15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De vakantie is voorbij – een teken van leven

8 Comments
plants plantstagram

EINDELIJK WEER INTERNET!
Hoera hoera hoera ik heb weer internet. Wat een gedoe was dat op vakantie zeg.

Maar ik ben dus weer thuis! Thuis van vakantie! Nouja niet thuis maar wel weer in Nederland. Afgelopen nacht het eerste nachtje doorgebracht in een bed in een huis in plaats van in een camper (niet dat daar wat mis mee was, maar om een idee te geven)(we hadden namelijk juist een ontzettend fijne en superdeluxe camper!)(maar in allebei de bedden last van muggen trouwens, daar verandert niks aan).

berlijn zomervakantie

Binnenkort natuurlijk genoeg berichtjes over de vakanties met foto’s en fijne plekken waar we zijn geweest (Berlijn en Gent!) maar voor nu even een teken van leven. Al is het meer voor mezelf, om m’n internetverslaving weer tevreden te stellen. Ik móest gewoon even op m’n laptop en ik móest even wat typen.

En binnenkort weer snel een berichtje over m’n 24 before 25 lijstje! En dan de dingen waar ik vooral nog níet mee bezig ben geweest, oeps.

berlijn zomervakantie

In ieder geval voor nu heel veel liefs, ik vier nog even vakantie bij m’n schoonouders en binnenkort zullen Guusje en Lucas en ik weer naar Rotterdam vertrekken en daar al onze troep weer uitstallen (want tering wat hadden wij veel spullen mee op vakantie zeg). Tot snel!

Previous Post
Guusje is uit logeren en ik mis haar
analoge fotografie veganisme vegan
Next Post
24 before 25 #9 – wat ik vooral níet heb gedaan

8 Comments

 • 30 augustus 2016 at 8:12 am

  Woeiii welkom terug!! Hoop dat je een hele fijne vakantie hebt gehad maar Berlijn en Gent, dat zijn twee van mijn lievelingssteden in Europa! Dus dat zit vast goed. En haha, ik herken dat van die internetverslaving.. Liefs!

  Reply
  • 12 september 2016 at 12:46 am

   Hihi, dankjewel! Wat super leuk dat het twee van je lievelingssteden zijn in Europa! Ik kan het ook helemaal snappen 🙂 allebei ook zo anders trouwens, daarom misschien ook zo leuk. Liefs!

   Reply
 • 30 augustus 2016 at 9:35 am

  Geniet nog van je laatste dagen vakantie! Leuk dat je in Gent bent geweest, ik ben echt super blij dat ik daar kan studeren. Liefs!

  Reply
  • 12 september 2016 at 12:46 am

   Ah wat super tof dat je daar studeert Silke! Wauw! Lijkt me een heerlijke stad om in te wonen. Zo mooi en ook zo compact en echt prachtig. Wat studeer je? Liefs!

   Reply
 • 31 augustus 2016 at 7:42 pm

  Welkom terug! Gent… en München dan? We gaan het vast zien en lezen hier. Mooie sfeerfoto’s!

  Reply
  • 12 september 2016 at 12:45 am

   Ja, je gaat het lezen! Het ging helaas niet door, zo zo zo jammer! Het was te onhandig met de camper, omdat het zo’n grote stad is. Dan betaalden we of de hoofdprijs voor een camping in de buurt, of we zaten ontzettend ver van de stad af.. althans, dat is wat we ervaren hebben in Berlijn en daarom besloten we dat we niet naar München gingen. Helaas! Maar daarna hadden we alsnog een toffe vakantie in Gent!

   Reply
 • 2 september 2016 at 9:22 pm

  Welcome back! Kijk al uit naar je nieuwe blogposts 🙂 Nu nog ff lekker nagenieten van jullie vakantie!

  Reply

Leave a Reply