15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Ik heb VAKANTIE!

18 Comments

Ik ben zo gelukkig – ik heb vakantie EINDELIJK. Het schooljaar was zwaar en veel en vermoeiend en super leerzaam, en ik was zo ontzettend toe aan vakantie en vrije tijd en uitslapen en minder stress. De komende weken ga ik eerst even ontspannen en heel veel leuke dingen doen en heel veel chillen en in bed liggen en films kijken en bloggen en koffie drinken en havermout eten en vrienden zien en in de zon liggen en daarna ga ik ook nog wat meer werken zodat ik ook nog wat leuke dingen kan doen als ik op vakantie ga met Luc in augustus.

Processed with VSCO with f1 preset

De grootste ontlading kwam vorige week al, toen ik m’n eindpresentatie en -gesprek had gehad en ik dus alle verplichtingen had gehad en eraan had voldaan. Toen viel er zo’n enorme last van m’n schouders! Lucas was die week op vakantie en hij was ZO LIEF want hij zei dat hij wat geld had overgemaakt zodat ik sushi kon bestellen β™₯ hij weet precies waar ik gelukkig van word, haha. Omdat vegan sushi bestellen lastig is ging ik naar Spirit en haalde daar een mega bord met eten en at het thuis op en het was echt heeeeeeeerlijk. Beste bordje vegan food ever (check foto hierboven en je snapt me). Toen moest ik nog 4 dagen stage lopen voor ik Γ©cht vakantie had en vandaag zijn die dagen dus voorbij. Mijn vakantie is begonnen. πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

Processed with VSCO with m5 preset

Dat vierde ik gisteren door lekker te eten met Luc, een zeer chille en makkelijke maaltijd en ik maakte daarvoor eindelijk de nacho cheese van Hot For Food (maar hij was voor mij ietsje te pittig dus ik moet ‘m maar snel nog eens maken) en quackemole / kwakemole / guacamole (altijd zo’n woord dat ik moet googelen voor de spelling) want dat is altijd goed ja toch.
En ook al was ik moe, ik moest en zou een film kijken en tot laat opblijven. En toen keek ik Fight Club want die staat al honderd jaar op m’n lijstje en het is echt een aanrader en niet echt wat ik verwachtte. En daarom ook wel echt een aanrader dus.

SONY DSC Processed with VSCO with f3 preset

Ik had al weken geleden gepland dat ik vandaag m’n nieuwe negatieven zou inscannen (ja I know ik maak daar echt een ding van, ik vind dat zo fijn om te doen). Ik maakte een fruitsalade en ging naar het station voor een grande soja latte van Starbucks want mennn die koffie is lekker. En een mega vegan double chocolate cookie van Sissy Boy (je weet wel die Lenny & Larry’s koekjes) mocht niet ontbreken. En toen ging ik inscannen en had ik dus koffie en een fruitsalade en fijne muziek en kwam Guusje op mijn schoot liggen en toen voelde ik me echt heel chill. Want de foto’s waren ook nog eens echt heel mooi al zeg ik het zelf. :’)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vandaag ga ik maar verder een film kijken ofzo, of slapen, of bloggen – ik weet het niet en het maakt lekker niet uit want ik moet niks meer eventjes.

En vanaf nu ga ik het bloggen ook weer kunnen oppakken! Ik baalde als een stekker dat dat niet meer ging de afgelopen maand, maar nu komt er weer om de dag een berichtje online hoor :). Leuk!

Heel veel liefs en een prachtige zomer gewenst!

plants veganism pilea
Previous Post
24 before 25 #8
Next Post
Analog sunday #14

18 Comments

 • 8 juli 2016 at 8:08 pm

  Geniet ervan! πŸ™‚ Ik moet nog een weekje werken en dan ga ik een week op reis, jippie!

  Reply
 • 8 juli 2016 at 9:01 pm

  Geniet van je vakantie!

  Reply
 • 9 juli 2016 at 9:49 am

  Fijn dat je vakantie hebt! Geniet van de zomer en alle vrije tijd en leuke dingen die je gaat doen! πŸ™‚

  Reply
  • 9 juli 2016 at 9:50 am

   Dankje lieve Karlijn! Ga ik zeker doen πŸ™‚ eerst nog veel werken ook maar daarna op vakantie!

   Reply
 • 9 juli 2016 at 1:03 pm

  Yeah! Vakantie! Geniet ervan!! Mooie foto’s weer!

  Reply
 • 9 juli 2016 at 8:16 pm

  Yay, wat fijn dat je vakantie hebt, geniet er lekker van! En wat een toffe foto’s weer, ze hebben zo’n fijne sfeer <3 Liefs

  Reply
 • 10 juli 2016 at 10:53 pm

  Dit klinkt zo fijn! Geniet er met volle teugen van, lieve Sanne!

  Reply
 • 11 juli 2016 at 12:13 pm

  Heerlijk! Klinkt super, ga er van genieten!

  Reply
 • 11 juli 2016 at 7:02 pm

  Zoooo fijn dat je nu vakantie hebt! Geniet ervan (:

  Reply
 • 15 juli 2016 at 8:49 pm

  Geniet van jouw vakantie lieverd!
  jouw foto’s zijn zo mooi! ( as always)

  Jade xoxo

  Reply
  • 15 juli 2016 at 9:28 pm

   Ah wat lief van je Jade! Ik geniet al met volle teugen πŸ™‚ super fijn om vakantie te hebben! Heb jij ook vakantie? Liefs

   Reply
 • 18 juli 2016 at 6:27 pm

  Geniet van je vakantie! Die foto’s van al dat lekkere eten doen me watertanden, haha. Liefs!

  Reply
  • 18 juli 2016 at 7:18 pm

   Super lief Silke! Nu zit ik in het park in de volle warme zon heerlijk te eten met m’n vriend, dus genieten doe ik zeker :). Dankje! Geniet jij van de zomer? Liefs

   Reply
 • […] Ik heb VAKANTIE! Mooi eerste bericht. Ik heb eerlijk gezegd ook zo uitgekeken naar het schrijven van dit bericht. […]

  Reply
 • 28 juli 2016 at 8:06 pm

  Geniet van je vakantie Sanne! Klinkt echt heerlijk! (:

  Reply

Leave a Reply