15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Diervriendelijke verzorging – Biomed: review & winactie! (gesloten)

33 Comments
vegan verzorgingsproducten dierproefvrij natuurlijke ingredienten

Biomed – organic medical skin care

Ik ben verkocht. De producten die ik heb uitgeprobeerd van Biomed zijn fantastisch! Deze producten zijn dierproefvrij, vegan en bevatten voor 98,9% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast ben ik er dankzij deze producten achter gekomen wat klinisch getest betekent – dit is dat de producten dus echt uitgetest zijn door mensen en dat de resultaten daarvan laten zien hoe het product werkt. Dat vind ik echt top, want je weet als klant wat je koopt en wat het effect ervan kan zijn.

De producten van Biomed zijn naast klinisch getest ook dermatologisch getest en ook geschikt voor de gevoelige huid. Ze bevatten geen barabenen, geen phenoxyethanol (huh, wat? Het is een conserveermiddel!), geen minerale oliën en geen synthetisch parfum en ze zijn niet getest op lieve konijntjes of andere pluizenbolletjes.

vegan verzorgingsproducten dierproefvrij natuurlijke ingredienten

Alle producten van Biomed voldoen aan wat ik hier boven schreef, behalve Forget Your Age Oil, Face Mask en Eye mask. De producten zijn nog niet vegan (wel dierproefvrij), en Biomed is druk bezig ze wel vegan te maken om een volledig veganistisch en dierproefvrij merk te worden.

Ik heb een aantal heerlijke producten opgestuurd gekregen waar ik erg nieuwsgierig naar was en uiteraard wel vegan zijn (want ik test alleen als ik volledig achter het product sta!). Ik zal je vertellen wat het voor product is en wat ik er eerlijk van vind. Heel eerlijk.
Maar je kent me inmiddels – als ik enthousiast ben over een product dan zal je dat ook merken, haha.

vegan verzorgingsproducten dierproefvrij pure detox

Pure Detox – Ontgiftende 24 uurs vochtinbrengende crème

De Biomed Pure Detox heeft een viervoudig effect, het verwijderd milieuverontreinigende stoffen uit de huid en beschermt de huid ook nog tegen invloeden van buitenaf. De huid wordt gehydrateerd door shea butter, amandelolie en aloë vera, en de rozenbottelolie activeert herstel van de huid, reguleert de functie van de zweetklier en verwijdert op zachte wijze dode huidcellen van de bovenste huidlaag. En daarnaast zorgt de katoenzaadolie voor celvernieuwing en –bescherming, en het heeft een antioxiderend effect.

En wat vind ik er van?

Heerlijk! ’s Ochtends gebruik ik deze crème. De geur is heerlijk en heel subtiel, de crème is zacht, niet vettig, trekt snel in en je hebt maar een beetje nodig voor je hele gezicht. Ik heb gelijk de hele dag geen droge huid meer. Deze crème sprak me gelijk aan, vooral omdat ‘ie milieuverontreinigde stoffen uit de huid verwijderd en de huid daarnaast beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ik woon natuurlijk in een grote stad, Rotterdam, en ik geloof dat daar genoeg milieuverontreinigde stoffen te vinden zijn. Die dus, via m’n balkondeuren en als ik naar de stad fiets op mijn huid terecht komen. Een crème die mijn huid dan weer schoonmaakt, dat vond ik super aantrekkelijk klinken. De crème zit in een heel mooi potje waardoor het wel echt aanvoelt als een luxeproduct en omdat ik die eigenlijk niet zo vaak heb, is dat heerlijk.

vegan verzorgingsproducten dierproefvrij fresh eyes

Fresh Eyes – Vermindering van wallen en vochtinbrengend

Boekweitwas, wilde mangoboter, aloë vera en katoenzaadolie zijn de natuurlijke ingrediënten en hebben allemaal hun eigen functie.
• Zo zorgt de boekweitwas ervoor dat de wallen minder gezwollen zijn, het heeft een antioxiderend effect, celvernieuwend en -versterkend, en revitaliserend.
• De wilde mangoboter en aloë vera werken vochtinbrengend.
• En de katoenzaadolie verbetert het proces van celvernieuwend en -versterkend.

Wat vind ik er van?

