15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Super fijne Lima producten & een winactie!

58 Comments

Zooooo cool, ik heb een heerlijk pakket met vegan food mogen ontvangen! Hoe tof is dat?! Een pakket met eten! DREAM COME TRUE.

Toen ik het pakket ontving kon ik niet wachten om ‘m open te maken en alles te bekijken en proeven. In het pakket zaten allemaal producten van Lima, en ze zijn allemaal vegan & biologisch. Inmiddels heb ik alles uitgebreid getest πŸ˜‰ en ik ben erg happy met al dit lekkers.
& jij kan ditzelfde pakketje dus winnen! Hoera hoera hoera :).

SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Wat zit er in het Lima pakket?

β€’ Er zaten twee pakken plantaardige melk in, namelijk rijstmelk en rijstmelk met kokos. Eigenlijk staat er altijd wel plantaardige melk in de koelkast dus ik was super blij met twee lekkere pakken rijstmelk! Ik vind rijstmelk altijd heel fijn omdat het wat zoeter is. De gewone rijstmelk is erg smaakvol en vooral de melk met kokos vond ik heel lekker – hij was vol van smaak en hoewel ik nooit een glas plantaardige melk los drink, zou ik dat bij deze drank wel doen. Ik wilde ook nog uitproberen of ik de kokos rijstmelk kon laten opschuimen omdat ik het heerlijk in koffie vind en zoals ik verwachtte werkte het met een handschuimertje niet, maar m’n melkschuimer van m’n Illy espressomachine deed wel goed z’n werk en liet de melk lekker schuimen!
β€’ Ook zat er kamut pasta in. Ik eet heel graag pasta, dus ideaal. De pasta vond ik heel lekker, lekkerder dan gewone pasta omdat het iets steviger was. Ook zitten er meer eiwitten in deze pasta omdat het gemaakt is van kamut, dus alleen maar fijn!
β€’ Muesli, lekker! En wat nog het allerfijnst is, is dat deze ook nog suikervrij is. Suikervrije muesli vind ik lastig te vinden, dus dit was zo welkom. Ik vind het leuk dat er geroosterde boekweit inzit, ook weer zoiets waar ik al tijden benieuwd naar ben maar nog nooit heb geprobeerd. Het zorgt voor een lekkere crunch! Elke dag at ik het in m’n ontbijt en ik vind het jammer toen ‘ie op is.
β€’ Heerlijke maiswafels. Deze soort wafel kende ik al en ik vind ‘m als tussendoortje, zonder beleg, het allerlekkerst. Het is een fijne snack, en veel fijner dan gewone rijstwafels, want die vind ik een beetje boring (behalve met pindakaas, hmm).
β€’ Alfalfa zaadjes! Super leuk! Ze zijn makkelijk te gebruiken, al moet je wel even geduld hebben – ongeveer 6 dagen. Ik vind het zo fijn om dit te ontvangen want ten eerste heb ik kortgeleden kiemen ontdekt, en daarnaast vind ik het laten groeien van plantjes ook heel leuk haha. En het doosje zit propvol, dus ik heb nog tot for ever alfalfa zaadjes op voorraad. Heel fijn. En lekker fris ook door het eten :).

SONY DSC Processed with VSCOcam with f3 preset

β€’ Strong tamari. Naar tamari ben ik al super lang benieuwd, dus wat is het leuk om het dan te ontvangen. En ik moet zeggen, toen ik het proefde was ik overdonderd door de smaak, zo lekker! Echt een super fijne sojasaus voor een goeie sushibowl ofzo, en voor bij (zelfgemaakte) sushi lijkt ‘ie me ook heerlijk.
β€’ Yannoh instant original – granenkoffie! LEKKER! Ik had een keer eerder een doosje granenkoffie gekocht omdat ik eens iets anders wilde proberen en het smaakt me weer heel goed. Het is dus koffie gemaakt van granen en dat klinkt misschien gek, maar de smaak vind ik heel rijk en hij is perfect voor als je zo’n mietje bent als ik en ’s avonds geen koffie kan drinken, want hij is cafeΓ―nevrij. En ik vind ‘m ook gewoon lekker.
β€’ Kuzu. Dit product was totaal nieuw voor me. En dat vind ik alleen maar leuk! Het is een Japans bindmiddel en via de website van Lima kwam ik erachter dat het tofu (en ook groenten) een knapperig korstje kan geven, dus dat probeerde ik uit & inderdaad, lekkere knapperige tofu! Als bindmiddel heb ik het nog niet gebruikt, maar het schijnt voor sauzen en soepen goed te werken.

