik bedoel) & een tip om m’n avocadoplant te laten groeien uit een pit van een bio avocado, dus ik heb een bio avocado gekocht, deze opgesmuld en de pit in het water gezet. Ook groeien m’n moestuintjes fucking goed, de sperziebonen vliegen de pan uit en groeien als kool en m’n rucola heb ik zelfs al gegeten!

SONY DSC Processed with VSCOcam with c1 preset

18. Minder uitstellen.
Al zo’n honderd jaar wil ik de vriezer ontdooien en dat heb ik nu dus geprobeerd. Maar het lukte niet want ik wist niet hoe die uit gezet moest worden. Dus.

8. Toffe culturele dingen doen, als musea bezoeken, naar een artfilm en chillen op festivals & 23. Vaker een frisse neus halen: het bos in, wandelen, fietsen.
Jaaaaaa ik ga sowieso vaker een frisse neus halen met het warme weer van laatst! Ik ben het liefst zo veel mogelijk buiten met dat weer. Ik heb al in een park avondeten gegeten met een vriendinnetje en Lucas en dat was zo fijn! Ook zijn Luc en ik begonnen met wielrennen (ik zeg liever racefietsen maar dat is geen woord volgens Lucas) en dat is ook echt leuk, we zijn zelfs al naar Zoetermeer gefietst vanaf Roffa en ik ga supersnel want het is dus een racefiets. Echt heel leuk is het, dat had ik nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden.
Ook kan het je bijna niet ontgaan zijn als je me volgt op Instagram, maar ik ben naar Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam geweest en het klinkt echt heel suf (ik zou niet eens weten wat het betekent) maar het is dus een prachtig mooie tuin met prachtige bloemen en bomen en ook diertjes (ik zag schildpadjes!) en het is er heerlijk.
Ohja en ik ging afgelopen maandag heel even naar het vegan festival van Viva las Vega’s maar ik was veel te laat, zo dom. Bijna alles was al opgeruimd, al was het nog wel heel gezellig en heb ik een vegan donut weten te bemachtigen.
Ohja en mijn zusje en ik zijn naar Vintage per Kilo geweest! Voor het eerst ever en ik wilde natuurlijk al lang eens gaan. Het was in Utrecht dus dat is altijd fijn en daarna gingen we nog lunchen met m’n broertje die in deze mooie stad woont. Vet leuk.

SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

21. Bijlopen met stageopdrachten.
Echt een fijn idee dat dit punt op een gegeven moment gewoon niet meer behaald hoeft te worden omdat die stageopdrachten er dan lekker niet meer zijn.
Maar voor nu loop ik goed bij! Wel lopen verschillende opdrachten door elkaar waardoor het veel stressen is, nu ook weer, maar ik ben er op zich wel steeds op tijd bij en ze gaan me goed af. Dus dat is chill.

19. Vaker een recept maken van een blog.
Jazekerrrr.
Easy Vegan Tacos van Hot For Food (zo’n fijne blog & hoewel ik bijna nooit YTfilmpjes kijk, vind ik die van hun echt leuk!) en ik geloof dat ik nog een recept had gemaakt van ze maar ik heb echt geeeen idee meer. En ik maakte vegan wentelteefjes van Sanne van Living The Green Life en ze waren vet lekker!

SONY DSC Processed with VSCOcam with f1 preset

4. Buikspieren krijgen.
Workin’ on it. Ja echt. Ik heb zelfs nu buikspierpijn van het trainen, maar ik moet nog maar zien wat dat gaat worden natuurlijk.. Vrijdag schrijf ik er iets meer over!

7. Analoge fotografieprojectjes doen / meer durven en uitproberen wat betreft analoge fotografie.
Jawel, ik heb lightleaks gemaakt en ik vond het niet zo super top maar ik heb het wel geprobeerd. En ik heb geloof ik al een paar keer gezegd dat ik een super cool plan had voor in de zomer met analoge fotografie & daar ben ik nu mee bezig maar ik ben zo’n sukkel dat ik er nog niks van wil verklappen want ik weet niet of het wel gaat lukken :’).

Volgens mij haal ik nog steeds zowat elke dag 10.000 stappen voor punt 20., knuffel ik zeer geregeld met die kleine witte kat (ze ligt nu ook tegen me aan, LIEF) en ik heb zowaar elke maand een stukje geschreven over 24 before 25 updates! En vandaag is het zelfs de 18de, precies de dag waarop het online moest komen dus wauw. Echt wauw.
Oké soms was ik echt bijna te laat met schrijven, maar ik heb het wel gedaan (ik hoop écht heel erg dat ik dit vol ga houden! Vind het niks voor mij dat het elke maand al gelukt is).

Het gaat dus best prima! Hoera!
Binnenkort plaats ik nog wat meer fotootjes van die prachtige tuinen, ik heb daar zo ontzettend veel foto’s gemaakt toen dus daar moet ik wel wat van online gooien.

Liefs!

Previous Post
Fav vegan food IG’s #2
Next Post
Ik krijg buikspieren. Hoop ik.

4 Comments

 • 18 mei 2016 at 8:33 am

  Jeej! Vet leuk dat het zo goed gaat! En ach ja, vriezers zijn ook een mysterie, dat is dan maar hun eigen schuld dat ze niet uit kunnen.
  Oeh die tuinen & arboretum! Wat ziet het er super mooi uit daar!
  En yayyy fietsen! Ik heb een semi racer en zou eigenlijk ook wel wat vaker willen fietsen om het fietsen.. maar dat lukt me nog niet echt 😉

  Reply
 • 18 mei 2016 at 7:59 pm

  Fijn dat alles zo goed gaat! Volgens mij gaan alle boontjesmoestuintjes als een speer, die van mij vallen bijna om door de lengte. En heb je nog iets gekocht bij Vintage Per Kilo? 🙂

  Reply
 • 21 mei 2016 at 4:00 am

  musea bezoeken, naar een artfilm en chillen op festivals, vaker een frisse neus halen, het bos in, wandelen, fietsen sounds so relaxing!! please do share those on your blog 😀
  Jade xo

  Ps: mooie foto’s as always! xo

  Reply
  • 21 mei 2016 at 9:37 am

   Hihi yeah I really hope to do more of those things in summer! And you, do you do that? Liefs

   Reply

Leave a Reply