15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Planten, analoogjes en poezen

0 Comment

Hoera hoera hoera, het bloggen is weer begonnen! Ik heb nu een weekje vakantie en ben alweer een stuk happy’er en relaxter. De eerste drie dagen deze week was ik vrij, donderdag heb ik gewerkt, gisteren was ik vrij en vandaag werk ik weer. En na vandaag ben ik weer vier dagen vrij! Daarna ga ik wel wat meer werken, zodat we die centjes op vakantie lekker uit kunnen geven. Volgens mij heb ik nog helemaal niet geschreven waar we heen gaan op vakantie trouwens.. De plannen zijn ook zo’n honderd keer veranderd maar nu is het echt zeker hoor – we gaan naar Berlijn en München! Met de camper van m’n schoonouders en dat wordt ontzettend chillen. Berlijn heb ik een keer eerder gezien en dat vond ik toen echt zo tof, maar München is totaal nieuw voor me.

Ik heb dus vakantie en een van m’n eerste prioriteiten om te doen in m’n vrije tijd was (naast eens een keer die teringzooi opruimen in huis) bloggen & ik heb dus weer geblogd de afgelopen week. En er mag dus ook weer een blogoberzichtje komen.

Ik heb VAKANTIE!
Mooi eerste bericht. Ik heb eerlijk gezegd ook zo uitgekeken naar het schrijven van dit bericht. Gewoon kunnen schrijven dat ik klaar was met dit schooljaar en vakantie had, waaaauuuuw. De eerste vrije dag heb ik super fijn gemaakt met goeie koffie, een super groot chocoladekoekje en het inscannen van nieuwe negatieven (waar ik echt super blij mee was!). En dat kan je natuurlijk zien in m’n blogberichtje :).

Processed with VSCOcam with f2 preset

Analog sunday #14
En die foto’s wilde ik natuurlijk gelijk delen dus een deel ervan deelde ik in dit bericht. Het zijn allemaal dubbel belichte foto’s 🙂 eerst belicht met bloemen en daarna gewoon met andere dingen.

PICT0151 (Custom)

Alleen maar plantenplaatjes
Planten planten planten planten planten planten planten planten planten planten planten planten en nog meer planten.

Processed with VSCO with g3 preset

Ik zou ook zo een kat kunnen zijn
Soms kijk ik naar Guusje en dan heb ik wel het idee dat we goed bij elkaar passen qua persoonlijkheid :’) omdat ze ook alles volgens haar manier wil en omdat ze soms graag samen wil zijn en soms juist op zichzelf en altijd het meest comfortabele plekje op de bank wil. En lekker tegen Lucas aan wil liggen. En nog wat dingetjes. Ik denk dat ik prima ook een kat kan zijn.

2015-08-11_15 (Custom)

Fijne zaterdag, liefs!

Previous Post
Ik zou ook zo een kat kunnen zijn
Next Post
Vegan smoothie met meloen

0 Comment

    Leave a Reply