15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Verjaardagsfilmpje! :D

12 Comments
hortus botanicus leiden

Eindelijk het verjaardagsfilmpje online, met jullie lieve hoofden en verjaardagswensen! Lucas heeft het helemaal in elkaar gezet, joepie :). Ik twijfelde nog wel serieus om ‘m online te zetten met mij erop want ONDERKIN en haar overal behalve in een mooie pony en in charmante pyjama en nouja ik op beeld haha, I am not used to that. Máár, jullie hebben ook allemaal een filmpje opgenomen, dus ik dan ook. Wel zo eerlijk.

Verwondering, enthousiasme en VET BLIJ

Trouwens, toen ik dit filmpje zag viel ik echt in de ene verbazing na de andere want, wowie! Zo veel lieve mensen die berichtjes achter laten en wauw, dat Lucas dit geregeld heeft en in elkaar gezet! Mijn hoofd lijkt soms niet zo enthousiast als ik me van binnen absoluut voelde vind ik, misschien omdat ik echt net wakker was, haha. Soms kijk ik wat geconcentreerd denk ik. Maar van binnen was elke cel super enthousiast en verbaasd en verwonderd en blij en eerlijk gezegd is dit echt het meest perfecte verjaardagscadeau ooit, want in één klap voelde ik me zo ontzettend jarig! Wat een heerlijk gevoel.

De hele verjaardag dacht ik nog terug aan dit lieve bericht en weer dacht ik dan verwonderd ‘wow, dat ze dit hebben gedaan voor mij, vet lieeeeef’.

Iedereen ready om jezelf en alle anderen terug te zien? I hope you like it!

Dankjewel lieve cuties Anna, Charelle, Elcke, Silke, Nina, Gerhilde, Djuli, Lisa, Simone, Elisse, Eva, Emma, Arjanne, Anne-Fleur, Lotte, Desi en Cilla! En Lucas natuurlijk, wauw, wat een schatje.

Liefs!

Ps. Mocht je nou echt niet willen dat dit online staat, zeg het me gewoon :). Dan haal ik het weg en verander ik (oké Lucas want ik kan dat natuurlijk helemaal niet) het.

Nog een keer ps.: HAPPY WORLD VEGAN DAY!

Previous Post
Analog Sunday #20
before the flood
Next Post
Must see: Before the Flood

12 Comments

 • 1 november 2016 at 8:33 am

  Haha, geweldig! En wat durft iedereen dat goed, ik heb me nogal verborgen achter het kwartje. Superleuk om jouw reactie te zien. En superlief en origineel van Lucas om zo’n kado te organiseren. Fijne dag !!

  Reply
 • 1 november 2016 at 9:12 am

  Aaaahhww!! Zooo leuk!
  Jullie zijn echt een uber cute stel samen <3

  Reply
 • 1 november 2016 at 9:41 am

  Ahh heel leuk! Haha en inderdaad zó’n lieve actie van je vriendje, je boft! 🙂

  Reply
 • 1 november 2016 at 11:16 am

  Erg leuk om te zien en wat een super lieve actie van Lucas! Ik was helaas niet in de gelegenheid om een filmpje te maken op dat moment, anders had ik het graag voor je gedaan. Vond het wel geweldig bedacht! 🙂

  Reply
 • 1 november 2016 at 8:10 pm

  Het was echt zo lief van hem om dit te maken! Super leuk om er deel van uit te maken hihi, blij dat je ervan genoten hebt <3

  Reply
 • 1 november 2016 at 9:51 pm

  Aaaahhh het is zo’n leuk filmpje geworden 😀

  Reply
 • 1 november 2016 at 11:57 pm

  Aah leuk filmpje! En leuk om de andere bloggers ook eens in bewegend beeld te zien 🙂

  Reply
 • 2 november 2016 at 10:06 pm

  Leuk om eens wat andere bloggers in actie te zien 😉

  Reply
 • 5 november 2016 at 11:47 am

  Wat een leuk filmpje is het geworden! Zo lief van je vriend!

  Reply
 • 5 november 2016 at 10:20 pm

  Hahaha! Jeeeej :). Grappig om dit terug te zien zo op YouTube! Zo leuk om je reactie te zien. En zo lief dat Lucas dit allemaal geregeld heeft :D.

  Reply
 • 8 november 2016 at 4:52 pm

  Super leuk om te zien!!

  Reply
 • 8 november 2016 at 7:41 pm

  Oehh die had ik nog niet gezien haha, echt megaleuk zeg!! Ik word er helemaal vrolijk van, en jouw reactie is ook zo schattig!<3

  Reply

Leave a Reply