Processed with VSCOcam with f1 preset

β€’ Sweet tahini. Ooooooo toen ik deze zag vergat ik voor heel even de rest wat in de doos zat, draaide ik de dop eraf en proefde ik dit goedje. LEKKER. Ik moet toegeven, even wennen, een zoete tahini. Maar ik vind tahini zo ontzettend lekker en dan ook nog een tahini met dadels.. wauw. Ik heb heb het ook uitgeprobeerd in een receptje en dat vond ik goed geslaagd, binnenkort op m’n blog te zien, maar stiekem snack ik gewoon steeds een theelepel uit de pot sweet tahini haha.
β€’ Ook dit was totaal nieuw voor me, maar vond ik echt heel fijn om te zien. Het maakte me gelijk nieuwsgierig, deze Gomasio Original, wat een potje is met zout en licht geroosterde sesamzaadjes. Dat klinkt toch ideaal? Ik ging bijna alleen nog maar Aziatische gerechten maken omdat ik zo graag dit goedje eroverheen wilde strooien. Lekker!

– Gomasio Original, Yannoh instant original, Sweet tahini en Kuzu –
SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

β€’ Rijststroop, ook weer zo fijn. Ik ben een zoetekauw en ik zoek graag naar leuke ingrediΓ«nten om m’n gerechtjes soms wat zoeter te maken en dan is het wel heel fijn om dit in de kast te hebben staan.
β€’ En dan als laatste nog, door de kamutpasta ;), spelt cuisine. Ook weer fijn want ik hou helemaal niet zo van tomatensaus door m’n pasta, maar wel van een frisse saus van iets als rijstmelk of speltmelk, speciaal om mee te koken. Ook geslaagd dus :).

SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

Dus yes, een hele doos vol met prachtige en heerlijke producten! Ik heb de producten dus uitgeprobeerd (met plezier zoals je wel snapt) en zal binnenkort nog een blogje posten over wat recepttips ermee.

SONY DSC Processed with VSCOcam with a6 preset

En jij kan dit Lima pakket dus winnen!
Wil je meedoen? Laat dan even een reactie achter op dit blogbericht! Je hoeft alleen maar te zeggen dat je mee wil doen, al zou ik het ook leuk vinden om te lezen of je bijvoorbeeld heel nieuwsgierig bent naar een product of dat je misschien wel gelijk hele ideeΓ«n krijgt voor recepten. Lijkt me leuk om te lezen! πŸ™‚
Vet toch, dat ik dat mag weggeven?! Hopelijk kan ik iemand er net zo blij mee maken als ik er mee ben!

Tot en met zaterdag 11 juni kan je meedoen, daarna sluit de winactie en maak ik snel de winnaar bekend.

Liefs, fijn weekend β™₯

Previous Post
Regenachtig Amsterdam
Next Post
Zonnige zomerplaatjes van bloemen en planten en zo

58 Comments

 • 28 mei 2016 at 8:44 am

  Wow, een pakket met food ontvangen is altijd te gek, zeker als het ook nog eens vegan food is! Ik ben zo’n twee maanden geleden overgestapt naar vegan eten, ik ben dus nog wel een newbie op dat gebied. Er zitten een hoop producten tussen die ik nog niet ken en graag zou willen proberen. Ik doe daarom graag mee aan je winactie πŸ™‚

