15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Lijkt wel vakantiehie, lijkt wel vakantie

16 Comments
hortus leiden plant zomer vegan

Wat the fuck is aan de hand
staat het soms
in de krant.

Ja sorry ik heb dus nog steeds een soort van vakantie – mijn minor begint pas 19 september. Na dit weekend dus nog twee weken vakantie, wauw. Ik heb wel vrijwilligerswerk en al ‘scriptie’les één keer in de week, maar verder dus keihard chillen en dat vergaat me prima met dit lekkere weer. Heb je de voorspellingen gezien? Boven de dertig graden volgende week! Wauw. Best september ever right? Zo ging ik gisteren naar de Hortus Botanicus Leiden en dronk ik een bakkie bij Francobolli (en de tip ervoor kreeg ik via Instagram! Zo leuk!). Dat was een super fijn koffietentje en ik las daar een boek aan het water in de zon, ja het was echt heel erg fijn. En je kan dus bij Francobolli postkaartjes kopen en schrijven en ze door hun laten versturen! En dat kan ook alvast ergens in het volgende jaar zijn, hoe tof. En dat kon ik natuurlijk niet laten om ook te doen.

hortus leiden plant zomer vegan

hortus leiden plant zomer vegan

hortus botanicus plant zomer vegan

hortus botanicus plant zomer vegan

hortus botanicus cactus zomer vegan

hortus botanicus cactus zomer vegan

Vakantie

De komende weken heb ik dus nog een aantal dagen helemaal vrij en ik wil mijn ov-chipkaart gaan uitbuiten, omdat ik nog maar 7 maanden gratis mag reizen. Ik ben dus gisteren naar Leiden geweest, maar wil ook nog een dag naar Amsterdam, Groningen (kattencafΓ©!), Utrecht, en misschien nog ergens naar het oosten, of naar Maastricht. Ik zorg dat ik genoeg te lezen heb voor onderweg haha, kom ik eindelijk weer eens toe aan lezen. Nu is m’n vraag aan jullie: wat is nou een toffe stad om naar toe te gaan? Het mag dus overal in Nederland zijn!

En zondag komen de eerste analoogjes online van de vakantie! En gisteren heb ik nog een rolletje ingeleverd die voor 25 foto’s vol staat met vakantieplaatjes en de laatste 11 zijn geschoten in de hortus gisteren, chillie dus. Nu al zin om ze op te halen en in te scannen :). Vandaag komen er weer nieuwe rolletjes binnen jeeeeeej.
Ik wil echt nog ergens naar toe waar ik wat meer cactussen kan zien. Dat viel een beetje tegen in de Hortus in Leiden. Maar in Amsterdam is dat wel toch?

Liefs!

coppi koffie rotterdam vegan koffietentjes
Previous Post
3x favoriete koffietentjes in Rotterdam
analoge foto fotografie berlijn vegan
Next Post
Analog sunday #17

16 Comments

 • 10 september 2016 at 7:37 am

  Mooie foto’s!! Als je dan toch ook nog naar het oosten wilt, Zutphen is erg leuk. Have fun, je laatste vakantieweken.

  Reply
 • 10 september 2016 at 9:28 am

  Mooie foto’s! Ik heb nu (eindelijk) ook vakantie. We gaan vooral verbouwen, maar met dat weer gaan we toch ook een beetje genieten en vakantiegevoel hebben. Hoera!
  Die kaartjes later laten versturen lijkt me supertof. πŸ™‚

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:51 pm

   Wat goed πŸ™‚ geniet van de vakantie ondanks het harde werken ondertussen. Wauw, een verbouwing, dat is niet niks! Wel heel leuk!

   Reply
 • 10 september 2016 at 10:17 am

  Wat lekker dat je nu, precies nu, nog vakantie hebt! Ik raad natuurlijk Utrecht aan om te bezoeken (en laat het dan even weten, dan kunnen we koffie drinken!) maar andere leuke steden zijn: Den Bosch, Amersfoort en Deventer!

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:51 pm

   Nou hΓ¨, echt mazzel. Nog een weekje! Dankje voor je tips πŸ™‚ Deventer it is sowieso, want met jouw tip erbij heb ik ‘m drie keer gekregen :). Utrecht blijft echt praaaachtig en daar ga ik ook nog naar toe, maar niet deze week (maar ik ga er zeker naar toe, ik ben zo blij dat ik weer gratis kan reizen!). Dan zal ik het je laten weten voor een kopje koffie, leuk!

   Reply
 • 10 september 2016 at 11:54 am

  Oh heerlijk zeg, vakantie met dit lekkere weer! Maar ook zonder vakantie is ’t heerlijk<3 Gave foto's weer! X

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:50 pm

   Hihi, ja het weer is echt heel erg fijn! En jij geniet er dus ook van? Dankjewel!

   Reply
 • 10 september 2016 at 3:36 pm

  Kom naar Eindhoven Sanne! Dan drinken we koffie bij The Happiness CafΓ©! πŸ˜€

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:45 pm

   Jaaa Charelle dat lijkt me super leuk! Zullen we dat gaan doen? Een keer op een donderdag, zou dat je uitkomen? En anders in een vakantie! Voor deze week heb ik het al volgepland haha, met Groningen en Amsterdam en ik denk ook Deventer.

   Reply
   • 12 september 2016 at 8:18 am

    Jaaaa, leuk! πŸ˜€ Ik ga je mailen!

 • 10 september 2016 at 8:09 pm

  Volgens mij kan je in Amsterdam heel veel cactussen zien, als ik de vele foto’s op instagram van mensen mag geloven! Verder is Deventer ook een leuke stad om te bezoeken πŸ™‚

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:46 pm

   Yaaaay dan ga ik naar Amsterdam Karlijn! Super bedankt voor je Deventer tip πŸ™‚ ik ken Deventer dus helemaal nog niet maar hij is naast jou nog eens aangeraden, dus daar moet ik naar toe :). Heb je nog tips? Liefs

   Reply
 • 11 september 2016 at 4:04 pm
  Els

  Dat is grappig, ik wilde je ook Deventer aanraden. Nou, met 3 mensen (tot nu toe) die die tip geven mag ie vast wel op je lijstje :).
  En als je geen zin hebt dezelfde dag weer naar huis te gaan kun je ook een nachtje slapen op de stadscamping. Die ligt aan de IJssel, en er gaat echt een superschattig pontje heen en weer en dan sta je meteen in het stadscentrum.
  Heb ik wel eens gedaan en was echt heel leuk.

  Geniet nog van je ov! Mijne ben ik sinds een week kwijt… het is nu echt over, snik snik snik

  Reply
  • 11 september 2016 at 11:49 pm

   Hihi, Γ­k ga naar Deventer, absoluut! Dankje voor de leuke tip van de stadscamping zeg, klinkt heel leuk met dat pontje heen en weer πŸ™‚ en dat je dan gelijk in het centrum bent! Ahhh, nooo wat vervelend van je ov πŸ™ ik heb een jaartje zonder moeten leven dus ik weet een beetje hoe je je voelt, al wist ik dat ik er nog wel 7 maanden bij zou krijgen.. Heb je ‘m nog een beetje uitgebuit, nog wat reisjes gemaakt?

   Reply
 • 13 september 2016 at 3:41 pm

  Wat leuk, nog even genieten van je vakantie!! En het is mooi weer πŸ™‚

  Utrecht vond ik wel een gezellig Nederlands stadje. Maar ook Antwerpen, Gent en Brugge zijn mooi. Antwerpen lijkt me nog te doen vanuit Nederland met het openbaar vervoer.

  Reply

Leave a Reply