Net zoals de rest van de producten vind ik het ook bij dit product vind ik het heel fijn dat de ingrediënten zo veel mogelijk natuurlijk zijn! Zelf heb ik het effect nog niet heel erg gemerkt omdat ik zelden puffy wallen heb, maar als ik een nacht slecht geslapen heb doe ik dit crèmetje wel op. Het is super handig te gebruiken door het tuutje en wederom heb je weinig nodig van deze crème.

vegan biomed dierproefvrij 5-in-1 cleanser

5-in-1 Cleanser – Reiniging met 5 functies

Mijn lievelings, de 5-in-1 Cleanser!
• Het is een zachte en effectieve reiniger voor je gezicht en ogen en verwijdert gemakkelijk make-up.
• De crème is geschikt voor een gevoelige en problematische huid door de vochtinbrengende avocado-olie.
• Daarnaast helpt het de pH-waarde van de huid in balans te houden.
• Het werkt ontgiftend; het zoethoutwortelextract ontgift en voorkomt irritaties en ontstekingen.
• En door de aloë vera is het een vochtinbrengende crème.

En wat vind ik er van?

Zoals ik al zei, mijn lievelingproduct! Ik gebruik het elke avond. Ik haal m’n make-up er mee af (ik gebruik alleen mascara) en dat gaat super gemakkelijk. Ik heb vaak bij make-up reinigers dat ik last krijg van een schrale huid bij m’n ogen, maar dat heb ik niet bij deze crème. Super fijn dus. Daarna smeer ik m’n gezicht er mee in. Ook bij deze crème heb je maar een klein drupje nodig om je hele gezicht in te smeren! De crème trekt snel in en is niet vettig – perfect.

biomed vegan dierproefvrij lushes lashes

Lushes Lashes – Wimperverlengend serum

Ik vond dit zo’n ontzettend cool product, dat ik ‘m met liefde uit wilde proberen: een wimperverlengend serum. Lushes Lashes zorgt er dus voor dat de wimpers ten eerste langer worden en dat wimpers voller worden, dus dat er meer wimperhaartjes bijkomen.

Het resultaat?

Ik gebruik dit product steevast elke dag, ’s avonds, als ik m’n make-up heb afgehaald, want ik wil ontzettend graag langere en vollere wimpers. Ik laat jullie gelijk het resultaat zien, want ik heb zelf ook before & after foto’s gemaakt.

wimperverlengend serum biomed vegan dierproefvrij

wimperverlengend serum biomed vegan dierproefvrij

Oh boy. Mijn gezicht. Van zo dicht bij.
Focus je maar vooral op de wimpers :’). Ik zie groei, namelijk! Whoehoe! Het verschil tussen beide foto’s is 50 dagen, waarop ik dus elke dag het serum heb gebruikt. Misschien één keer vergeten. Na ongeveer 25 dagen ging ik het ook zien met make-up op doen; m’n wimpers waren echt voller en langer, zo tof. Dus, super tevreden en super aan te raden.

biomed vegan dierproefvrij natuurlijke ingrediënten

Winactie!

Als je gelijk ben doorgescrolld naar hier, helemaal prima. Snap ik. Want een winactie is super leuk! En ik vind het ook leuk om te kunnen doen.

Wat kan je winnen?

Elke dag (echt elke dag) gebruik ik nu de 5-in-one Cleanser. Ik gebruik ‘m om m’n make-up moeiteloos te verwijderen en m’n gezicht te reinigen, en ik vind het gewoon lekker om met een crèmetje op m’n gezicht te gaan slapen, dat voelt zo goed! En deze crème kan jij ook winnen!

En hoe kan je winnen?

• Reageer op dit blogbericht;
• Like Biomed op hun Facebookpagina en Instagram.

Tot en met zondag 6 november kan je meedoen & maandag 7 november maak ik de winnaar bekend! Ik zal contact met je opnemen via mail of Instagram. LEUK!

vegan verzorgingsproducten dierproefvrij natuurlijke ingredienten

Meer weten over Biomed en hun producten?

Check dan hun webiste biomedorganics.de. En mocht je nou graag één van deze producten willen bestellen (omdat je bijvoorbeeld ook langere en vollere wimpers wil, of je huid ook elke dag een detox wil geven, en dat allemaal vegan en dierproefvrij), dan kan je dat doen via eFarma.nl, een Nederlandse website. Via Facebook en Instagram kan je op de hoogte blijven van Biomed!