  Reply
  • 28 mei 2016 at 8:51 am

   Hihi je snapt het helemaal, ik vond het echt fantastisch om een pakket met vegan food te ontvangen! Wat leuk dat je sinds kort veganistisch eet en zo nieuwsgierig bent naar een aantal producten πŸ™‚ leuk dat je meedoet! Liefs

   Reply
 • 28 mei 2016 at 8:45 am

  Aaah dit is is zo leuk! Het zou zo geweldig zijn om dit te winnen, aangezien ik net veganistisch ben gaan eten en mijn ouders vinden het niet super geweldig. Als ik hen nou dit heerlijke eten laat proeven, gaan ze er misschien anders over denken πŸ™‚

  Reply
  • 28 mei 2016 at 8:50 am

   Super leuk Sonia! Ja inderdaad, dat zou een fijne manier zijn :). Lastig lijkt me dat, dat je ouders het niet helemaal geweldig vinden. Hoe is dat voor jou? M’n vader had dat in het begin ook, en m’n moeder was er geloof ik ook niet helemaal weg van, maar nu vinden ze het prima geloof ik πŸ™‚ ze zien denk ik dat het is waar ik voor sta! Heel leuk dat je meedoet aan de winactie! Liefs

   Reply
   • 31 mei 2016 at 9:14 am

    Ja wel lastig. Mijn ouders zijn al een soort van vegetarisch en eten nauwelijks zuivel, dus zo erg vinden ze het denk ik niet. Maar ik ga zelf er nog veel meer informatie over zoeken om hun goed duidelijk te maken waarom ik veganistisch eet πŸ™‚

   • 10 juni 2016 at 5:03 pm

    Ja precies πŸ™‚ maarja, bij mij begon het ook vooral met dat ik tegen dierenleed ben, maar ik kom steeds meer te weten en dan ben ik elke keer weer zo blij met deze keuze! Dus er komen steeds redenen bij haha. Liefs

 • 28 mei 2016 at 9:35 am

  Alhoewel ik niet veganistisch ben vind ik deze leefstijl erg interessant. Het zou wel super zijn om dit te winnen. Alles klinkt heerlijk en zo gezond ofzo, haha.

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:02 am

   Ahh leuk dat je dit zo super lijkt om te winnen Laura! Alleen maar fijn misschien om nieuwe producten uit te proberen πŸ™‚ vooral als je de leefstijl erg interessant vindt! Leuk dat je meedoet!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 10:16 am
  Eline

  Oh, dit wil ik graag winnen! Lijkt me leuk om nieuwe producten te leren kennen πŸ™‚

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:20 am

   Leuk Eline! πŸ™‚ vind ik ook altijd heeeel leuk haha πŸ™‚ fijn dat je meedoet!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 1:00 pm
  Laura

  ohh wat heerlijk! ik zag de box laatst ook al op youtube langskomen, en ben erg benieuwd! Ik ben zelf nog lang geen vegan, zeker omdat ik toch aan te weinig eiwitten kom dan ivm topsport, maar probeer het wel zo veel mogelijk na te streven! Ik doe daarom zeker mee aan de winactie !:)

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:04 pm

   Leuk dat je zo benieuwd bent naar de box Laura & ook leuk om te lezen dat je zo veel mogelijk probeert vegan eten na te streven! Zolang je inderdaad vooral blijft doen wat goed voor je voelt πŸ™‚ lijkt me erg belangrijk! Liefs!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 2:13 pm

  Ik doe graag mee! Ik ben benieuwd naar die alfalfazaadjes en naar de smaak van die kamutpasta en … naar alles eigenlijk! Al ken ik de basic producten zoals de rijststroop, de maiswafels en de rijstmelk al wel, maar die zijn lekker, dus ook altijd leuk om te winnen. πŸ™‚

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:05 pm

   Ahhhh wat leuk dat je zo nieuwsgierig bent naar die producten! Ik had een beetje wat jij hebt ja, sommige producten kende ik wel en was ik enthousiast over πŸ™‚ leuk dat je meedoet! Liefs

   Reply
 • 28 mei 2016 at 2:55 pm

  Oelalaa looks good! Ik ben geen vegan, maar ik vind het wel heel tof om steeds meer alternatieven en nieuwe producten te ontdekken! Zodat ik de niet-vegan maaltijden in ieder geval iets beter kan afwisselen met wel-vegan maaltijden πŸ™‚ Ik waag dus graag een kansje!

