15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Faves! #1 • Planteninstagrams

2 Comments

Ja, something new. Ik zie zooooo veel toffe Instagram accounts & zo veel fijne bloggers en dat wilde ik delen in een soort blogserie (hoe noem je dat?).

So today, de eerste post. Met mijn favoriete planteninstagrams!

Plantenfestijn

@plantenfestijn
Plantenfestijn volg ik al een tijdje en ik hou van haar foto’s! Dus het was gelijk besloten dit account in dit lijstje zou staan, want ze heeft zo veel toffe plantjes en maakt fijne foto’s, echt super inspirerend. Elke keer zie ik weer planten die ik graag wil hebben, haha. Super leuk! Ze heeft ook de meest schattige plantenpotjes (wil ik ook!) dus dat is altijd leuk om te zien. Ik ben misschien wel een soort van extra fan van ten eerste ga ik binnenkort een super coole workshop ‘eigen ecosysteem maken‘ volgen van Stephanie 😀 (als je niet weet wat ik bedoel, wat ik goed kan begrijpen haha, check dan even de link!) en daar heb ik nu al super veel zin in &, doordat ze ook nog een verkoopaccount heeft, @plantenfestijnverkoopt, ben ik binnenkort de super gelukkige eigenares van deze prachtige stippenplant / begonia maculata!

plantenfestijn instagram

↠needles + leaves↞

@needlesandleaves
Ik volg deze pagina voor de super cute kleine lieve baby succulents! Zo schattig, die kleine leuke vetplantjes! Ik ben zelf ook bezig met kleine succulents te laten groeien, maar het duurt echt meeeeega lang (dus tips zijn super welkom) maar door deze prachtige pagina blijf ik gemotiveerd.

needles and leaves instagram plants

Urban Jungle Bloggers

@urbanjungleblog
Ja duuuuh, de meest mooie planteninstagram ever. Super inspirerend, super mooie plaatjes en altijd toffe accounts om te gaan volgen, want het is een account dat foto’s deelt van andere accounts, dus zo kunnen ze natuurlijk ook hele goeie foto’s verzamelen. Hele goeie foto’s van jaloersmakende mooie huizen en hoewel ik ook wel wat planten heb, is mijn huis nog lang niet een urban jungle. Wel een mooi doel.
En ohja, EEN POES. DAAR, OP DIE TAFEL.

urban jungle bloggers instagram

Living Pattern

@livingpattern
Oké stiekem geen echte planteninstagram, maar wel een Instagram vol plantenplaatjes! Want zij maakt de meest mooie posters van verschillende planten en bladeren, van bijvoorbeeld monstera’s. De posters zijn echt heel mooi, en sommigen ook vet groot!

livingpattern instagram plants planten

House of Kar

@houseof_kar
De tweede Nederlandse Instagrammer in dit lijstje, Karlijn. Ze heeft zo’n fijn account, met prachtige lichte foto’s van vooral haar huisje vol met tweedehands spulletjes en natuurlijke materialen en plantjes natuurlijk. De foto’s passen zo goed bij elkaar, altijd wel een paar planten in beeld en soms ook een super cute fluffy kat!

instagram plants house of kar

I love planteninstagrams! Ik volg er nog veel meer en ik kan ze vast niet allemaal zo snel terug vinden, maar dit zijn de accounts die ik echt heel erg fijn vind. Als ik wat vergeten ben, zal je dat snel zien in een volgende faves! (ja klinkt dat eigenlijk wel leuk? Faves? Ik ga er nog even op broeden)(mag je dierenspreekwoorden zeggen als vegan? ‘Ik heb er geen kaas van gegeten’ vind ik namelijk super leuk om te zeggen WANT HET IS NOG WAAR OOK HAHAHA en oude koeien uit de sloot halen vind ik ook grappig maar als je er over na denkt is het ook wel weer zielig natuurlijk).

Keiveel liefs, fijn weekend, na het werk vandaag heb ik een weekje vakantie dus hoera hoera hoera, maandag naar Gent! Voor m’n studie. Maar Gent, whoe!

Deze berichtjes van de afgelopen week al gezien?
Mag ik jou een kaartje sturen?
IK BEN JARIG! – 25 before 26
Ik at een weekje glutenvrij

hortus botanicus amsterdam zomer vegan
Previous Post
Mag ik jou een kaartje sturen?
Next Post
Instagram instagram instagram

2 Comments

  • 22 oktober 2016 at 6:10 pm

    Ah, er zijn weer een aantal accounts aan mijn volglijstje op Instagram bij gekomen! Echt heel leuk om hier een blogje van te maken, want planten zijn gewoon geweldig 🙂

    Reply
  • 23 oktober 2016 at 9:14 pm

    Oeeh hele fijne tips! 🙂

    Reply

Leave a Reply