Samenwerking & een eerlijke review

Geloof me, ik heb het geprobeerd kort te houden ;). Maar ik ben heel enthousiast over deze producten, vooral omdat ik het zelf zo lastig vind vegan & dierproefvrije producten te vinden. Het is super tof om iets te mogen testen en ik heb hier zelf heel veel plezier van! Mijn mening is helemaal eerlijk over de producten, ik gebruik ze met veel plezier en zou niet goed weten wat ik er nog anders aan zou zien (behalve dat die drie nog niet vegan producten wel vegan worden!). Ik heb de producten gratis gekregen om er een review over te schrijven (mits ik er enthousiast over was) en daar is ook nog een winactie uitgerold, vooral omdat ik het tof vind om één van jullie ook nog blij te maken met zo’n fijn product & ik denk dat het nog iets meer bekendheid geeft aan zo’n mooi merk als Biomed.

Kende jij de producten van Biomed al?

Liefs!

galaxy ijs icecream vegan glitter
Previous Post
GALAXY IJS
Next Post
Analog Sunday #20

33 Comments

 • 28 oktober 2016 at 8:31 am

  Wooow dat serum! Ik las het en dacht ‘bullshit’ maar je ziet dus écht verschil op de foto’s 😮 Me wants! Ik ben ook erg benieuwd naar Fresh Eyes, mijn wallen zijn vrijwel permanent dus dit kan ik altijd wel gebruiken, haha. Trouwens, ik vond het een heel fijne review om te lezen, en lief dat je er zo’n uitgebreide disclaimer bij zet. Ik denk niet dat iemand jou ervan zou verdenken oneerlijk te zijn, je klinkt echt oprecht enthousiast 🙂

  Ik ben Biomed beginnen volgen op insta en facebook (heel schattig trouwens dat ze nog maar 93 volgers hebben op instagram, ben benieuwd hoe het nu zal stijgen met je winactie!)

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:42 pm

   Haha Elisa dat kan ik super goed begrijpen! Het klinkt zo onwaarschijnlijk, een serum (dat ook nog eens vegan en proefdiervrij is) dat de wimpers verlengd. Maar omdat het klinisch getest was, geloofde ik er wel in en nu natuurlijk helemaal! Ah, ik vind dat echt super leuk om te lezen, dat je dit disclaimer waardeert! Super lief van je :). Heeeel erg leuk dat je meedoet! Liefs

   Reply
 • 28 oktober 2016 at 10:32 am

  Helemaal verkocht door je artikel en wil graag de productjes eens uitproberen! Heb vaak last van droge huid overdag, zeker met de koude dagen die er aan komen.

  Keep up the good posts!
  Olivia

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:43 pm

   Ahh cool Olivia! Super leuk dat je meedoet 🙂 ah en dankjewel voor je lieve complimentje! Makes me blush :). Liefs!

   Reply
 • 28 oktober 2016 at 10:50 am
  Juna

  Wauw die crème en het serum klinken echt fantastisch! Wat een verschil met je wimpers zeg! Ik ben sinds een paar maanden veganist en ben nog steeds op zoek naar nieuwe favorieten op het gebied van veganistische huidverzorging en make-up en zou dit merk supergraag uitproberen! Jammer dat het nog niet zoveel verkocht wordt in Nederland. Ik zou het in elk geval superleuk vinden om te winnen en volg Biomed op instagram en facebook 🙂 thanks voor het tippen van dit merk!

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:44 pm

   Hi Juna! Hihi, tof dat je zo enthousiast er van wordt & meedoet! Ja hè, wauw, dat effect vond ik ook heel erg gaaf om te merken. Ik vind het ook heel lastig inderdaad, vegan en proefdiervrije make-up en verzorgingsproducten, dus ik was zo ontzettend blij hiermee. Het is heel erg fijn om te gebruiken! Dankjewel! Liefs!