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:06 pm

   Hi Nina! Wat leuk om deze reactie van je te lezen πŸ™‚ en dat je meedoet! Ik ken helemaal dat gevoel van steeds nieuwe producten uitproberen, zo leuk om te doen :). Liefs!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 3:57 pm
  Sarah

  Hoi San! Hihi okΓ©, hier ben ik dan. Natuurlijk zou ik het fijn vinden om het pakket te winnen , want ik vind het een erg fijn merk en van de meeste producten wist ik niet eens dat ze bestonden, dus dat lijkt me heerlijk om uit te proberen… (en ja, ik ben vaak genoeg in de buurt, mocht dat het geval zijn!;)).
  Maar dat is niet het belangrijkste: ik ga deze gelegenheid vooral even aangrijpen om je te zeggen dat ik geniet van je blogs! Dat weet je misschien niet, maar (zelfs vanuit Parijs;)) wordt je blog goed gelezen, en ik vind je foto’s prachtig! En zeker nu ik grotendeels veganistisch eet, haal ik veel inspiratie uit je blogs en instagrampagina!
  Bisous! <3

  Reply
  • 28 mei 2016 at 10:09 pm

   Sarah wat lieeeeef dit! Zo super leuk om te lezen, ah dankjewel :)! En wat leuk ook dat je grotendeels veganistisch eet (en vet fijn dat je inspiratie haalt uit m’n blogs & IG, zo leuk!). Hoe lang woon je nu in Parijs en kan je daar ook een beetje goed vegan buiten de deur eten?
   Dankjewel Sarah, liefs!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 4:07 pm

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt van de producten! MaΓ―skoeken zijn zΓ³ lekker he, hihi. En wowie, suikervrije muesli! Klinkt heel goed πŸ™‚ Wij hebben al een boel van die producten in huis, dus ik ga m’n kans geven aan de anderen die het graag willen! Liefs πŸ™‚

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:04 pm

   Vet lief! Ik vind het zo leuk om je enthousiaste reactie te lezen πŸ™‚ en ook lief dat je iemand anders de kans geeft om te winnen omdat je het meeste al kent πŸ™‚ dankje! Liefs

   Reply
 • 28 mei 2016 at 5:26 pm

  Yum!! Klinkt echt als een heerlijk pakket, daar wil ik wel kans op maken πŸ™‚ Vooral de kuzu om tofu knapperiger te maken gaat sowieso op m’n boodschappenlijstje, klinkt als een wondermiddel! En granenkoffie met kokosmelkschuim wil ik ook graag eens testen. Wie weet geeft het me een boost om weer wat meer richting vegan te gaan!
  Tof dat je een pakket mag weggeven en geniet van het opmaken van je eigen pakket πŸ™‚

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:04 pm

   Haha ja, die tofu knapperig maken was heel erg leuk! Leuk dat je meedoet πŸ™‚ liefs!

   Reply
 • 28 mei 2016 at 7:48 pm
  Danielle

  Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee! Ben vooral benieuwd naar de tamari en tahin. Ik hoor altijd dat vegans dit heerlijk vinden dus zou dat ook eens willen proberen.

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:05 pm

   Vet leuk Danielle, dat je meedoet en zo nieuwsgierig bent naar de producten :).

   Reply
 • 28 mei 2016 at 8:23 pm
  Jolanda

  Oh wat heerlijk! Ik vind het altijd wat spannend om nieuwe producten te kopen, want misschien is het niet lekker en dan is het zonde van het geld… Maar dit zou ik wel graag willen proberen, ben reuze benieuwd!

