15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Zonnige zomerplaatjes van bloemen en planten en zo

31 Comments

Ik vind deze foto’s zooooo fijn. Want het was zo zonnig toen en zo lekker warm en ik was zo ontzettend relaxt. Ik kon voor het eerst weer m’n lievelingsrok aan en moest me insmeren tegen de warme zon*. Ik struinde langs de prachtige planten en bloemen en bomen, liep door de warme woestijnkas met cactussen en vetplanten, zag een bijenhotel en chillde op een bankje bij de schildpadjes die heel lief waren. En ik was een beetje jaloers dat ze lekker konden zwemmen. Ik heb nog steeds niet de hele tuin gezien omdat ik steeds verdwaal, omdat ik hongerig word of omdat m’n voeten zeer gaan doen.

*met naar zwarte sesamijs ruikende zonnebrandcrème van Lush, zo zo zo lekker.

SONY DSC Processed with VSCOcam with q10 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with q1 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with f2 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with c1 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with g3 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with f1 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with q3 preset

SONY DSC Processed with VSCOcam with q6 preset

Dus binnenkort nog maar eens terug en op zoek naar de schapen die ook ergens staan te grazen en waar schijnbaar ook nog meer schildpadjes te vinden zijn. Als je ook naar deze prachtige tuin wil moet je even deze website checken voor informatie jwz. Want jij weet ook dat je moooeeet naar deze tuin. Het heet Trompenburg Tuinen & Arboretum en het klinkt een beetje suf en waarschijnlijk haal je de gemiddelde leeftijd flink omlaag met je bezoek maar zul je net zo langzaam door de tuin struinen als de rest want het is er adembenemend mooi & je komt gewoon gelijk in de chillmodus. Althans dat doet de natuur met mij. Met jou ook?

Liefs!

Previous Post
Super fijne Lima producten & een winactie!
Next Post
Huis Sonneveld, hazelnootkoffie & toch net iets te koud

31 Comments

 • 30 mei 2016 at 7:41 am

  Dat doet de natuur ook met mij, ja. Prachtig!

  Reply
 • 30 mei 2016 at 8:36 am

  Heeeeerlijk dit!

  Reply
 • 30 mei 2016 at 8:47 am

  Ja prachtig, ik hou hier van 🙂

  Reply
 • 30 mei 2016 at 10:32 am

  Die fotoooo’s, aaaah zo mooi! Ik wil onmiddellijk naar buiten en met blote voeten in de tuin rondrennen haha, maar dat gaat nu niet. Ik ben immers op kot in Gent (zonder tuin) en buiten regent het (dus no way blote voeten op straat) haha. Liefs!

  Reply
  • 31 mei 2016 at 9:48 pm

   Ahhh hahaha! Ja als de zon nou scheen en het gras lekker zacht en mooi groen was en vooral niet modderig, dan zou ik zo zeggen dat je dat moest gaan doen 😉 haha! Liefs!

   Reply
 • 30 mei 2016 at 1:06 pm

  Wat een prachtige foto’s! Ziet er echt uit als een hele fijne plek 🙂

  Reply
  • 31 mei 2016 at 9:47 pm

   Ahh Desi wat lief 🙂 dankjewel! Het is ook echt een fijne plek! Ik kom er helemaal tot rust 🙂

   Reply
 • 30 mei 2016 at 2:34 pm

  Oh wauw, wat een enorm mooie plek !

  Reply
 • 30 mei 2016 at 9:31 pm

  Alle foto’s zijn natuurlijk erg mooi, maar die tweede (met al dat roze) en die laatste zijn gewoonweg práchtig!

  Reply
  • 31 mei 2016 at 9:46 pm

   Wat lief Lotte! En ik moet toegeven, ik vind dat ook de fijnste foto’s! Die kleuren en dat licht door die blaadjes.. heel bij word ik daar van 🙂

   Reply
 • 30 mei 2016 at 11:49 pm

  Jaaa, I luuuv this <3. Word er gewoon zo blij van, zeker op mega-regenachtige dagen als deze van vandaag. Deze vrolijkheid ga ik delen in de nieuwe Blog love Tuesday die morgenochtend online komt :)!

  Reply
  • 31 mei 2016 at 8:19 am

   Vet lief! & ik word heeeeeeeel blij om te zien dat je m’n berichtje hebt genoemd in je blog! Leuk zeg, dankjewel

   Reply
 • […] Nog meer fijne kiekjes vond ik op Omdat ik dat wil. Een blogpost die bestaat uit foto’s van niets anders dan bloemen en planten, daar kun je me heel gelukkig mee maken. Ik ben namelijk dol op deze prachtige lente-/zomerdingen. […]

  Reply
 • 31 mei 2016 at 7:38 am

  Wat een mooie foto’s!

  Reply
 • 31 mei 2016 at 9:12 am
  Els

  Prachtig!

  Reply
 • 31 mei 2016 at 3:55 pm

  Wat is dit fijn zeg. Hier word ik nou blij van.

  Reply
 • 1 juni 2016 at 7:30 am

  Mooi mooi! Fijn deze fototjes.

  Reply
 • 3 juni 2016 at 11:29 pm

  Moooi Sanne! 🙂

  Reply
 • 6 juni 2016 at 10:52 am

  wauw echt heel erg mooi,
  naar dit soort foto’s kan ik uren staren.
  Dus zeker een plekje om eens naartoe te gaan!
  Bedankt voor het delen 🙂

  liefs joelle

  Reply
  • 6 juni 2016 at 9:22 pm

   Ah wat lief Joelle! Wat een mooi compliment 🙂 dankjewel! Zeker een aanrader ja 🙂 woon je dicht bij Rotterdam?

   Reply
 • […] Voor de eerste belichting ging ik naar Trompenburg Tuinen & Arboretum. Dat is een mega grote tuin met prachtige bloemen en bomen en planten en een toffe succulent & cacti kas. Perfect dus om een rolletje vol te schieten. Ik ging op een super mooie zomerdag daarheen en nam een paar uur de tijd om rond te lopen en te fotograferen. Ik had ook veel digitaal gefotografeerd & die plaatjes kan je hier zien. […]

  Reply
 • […] woord is, haha. Stekken ook? Ik heb een aantal blaadjes van vetplantjes, gekregen en gevonden in de Trompenburg Tuinen en inmiddels zitten er kleine nieuwe vetplantjes aan de blaadjes. Het is echt een super bijzonder […]

  Reply
 • […] woord is, haha. Stekken ook? Ik heb een aantal blaadjes van vetplantjes, gekregen en gevonden in de Trompenburg Tuinen en inmiddels zitten er kleine nieuwe vetplantjes aan de blaadjes. Het is echt een super bijzonder […]

  Reply

Leave a Reply