   Reply
 • 28 oktober 2016 at 11:02 am

  Die producten klinken echt allemaal de max; het is lang geleden dat ik nog eens zo oprecht benieuwd was naar de werking van merken die voor mij onbekend zijn! En zeker omdat ze zo’n goed doel nastreven, iets waar ik op mijn blog ook echt rekening mee wil houden. En wow, dat serum! Echt gek dat het zo goed werkt en dat je het zo trouw hebt uitgetest! En eerlijk is eerlijk; het meest benieuwd was ik zelfs naar die cleanser haha (die detox klinkt ook wel cool), want ik hoooou van reinigers. En zeker als ze er nog eens zo fancy uitzien, hihi. Dus ik heb meteen ook alles geliket voor de winactie! Liefs! 🙂

  Reply
  • 28 oktober 2016 at 11:54 am

   Hi Silke! Ahhh vet leuk dat je meedoet ! Super leuk dat je zo nieuwsgierig bent geworden door het artikel, jeej! Ik raad het je iig aan haha. Ja, je bent gek op reinigers? Wat leuk! Heb je nu een favoriete? Liefs! (En ik ben heel benieuwd naar je blogpost over herfst in Gent!)

   Reply
   • 2 november 2016 at 1:37 pm

    Hihi, het merk klinkt dan ook echt leuk! Enne, ik ben gek van de tea tree reiniger van Lush (of van het Kruidvat; een stuk goedkoper) 😀

   • 4 november 2016 at 10:47 pm

    Oeh, Lush! Ik heb echt nog maar zo weinig van Lush geprobeerd, maar als ik no waste producten ga kopen ga ik dat sowieso daar doen (als m’n budget het aankan haha). Wat fijn dat je daar zo gek op bent, op de tea tree reiniger van Lush, die ga ik dan in ieder geval onthouden! (en gelijk even opzoeken haha). Liefs

 • 28 oktober 2016 at 11:22 am

  Klinkt als een super tof merk! Ik ben ook bezig mijn oude reinigingsmeuk te vervangen door dierproefvrije producten. Zooo lastig en een gedoe, maar daardoor ontdek je wel leuke nieuwe merken. Mij lijkt de cleanser mega fijn, je enthousiasme steekt me aan haha. Dat wimperserum ga ik sowieso bestellen, ik zie echt flink effect bij jou!

  Reply
  • 28 oktober 2016 at 11:52 am

   Hi Claire! Ja ik snap helemaal wat je bedoelt, met dat het een gedoe is, ik vind het ook zo lastig! Super leuk dat je gelijk zo enthousiast bent :). Ik heb net de link van de Nederlandse online farmacie aangepast in het blogbericht, mocht je dat serum willen bestellen! Bedankt voor je leuke reactie, liefs!

   Reply
 • 28 oktober 2016 at 4:13 pm

  Intressant artikel! Erg mooie producten ook. Ik let er zelf ook altijd op dat iets dierproefvrij is. Verder ben ik niet vegan (wel vegetariër), maar van vegan make-up wordt ik erg blij. Sinds een tijdje gebruik ik bijv. vegan mascara, die vindt ik zelfs fijner dan alle ‘normale’ merken die ik daarvoor gehad heb!
  Ik ben erg benieuwd naar de producten van biomed 🙂

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:40 pm

   Heel erg leuk dat je mee wil doen 🙂 en dat je blij wordt van vegan make-up! En wat goed ook dat je de vegan mascara fijner vindt. Welke heb je? Ik heb nu ook een vegan mascara (al maak ik eerst nog m’n oude op) en ik vind ‘m niet zo heel chill, ik denk dat dat aan het borsteltje ligt. Liefs

   Reply
   • 7 november 2016 at 12:41 pm
    Robin

    Ik heb mijn mascara bij de ekoplaza gekocht! Er staat op ‘Lavera front row curl mascara black’.

 • 29 oktober 2016 at 1:25 am
  Anita H.

  Wat een apart product, zo’n 5-in-1. Huidverzorgingsproducten hebben altijd mijn interesse, zeker als ze op natuurlijke basis zijn. Ik maak hier dan ook heel graag kans op.

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:38 pm

   Ja hè, inderdaad! Wel tof, 5 effecten in één crème. Super leuk dat je meedoet zeg! Liefs!