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:05 pm

   Ja precies, dan is een pakketje winnen wel ideaal! ☺️ leuk dat je meedoet! Liefs

   Reply
 • 28 mei 2016 at 8:42 pm

  Wat tof dat je dit weg mag geven. Je hebt er echt super mooie foto’s van gemaakt! Die eerste foto is zooooo cute! Ik doe graag mee πŸ™‚

  Reply
 • 29 mei 2016 at 3:06 am

  Oh dit is suuuper leuk Sanne!
  I don’t recognize a few of these products which is also why it would be cantastic to win this. I love muesli!!!
  This is perfect! Ik will graag mee doen!
  Liefs,
  Jade xo

  Reply
 • 29 mei 2016 at 6:45 am

  Ik doe graag mee!
  Vooral omdat ik deels zoals jij zo reageren. “Oh, wat is dit nu weer, nooit van gehoord, even proeven…”
  “Hmm lekker, nog een hapje…”
  πŸ˜‰

  Ik ben nog niet volledig vegan maar dit pakketje zou me goed helpen vaker de n achter vega te kunnen plakken!

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:06 pm

   Haha πŸ™‚ heel leuk om je reactie te lezen πŸ™‚ zo leuk om alles uit te proberen! Leuk dat je meedoet!

   Reply
 • 29 mei 2016 at 9:57 am

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik doe trouwens niet mee met je winactie, omdat ik (een deel van) het pakket nog thuis heb staan. Maar ik wilde je wel even een complimentje geven πŸ™‚

  Reply
 • 29 mei 2016 at 3:32 pm
  Maartje

  De Speltmelk van Lima is ook top, die gebruik ik altijd voor in m’n havermout.
  En at the moment ben ik helemaal into NAKD repen, ken je die al?

  Reply
  • 14 juni 2016 at 5:18 pm

   Wat goed! Die speltmelk van Lima heb ik nog niet gedronken. Ben benieuwd! Jaaaaaaa ik kan niet meer zonder die repen. En de AH heeft steeds weer nieuwe smaken! Yum! Wat is je favoriet? πŸ™‚

   Reply
 • 29 mei 2016 at 3:38 pm
  Silke

  Wat een super toffe actie! Zelf ben ik nog helemaal nieuw op dit gebied, maar omdat ik heel vaak last heb van buikpijn als ik iets heb gegeten, ben ik heel benieuwd of overstappen op een andere eetstijl dit op zal lossen. Ik vind het zelf heel moeilijk om veganistisch eten uit te zoeken en te kiezen, dus een pakket zou mij heel erg helpen om een beginnetje te maken met dit dieet! Fingers crossed!

  Reply
 • 29 mei 2016 at 10:08 pm
  Tamara

  Oooh yeah, ik doe mee! Ik begin al te kwijlen als ik over al die lekkere producten lees! Ik ben gek op stevige pasta en moet mezelf inhouden niet teveel koffie te drinken overdag. Daardoor ben ik het meest benieuwd naar de koffie op basis van granen. Daar kan ik dus onbezorgd van drinken. Super leuke winactie! πŸ™‚

  Reply
 • 31 mei 2016 at 9:07 am
  Els

  O wat een geweldige winactie :). Ik wil graag meedoen. En even kijken wat ik dan zou maken… nou, met de sweet tahini denk ik de tahin-koekjes van de Groene Meisjes, klinkt als een topcombi!
  Tamari en de sesamzaadjes met zout kunnen heel goed door de thai peanut empowered noodle bowl van Oh She Glows ( recept hier: http://ohmyveggies.com/thai-peanut-empowered-noodle-bowl-from-oh-she-glows/).
  Met de rijststroop en de rijstmelk ga ik sowieso een bananenbrood maken, maar de melk kan ook door allemaal havermout ontbijtjes. Net als de maiswafels en de muesli natuurlijk.
  En de kuzu en de yannoh granenkoffie heb ik nog nooit gehad… dus superleuk om daar iets mee te verzinnen. Ik drink zelf nooit koffie maar een of ander mokka-gebakje kan je er vast wel mee maken.
  Zo, genoeg getypt :).

