15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Instagram instagram instagram

4 Comments

Het is maandag.
En ik heb een weekje vakantie, whoehoe.
En vandaag zit ik in GENT! Voor m’n scriptie, spannend. En ik ga dus nog een paar uurtjes daarvoor ergens in een koffietentje zitten (ik kreeg van jullie al vet leuke tips op Instagram, merci!) om nog een beetje te werken en koffie te drinken. Zin om weer in Gent te zijn! Hopelijk binnenkort nog een dagje of een paar terug om de echte toerist uit te hangen, maar voor nu even een dag en dus vooral voor m’n studie.

Omdat ik super veel op Instagram zit maar eigenlijk hier daar nooit wat over post (oké ik post natuurlijk super veel foto’s ook op hier van Instagram) dusssss ik dacht ik maak een postje over Instagram. Het is m’n favoriete sociale medium zoals je misschien weet. Ik ben gek op Instagram want het is een plek waar ik super veel leuke mensen heb leren kennen, waar altijd inspirerende posts op verschijnen en waar foto’s worden gedeeld & ik ben gek op fotografie!

Een heerlijke high tea, Gent en herfst

instagram vegan food planten

Op maandag naar Gent, dus hier vroeg ik op koffietentjestips / Super lekkere vegan high tea @ the tea lab! / Lieve Laura / Plantjes verpotten met Guusje / Herfstbladeren / Plantaardigheidjes heeft een hele mooie webshop!

Vegan snickers, kringloopgeluk en schoenen te koop

instagram vegan food planten

Vegan snickers! Het recept moet nog beter, maar dit is al smullen / Liefste Renée wil heel graag dit hondje naar Nederland, vanuit Lissabon! Dus vlieg je binnenkort van Lissabon naar NL, zie jij dan de kans dit hondje mee te nemen? Please tell me! / Super fijne kringloopspulletjes, ik heb nooit zulke vondsten als nu! / Ik had toen al zin in Gent / Ik verkoop mijn spulletjes! Leer dragen vind ik niet meer zo chill, dus ik verkoop mijn kleding op @omdatikdatwilshop / Zulke fijne vegan & dierproefvrije van Biomed.

Jarig jarig jarig jeeeeej

instagram vegan food planten

Hihi de eerste batch vegan snickers, ik at ze allemaal op met papa en mama op m’n verjaardag / koffie met Tessa, zo leuk! / Verjaardagsdiner bij Spirit! / Ik zette mijn 25 before 26 lijstje online because it was my birthdayyyyy / Guusje speelde met verjaardagsslingers, so cute! / Zo lief!!!!

Minipalm, glutenvrij eten en Guusje is een tevreden poes

instagram vegan food planten

Mega lief plantje, gekocht in Amsterdam bij Wildernis / Ik vond dit mooi maar ik wist niet wat het was. Dankzij jullie nu wel! / Ik maakte een appeltaart & hij smaakte vet goed! / Een weekje glutenvrij en dat leverde me heerlijke nieuwe recepten op / Zelfde verhaal / Lieve lieve lieve tevreden poes.

Wat wel trouwens een klein beetje om te huilen is, is dat er geen WiFi zit op de IC naar Brussel. HUILEN. Ik wilde zo graag werken aan m’n scriptie. Gelukkig kreeg ik van Laura de prachtige Kinfolk voor m’n verjaardag, dus die gaat sowieso in m’n tas. Ik zal ook zorgen dat ik al wat goeie bronnen open heb staan, zodat ik toch nog wat kan werken, en een boek meenemen over psychiatrie.

Fijne maandag!
Liefs

Previous Post
Faves! #1 • Planteninstagrams
galaxy ijs icecream vegan glitter
Next Post
GALAXY IJS

4 Comments

 • 24 oktober 2016 at 9:39 am

  Wat een fijne plaatjes en nog gefeliciteerd met je verjaardag! (mag dat officieel nog?) Succes met je scriptie en geniet van Gent! Ben daar helaas nog nooit geweest 🙁

  Reply
 • 24 oktober 2016 at 9:41 am

  Leuk artikel dit! Het zijn natuurlijk ook allemaal prachtige foto’s. Geniet lekker van je vakantie chick!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

  Reply
 • 25 oktober 2016 at 10:06 pm

  Hele fijne plaatjes! Slim ook trouwens om je kleding via Instagram te verkopen, ik heb nog stapels jurkjes die weg kunnen maar heb nog geen idee waar, misschien moet ik Instagram eens proberen 🙂

  Reply
 • 26 oktober 2016 at 8:28 pm

  Prachtige foto’s!! En je had ook veel leuke IG tips over groen. Waah, ik kan het allemaal af en toe niet bijbenen. Ik begin een soort van haat-liefde verhouding te krijgen met IG…

  Reply

Leave a Reply