15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Vegan visolie, München en Berlijn

0 Comment
dubbel belicht amsterdam analoge fotografie

De afgelopen tijd kwamen er weer wat berichtjes online, berichtjes die ik schreef terwijl ik nog uitkeek naar de vakantie. Nu bén ik ook echt op vakantie, wat fijn! Ik heb ook geen idee hoe veel berichtjes ik ga posten de komende tijd, ik wil vooral veel zien van Duitsland (maar bloggen is ook zo leuk dus ik ga het zeker blijven doen, zoals het schrijven van dit berichtje in het fijne Café Tasso in Berlijn waar ik een goddelijke lunch at).

Afgelopen tijd

Bohemian Bedrooms
Nog steeds op zoek naar de perfecte slaapkamer, die romantisch is en gezellig en met hier en daar een plantje. In dit berichtje laat ik de mooiste inspiratie zien die ik kon vinden.

velux slaapkamer inspiratie

Berlijn: 6 dingen die ik zeker ga doen
Dingen die ik dus de komende dagen wil gaan doen! Zoals naar de vegan supermarkt Veganz, en mooie uitkijkpunten bezoeken. Hopelijk schijnt het zonnetje.

berlijn vegan hotspots analoog

Fotografie inspiratie: prachtige paardenbloemen
Ik ben fan van deze prachtige foto’s!

digitale fotografie natuur inspiratie

Infused water: perfect voor het warme weer
Ik weet niet hoe het in Nederland is, maar hier mag het wel wat warmer zijn. Mocht het weer warm worden, dan zijn deze drankjes heerlijk!

vegan infused water gezond

München: 6 dingen die ik zeker ga doen
En we gaan ook nog eens naar München! Deze stad ken ik nog helemaal niet en ik ben ontzettend nieuwsgierig – de fijnste plekken die ik wil bezoeken heb ik alvast in een blogbericht gezet. Heb jij nog tips?

münchen

Analog sunday #16
Een aantal dubbels, geschoten in Amsterdam en Trompenburg Tuinen, waar ik zelf ook heel blij mee ben :).

analoge fotografie dubbele belichting amsterdam

Testa, vegan visolie / Omega-3 algenolie
Echt heel erg fijn: ik kreeg vegan visoliecapsules opgestuurd om uit te proberen! Ik ben heel enthousiast en schreef er een stukje over.

vegan visolie omega 3 testa

Nu gaan wij pijlsnel dit café uit om Berlijn verder te gaan ontdekken – tschüss! (mijn Duits is zo slecht dat ik zelfs dát moest googelen). De plaatjes die ik hier digitaal schiet kun je zien op mijn Instagram @omdatikdatwil :).

testa vegan omega-3 visolie
Previous Post
Testa, vegan visolie / Omega-3 algenolie
Next Post
Guusje is uit logeren en ik mis haar

0 Comment

    Leave a Reply