  Reply
 • 4 juni 2016 at 9:25 am
  Yoeri Goovaarts

  Nice pakketje! Ik ben heel erg benieuwd naar alle vegan producten. Een tijdje geleden ben ik begonnen met het bijhouden van mijn eten en hierdoor ben ik veel nieuwe dingen gaan ontdekken en proberen! Ik ben nogisteren niet hwel bekend met vegan producten maar dit lijkt mij een hele fijne aanvulling. Ik ben vooral benieuwd naar de eiwit-rijke producten, zoals de kamut pasta, aangezien ik een echte sportman ben! =)

  Reply
  • 4 juni 2016 at 9:32 am

   Super leuk Yoeri! Om dit van je te lezen en dat je hier reageert πŸ™‚ en het graag wil winnen! Leuk ☺️. Ik ben ook echt zo blij met dit pakketje, alles is leuk om uit te proberen en niks viel me tegen ;). Liefs!

   Reply
 • 4 juni 2016 at 10:09 am
  Nine

  Wat een lekker cadeau! Ik ben vooral benieuwd naar de kamutpasta, daar heb ik nog nooit van gehoord. Net als een paar andere producenten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe etenswaren, omdat je al snel in vaste koop patronen vervalt. Ik zou het erg leuk vinden om de nieuwe smaken te proeven

  Reply
 • 4 juni 2016 at 12:34 pm
  Anita H.

  Hier doe ik graag aan mee. Ik ken dit merk niet. Maar dat komt waarschijnlijk doordat ik de meeste biologische producten in Duitsland koop (ik woon redelijk kort bij de grens).

  Reply
 • 5 juni 2016 at 1:11 pm

  Ja ja ja ja ja ik wil mee doen! Ik ben in Amerika meer gaan openstaan voor Vegan eten en ben dus echt benieuwd naar hoe deze producten smaken. Ik heb het wel soms nog moeilijk met te beseffen dat Vegan niet gelijk is aan niet lekker. Ik ben vooral benieuwd naar de suikevrije Muesli. Hopelijk win ik hihi! Toffe actie Sanne! πŸ˜‰

  Reply
 • 6 juni 2016 at 9:10 pm

  oh alles ziet er zo lekker uit en ik krijg er hongerrr van.
  ik heb al af en toe een lima product tegen gekomen in de biowinkel maar zoveel ervaring heb ik er niet mee, dus ik ben wel benieuwd ja! geen idee of deze winactie reikt tot BelgiΓ«, maar if so; ik heb interesse. alvast bedankt voor de opportuniteit! πŸ˜€

  Reply
 • 6 juni 2016 at 11:16 pm
  Britt Corens

  Hoi hoi !

  Ik word helemaal gelukkig van de woorden biologisch en vegan. Wij proberen thuis zo bewust mogelijk om te gaan met voeding en hopen zo het goede voorbeeld te geven aan vele anderen. Vers, biologisch of vegan koken is vaak een opgave voor de huidige maatschappij en een sprong in het duister. Jammer, want je krijgt er lichamelijk zoveel voor terug. Wij maken thuis voor 90% alles zelf en daarom is lima voor mij totaal onbekend … ik wil heel graag de producten leren kennen en als dat via deze winactie zou kunnen is dat heel mooi meegenomen Groetjes ! Britt

  Reply
 • 7 juni 2016 at 5:49 pm

  Ik ga het toch maar ook proberen :)! Een aantal weken geleden heb ik van de ene op de andere dag besloten vegan te worden. Niet heel slim, ik heb het anderhalve week volgehouden en toen werd ik erg duizelig en zo. Clearly omdat ik me gewoon niet genoeg had ingelezen en niet de juiste voedingsstoffen binnen kreeg. Ik besloot een pauze te nemen, onder andere ook omdat de ramadan zou beginnen en dan kan ik dat al helemaal niet gebruiken in combinatie met werk en tentamens. Na mijn tentamens wil ik de ramadan benutten om me goed in te lezen en te experimenteren met veganistische maaltijden. Ik heb al een goed boek gekocht die me denk ik goed op weg zal helpen. Dit pakket zal daarbij denk ik ook heel goed van pas komen, zo kan ik gelijk al wat nieuwe dingetjes proberen en ik hoop zelfs nog in de ramadan zelf. Misschien convince ik dan zelfs mijn ouders dat veganistisch eten echt wel lekker is :).

