15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

24 before 25 #8

11 Comments
plants veganism pilea

Ik dacht dus echt dat ik voor het eerst niet in een maand een berichtje had geschreven over dit lijstje. Maar gelukkig wel dus joh. Anders kon ik dat punt nooit afstrepen.

Ik zal je vast verklappen dat ik niet eens tijd heb gehad om fatsoenlijk te bloggen deze maand, dus van dit lijstje zal ook wel weinig zijn gekomen. Ja, ik heb nog meer plantjes gekocht en ik heb plantjes verpot waardoor ik nu nog veel meer plantjes heb en daar word ik super gelukkig van (het viel me op dat als ik me niet zo chill voelde ik even langs Stek fietste om daar een plantje te kopen. Oeps).

Ik heb wel vet veel gekookt en gebakken uit kookboeken! Hoera.
Zo maakte ik een heerlijke ‘kip’ masala uit het kookboek van Rens Kroes, waarbij ik alleen maar de kip hoefde te vervangen door vegan kip. Echt super lekker. Daarnaast at ik bij Laura springrolls naar recept van dezelfde dame, en later at ik ze weer met Luc en nog een keer want het is vet lekker. Neem alle onderstaande ingrediรซnten en een sausje en nog wat gebakken uitjes en cashews en hmmmmm.
En OH dat taartje daaronder was echt meeeega lekker. Pineapple upside-down cake uit Isa Does It.

SONY DSC Processed with VSCO with q5 preset

SONY DSC Processed with VSCO with a6 preset

Ohja! En voor buikspieren krijgen ben ik ook vet hard bezig. Nog net zo hard als de vorige keer dat ik erover vertelde trouwens. Yes, ik sport nog steeds 3 keer per week, voornamelijk krachttraining. Maar die buikspieren krijg ik dit jaar nog niet hoor, haha. Ik ben in ieder geval blij dat ik zo goed bezig blijf met sporten!

De woonkamer wordt steeeeeeds fijner! Check het plaatje hieronder maar, dat laat een goed beeld zien van hoe het nu is. Het leeft veel meer (door alle levende planten jawel ik hou de planten in leven en ze groeien zelfs). Alleen de slaapkamer is een ander verhaal – dat staat standaard vol met een wasrek, twee fietsen, een kastje in het midden van de kamer (?!) en ohja troep en ohja een groter bed en ohja de spullen die er dus ook horen te staan zoals kasten.

SONY DSC Processed with VSCO with m5 preset

Ook heb ik musea bezocht en ben ik met papa De Trap op geklommen (uitzicht hieronder, O I love Rotterdam). Het museum Huis Sonneveld was echt een en al prachtig, en voor plaatjes daarvan (waar ik zelf heel gelukkig mee ben) kan je hier wat meer lezen. Ook bezocht ik papa de Kubuswoning, wat heel tof was om eens van binnen te zien! Het was toch kleiner dan ik dacht. Ohja en we gaan binnenkort naar het fotomuseum, yay!

Processed with VSCOcam with f3 preset

& wauw, kamer netjes houden en opruimen gaat echt veeeel beter de laatste tijd! Haha, hoera hoera. Eh ja behalve de slaapkamer dan.

En wat haarverzorging betreft kan ik binnenkort nog wel een stukje over schrijven. Het gaat in ieder geval beter, doordat ik nu alleen shampoo gebruik naar aanraden van Lisa (dankje dankje Lisa!), maar het klit nog verschrikkelijk & ik baal ervan dat het toch wel om de paar dagen gewassen moet worden. Maar dat is nou eenmaal zo, het zit wel een stuk fijner door het alleen met shampoo te wassen en die conditioner gewoon te laten voor wattie is. M’n haar voelt wel echt veel fijner en het zit beter!

SONY DSC

Guusje en ik kroelen ook wat af de laatste tijd, ze is zo super gezellig joh. Ze is bijna altijd bij ons, super snoezig. En kijk nou die foto hierboven, hoe cuuuuute! Ook ga ik veel vaker de deur uit – fietsen met Lucas, naar het park of gewoon een groot rondje fietsen door Rotterdam. En BIJLOPEN MET STAGEOPDRACHTEN JAAAAAAA KLAAAAAAAAAAAAR MET STAGEOPDRACHTEN dus dat punt ga ik lekker voorgoed afstrepen.

Processed with VSCO with f2 preset

En ja, daar laat ik het lekker bij! Ik kan echt niet wachten om weer veel te gaan bloggen in de vakantie. Maar ik ben blij dat ik dit in ieder geval even kon schrijven ๐Ÿ™‚ ik heb veel berichtjes in m’n concepten staan omdat ik wel vaak begin maar niks afmaak door te weinig tijd of te moe of geen zin door te moe of gewoon geen tijd. En dat komt allemaal weer door school. Maar bijna vakantie. Nog even. Nog even. Nog even..

Liefs!

Previous Post
Analog Sunday #13 + winnaar Lima winactie!
Next Post
Ik heb VAKANTIE!

11 Comments

 • 29 juni 2016 at 10:22 am

  Succes met de laatste lootjes! You can do it ๐Ÿ™‚

  Reply
 • 29 juni 2016 at 11:03 am

  Dan vind ik dat je behoorlijk veel gedaan hebt voor iemand met weinig tijd. Nog even die laatste dingen voor de vakantie doen en dan heb je weer tijd voor de leuke dingen waar je ook echt tijd in wilt stoppen. Succes!

  Reply
 • 29 juni 2016 at 9:41 pm

  Goed bezig, zeg! En prachtige foto van de poes ๐Ÿ™‚

  Reply
 • 30 juni 2016 at 9:56 am

  Super fijne blog weer zoals altijd! Ik moet die pineapple upside down cake ook maar eens maken… xxx

  Reply
  • 30 juni 2016 at 11:31 am

   Vet lief! & jaaaaaaaaa haha hij is lekker! Ik had palmsuiker gebruikt smaakte goed, maar ik denk dat alle bruine suiker goed is! Liefs

   Reply
 • 1 juli 2016 at 9:05 am

  Wat een leuk artikel! De woonkamerfoto ziet er supergezellig uit!

  Reply
 • 4 juli 2016 at 8:31 pm

  Wat een leuk overzicht van al je bezigheden, met weer prachtige foto’s. Mooie planten collectie heb je inmiddels. Was laatst bij iemand die geen kamerplanten had… dat viel me gelijk op, vind met toch fijner. De Trap, dat ken ik niet, ik ga eens even googlen, voor als we weer eens naar Rotterdam gaan.

  Reply
 • 4 juli 2016 at 8:37 pm

  Ben geloof ik een beetje te laat voor De Trap, jammer!

  Reply
 • 8 juli 2016 at 1:10 pm

  Fijn dat het nu beter gaat met je haar! ๐Ÿ˜€ I feel ya, ik baal ook best wel van dat geklit en dat gewas. Maar goed, dit is voor mij nu ook de beste optie die ik ken, dus ik blijf het maar even zo doen. Als ik iets beters weet, zal ik het zeggen ๐Ÿ˜‰

  Reply

Leave a Reply