   Reply
 • 30 oktober 2016 at 12:35 pm

  Jaaa ik wil heel graag meedoen! Ik gebruik ook nog een oude crème die ik al maanden heb, maar eigenlijk smeer ik liever geen chemische troep meer op m’n gezicht. Dit lijkt me een heel fijn product 🙂 Dat wimperserum ziet er ook goed uit! Ik wist niet eens dat er zoiets bestond.

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:37 pm

   Lieve Djuli wat leuk dat je meedoet! Hihi 🙂 nee hè, dat wimperserum was ook helemaal nieuw voor mij en zo zo zo cool haha. Liefs!

   Reply
 • 1 november 2016 at 1:51 pm

  Zo te lezen echt super fijne producten! Ik heb een über-gevoelige huid dus producten zonder troep is voor mij een absolute must! En non-vegan producten zijn ook echt een no-no! Toppie dus! Ik zou ze heeeeeeel graag willen winnen!
  Kus!

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:37 pm

   Super leuk dat je meedoet lieve Eliza! Wat vervelend trouwens dat je zo’n gevoelige huid hebt zeg. Misschien is dit wel wat voor je, dat zou echt fijn zijn. Ik vind het in ieder geval een hele fijne zachte crème. Liefs!

   Reply
 • 1 november 2016 at 3:50 pm

  Jaaa ik wil winnen! Al een tijdje nieuwsgierig naar BIOMED!

  Reply
 • 4 november 2016 at 8:16 am
  Kim

  Oh! Ik zou dit ook wel willen winnen! Op het moment gebruik ik eigenlijk helemaal geen cremetjes, maar als ik er dan een uit zou proberen, kan ik natuurlijk het beste voor zo eentje als deze gaan! Ben benieuwd!

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:31 pm

   Kim, wat super cool dat je meedoet! 😀 vind ik echt heel erg leuk :). Deze is echt fijn, zeker ook denk ik als je helemaal geen crèmetjes gebruikt want ik deed dat hiervoor ook niet, en deze is heel zacht voor je huid :). Liefs!

   Reply
 • 4 november 2016 at 3:32 pm

  Leuke winactie met een mooi merk! Ik ben langzaamaan mijn producten aan het veranderen in goede producten en de 5 in 1 crème ziet eruit als een goede vervanging van mn micellair water! Het product voor de wimpers ga ik ook zeker een keertje aanschaffen, mooi resultaat 🙂

  Reply
  • 4 november 2016 at 10:36 pm

   Hihi, super leuk dat je mee doet meedoet Dori! Ik kan deze crème alleen maar aanraden hihi :). Tof dat het product voor je wimpers je zo aanspreekt, ik ben nog steeds heel blij met het effect haha 🙂 hoe kan dat ook anders, langere wimpers! Liefs

   Reply
 • 4 november 2016 at 11:59 pm

  Super leuke winactie & het klinkt een heel fijn merk!!
  Helaas gebruik ik geen Facebook. Maar door je artikel ben ik zeker geïnteresseerd geraakt in het merk! Bedankt voor de tip meis!

  Dikke knuffel!

  Reply
  • 5 november 2016 at 12:49 am

   Ah joh, dan kan je toch gewoon mee doen! Vind ik wel hoor :). Je doet gewoon mee! Liefs

   Reply
 • 5 november 2016 at 12:34 am
  Daniëlle

  Hee Sanne, nog net op de valreep… 😉 Zo te zien en lezen zijn het fijne producten. Nog fijner dat ze vegan en dierproefvrij zijn, dus dat wil ik graag proberen! Groetjes, Daniëlle J.

  Reply
 • 5 november 2016 at 12:42 pm

  Ohhhh, dit klinkt echt heel erg fijn allemaal! Ik koop eigenlijk nooit ‘luxe’ gezichtsproducten omdat ik nooit denk dat het iets voor me is of omdat ik het te prijzig vind maar dit klinkt wel erg aantrekkelijk! Ik zou het graag een keer proberen 🙂

  Reply
  • 5 november 2016 at 2:07 pm

   Leuk Lianne! Ja nee, ik inderdaad ook niet. Het prijskaartje is meestal niet zo heel fijn, haha. Daarom was het ook zo chill om het zo uit te kunnen proberen! Leuk 🙂 je doet mee met de winactie bij deze! Liefs

   Reply

Leave a Reply