  Ik ben benieuwd, leuke actie Sanne!

  Reply
 • 9 juni 2016 at 3:02 pm
  Eva Narcisz

  Wauw! Wat een geweldige actie. Hier doe ik ontzettend graag aan mee . Zo’n mooi pakket zou ik graag winnen. Het ziet er heerlijk uit en het lijkt me leuk nieuwe producten te ontdekken en biologisch en verantwoord te eten ! Gezond eten is voor iedereen belangrijk! Ben ontzettend benieuwd naar de producten. Bedankt voor de kans . Ik ga duimen en wens je een fijne dag πŸ™‚

  Reply
 • 10 juni 2016 at 3:39 pm
  Lisa

  Hee Sanne,
  Ik wil het aaaallemaal eten Dus ik doe op de valreep toch nog eventjes mee met de winactie. Spannend!
  Liefs,
  Lisa

  Reply
 • 10 juni 2016 at 4:05 pm
  Elvira

  Ik word helemaal blij en hongerig van je post haha! Ik probeer sinds begin dit jaar wat vaker veganistisch te eten en dat avontuur bevalt me heel goed. Door drukte van afstuderen is het soms moeilijk om tijd de tijd te nemen om op zoek te gaan naar lekkere en goede producten dus zo’n pretpakket van Lima zou heel leuk zijn!

  Reply
  • 10 juni 2016 at 5:01 pm

   Ahhhh haha! Goed om te horen ;). Ook dat je wat vaker vegan eet en het je bevalt! Liefs, leuk dat je meedoet πŸ™‚

   Reply
 • 10 juni 2016 at 4:20 pm

  Wat een leuke en originele winactie!
  Ik ben erg benieuwd naar alle producten, vele ken ik nog niet.
  Dus ik doe graag mee! (:

  Reply
 • 10 juni 2016 at 5:09 pm

  Wat goed! Die speltmelk van Lima heb ik nog niet gedronken. Ben benieuwd! Jaaaaaaa ik kan niet meer zonder die repen. En de AH heeft steeds weer nieuwe smaken! Yum! Wat is je favoriet? πŸ™‚

  Reply
 • 10 juni 2016 at 8:59 pm
  Emma

  Wat leuk dat je dit pakjet hebt mogen ontvangen en er nu een weggeeft! Lijkt me heel leuk om te winnen als ‘ beginnende’ veganist! Mijn leven werd jarenlang beheerst door een eetstoornis. Inmiddels herstelt, heb ik de weloverwogen keus gemaakt om geen dierlijke producten meer te gebruiken. Niet om de zogeheten gezondheidsredenen maar om de ethische redenen. De meeste producten heb ik nog nooit gehad, ik ben het meest benieuwd naar de sweet tahini en kamut pasta. πŸ™‚ Liefs,

  Reply
 • 12 juni 2016 at 7:31 am

  […] PS. Stiekem laat ik m’n winactie nog één dagje langer staan, omdat het weekend is, dus alleen vandaag kan je nog kans maken op de doos met heerlijk vegan & biologisch Lima food! […]

  Reply
 • 12 juni 2016 at 12:58 pm

  Hey lieverd,
  Kan ik nog meedoen? Ik ben erg benieuwd naar al dat lekkers, vooral de rijst-kokosmelk, de pasta en de granenkoffie lijken me erg leuk om een keer te proberen!
  Fijne avond met mijn broertjes! Kus!

  Reply
  • 12 juni 2016 at 1:02 pm

   Hi lieve Eliza! Je kan zeker nog meedoen. Vind ik super leuk! Dankjewel, jij ook een fijne zondag, liefs!

   Reply

Leave a Reply