15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Mag ik jou een kaartje sturen?

7 Comments
hortus botanicus amsterdam zomer vegan

Hoi! Wauw, wat heb ik een fijne verjaardag gehad. Het tofste cadeautje ooit, namelijk jullie lieve gezichten die mij feliciteerden met m’n verjaardag! Het was zo super gaaf, ik sliep nog half en ineens kreeg ik allemaal zulke lieve verjaardagswensen en in één klap voelde ik me ontzettend jarig! Super bedankt lievies!

🎈 • ik werd vanochtend wakker gemaakt met ontbijtje op bed & een filmpje die lieve Lucas had gemaakt met de meest leuke verrassing ooit! Namelijk jullie lieve koppies en verjaardagswensen 😍😍😍😍😍 lieve lieve lieve lieve lieve Anna, Charelle, Elcke, Silke, Nina, Gerhilde, Djuli, Lisa, Simone, Elisse, Eva, Emma, Arjanne, Anne-Fleur, Lotte, Desi en Cilla super bedankt voor de geweldige verjaardag 😘💖 ik was helemaal overdonderd door al dat liefs! Wauw, echt zo zo zo leuk! 😍 @ookannadoetdingen @thescentofcinnamon @degroenezus @bysilke @ninamaakt @gerhildemaakt @djuuuuli @vijfkoffiegraag @sierkipje @bijgebrekaanbeter @guidedbycuriosity_ @emmaathings @flyinthroughaskyfullofstars @florainthegarden @lottesanekdotes @aandachtig @squatcilla 💕🌟🌿💚

Een video die is geplaatst door Sanne de la Fosse 🌙 (@omdatikdatwil) op

Het verjaardagsfilmpje & mijn reactie erop

Als jullie het goed vinden, zet ik dit filmpje nog heel graag op m’n blog. En ik had van Lucas begrepen dat jullie mijn reactie nog te zien zouden krijgen en dat wil ik ook graag op m’n blog zetten! Haha, ik zit wel in m’n pyjama, m’n haar zit overal, m’n onderkin is best wel te zien en ik ben dus net wakker en ik wist helemaal niet dat Lucas aan het filmen was (via zijn webcam én met zijn telefoon) dus het is wel een lekker eerlijke reactie, haha, en een heel eerlijk kapsel. Ik moet alleen het filmpje nog even krijgen van Luc en mijn verjaardagsfilmpje ook! Vinden jullie dat leuk om te zien?

Ohja. Echt ZO SCHATTIG VAN LUCAS DIT CADEAUTJE! Wat een mega lief vriendje is hij toch :). Ik moest elke keer weer terugdenken aan het filmpje en elke keer voelde ik weer die verbazing en dat ik het zo lief vond van jullie allemaal. Nog steeds trouwens, wauwie. Maar de eerste keer dat ik het filmpje zag was wel echt het allertofst, wat een verrassing zeg.

Hihi.

hortus botanicus amsterdam cactus kaartje

Kaartjes sturen

Maar goed. Dit gaat allemaal al weer niet over de titel van m’n blogpost, namelijk: mag ik jou een kaartje sturen? Voor m’n 25 before 26 lijstje heb ik wéér het punt ‘kaartjes sturen’ erop gezet. Want daar heb ik zo mee geflopt het afgelopen jaar en dit jaar ga ik het goed doen. En eigenlijk door Lotte kwam ik op het idee om het aan jullie te vragen, omdat ze in een reactie zei dat we elkaar een kaartje konden sturen omdat zij ook dit punt op haar 25 before 25 lijstje had staan! Dus Lotte, ja, dat wil ik heel graag!

Ik wil jou heeeeeel graag een verjaardagskaartje of kerstkaartje gaan sturen.
& jij mag kiezen welke je wil ontvangen.
Lijkt dit je leuk?
Stuur mij dan een mailtje naar omdatikdatwil [at] outlook . com met je adres en wanneer je graag het kaartje wil ontvangen (dus de datum dat je jarig bent, of als je ‘m met kerst wil, dan dat).

LEUK! Ik hoop dat jullie dit ook tof vinden 🙂 ik heb er in ieder geval nu al zin in om mooie kaartjes uit te gaan zoeken en stukjes te schrijven en het naar jou op te sturen.

Liefs!

Previous Post
Mijn 25 before 26 lijstje!
Next Post
Faves! #1 • Planteninstagrams

7 Comments

 • 20 oktober 2016 at 3:08 pm

  Jaaaaaaa dat filmpje wil ik zien 😀 ik heb mijn verjaardagsboodschap ook in mn pyjama opgenomen, dus dan matchen we helemaal haha.

  Reply
 • 21 oktober 2016 at 11:10 pm

  Wauw, een eigen vermelding en al! 😉

  Reply
 • 24 oktober 2016 at 11:13 am

  Ja, leuk!!! Ben ook benieuwd naar het filmpje. Was voor mij wel een mega overwinning, wetende dat mijn hoofd straks ergens op het web ronddwaalt. (Krijg hier gelijk ideeën bij over Halloween en kalebassen…) Fijne dag!

  Reply
 • 25 oktober 2016 at 9:56 am

  Jaaa Sanne zo leuk! 😀 Ik wil dat filmpje trouwens wel heel graag zien, haha!
  Eeeeen jij mag mij een kerstkaartje sturen! 😀 Ik geef je mijn adres door!

  Reply
 • 25 oktober 2016 at 5:54 pm

  Jeej wat leuk, haha! Ik ben benieuwd hoe het filmpje is geworden 😉

  Reply
 • 27 oktober 2016 at 1:21 pm

  Jaa ik ben heel benieuwd naar de filmpjes van de anderen en ook naar jouw reactie natuurlijk!

  Reply
 • […] berichtjes van de afgelopen week al gezien? • Mag ik jou een kaartje sturen? • IK BEN JARIG! – 25 before 26 • Ik at een weekje […]

  Reply

Leave a Reply