15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Faves #2! Groene lifestyle op Instagram

7 Comments
instagram pilea succulents basilicum graslelie

In deze Faves blogberichten licht ik mijn favoriete instagramaccounts uit. Ik volg ongeveer 800 mensen dus ik heb genoeg inspiratie om uit te putten :’). Twee weken terug op zaterdag postte ik de eerst Faves, namelijk Faves #1! Planteninstagrams met prachtige accounts die vol staan met planten. LOVE planten.

Hierbij, een aantal van mijn favoriete groene meisjes op Instagram.

De Groene Zus

@degroenezus
Ik denk niet dat het een geheim is dat ik fan ben van Elcke en haar Instagram (en blog!). Ze plaatst prachtige foto’s, is super lief, zet zich in voor de dieren en het milieu en dat allemaal ondergedompeld in zo veel positiviteit en enthousiasme! Haar hele Instagram is een plaatje en het thema groen komt heel duidelijk terug. Momenteel zet ze zich bijvoorbeeld ook in voor de Bont voor Dieren, super goed! Dus echt een must follow deze dame!

de groene zus duurzaam instagram

Zolea

@zoezolea
Zoë heeft een super fijne groene Instagrampagina. Wat ze er laat zien zijn vooral de groene verzorgingsproducten die ze gebruikt, wat ze eet en welke toffe kaarsjes ze zelf maakt. De blog van Zoë, Zolea.be, vind ik ook zo super tof. Ze heeft een blog over natuurlijke verzorging en wauw, ze weet zo ontzettend veel van verzorgingsproducten! Ook kan ze je alles uitleggen over het zelf maken van bath bombs, gezichtsmaskers en zeepjes. Ik vind het zo knap! En dat allemaal op een natuurlijke manier.

zolea natuurlijke verzorging diy instagram

Green Blush

@greenblush
Op Marieke haar Instagram kan je super goed terecht voor prachtige foto’s van de vegan / zero waste / natuurlijke verzorgingsproducten die zij gebruikt. Naast deze foto’s post ze vooral food foto’s, alles wat haar inspireert, en af en toe een kijkje in het dagelijks leven. Op haar blog lees je de reviews van deze verzorgingsproducten terug! Dus ben je op zoek naar nieuwe beautyproducten die goed zijn voor jou en het milieu (en allerlei andere tips op het gebied van een groene levensstijl), check dan greenblush.nl.

green blush instagram duurzaam vegan

The Green Beauty

@thegreenbeauty
Naar mijn idee kent iedereen die op zoek is (geweest) naar natuurlijke, vega(n) en proefdiervrije beautyproducten de website van Sophie, Naoki.nl. Ik kom er heel vaak op terecht als ik zoek naar producten, super fijn! Haar Instagram heet @thegreenbeauty & daar zien je vooral foto’s van haar super snoezige kat (écht schattig), de producten die ze gebruikt, lekker eten en dingen die ze doet in het dagelijks leven. Ook de transformatie naar blond haar (op een natuurlijke manier) is te zien en dat vind ik echt super leuk!

naoki the green beauty instagram

Merel – de Groene Meisjes

@merelgroenemeisjes
Ja, ondanks dat je haar vast wel kent móet ze gewoon hier in dit rijtje: het groene meisje onder de groene meisjes, Merel! Haar foto’s zijn super fijn, lekker groen en kleurrijk en lots of liefde en vegan food! Doe je het nog niet, volg Merel! Ik kom trouwens standaard op haar blog terecht als ik op zoek ga naar vegan hotspots in toffe steden, en daarbij ook de leuke tweedehandszaakjes en andere winkeltjes die niet mogen ontbreken. Op haar blog vind je alles over groen leven, groen reizen en groen denken dus als het over duurzaamheid gaat, zit je op Merel haar blog goed.

groene meisjes merel groen instagram

En wat is jouw grootste inspiratiebron over een groene levensstijl?
Liefs!

before the flood
Previous Post
Must see: Before the Flood
Next Post
Zelfportret

7 Comments

 • 5 november 2016 at 10:53 am

  Wow, wat super leuk Sanne, dankjewel!! Ik volg deze instagram accounts ook erg graag. Ik vind het een hele eer dat ik hier tussen sta 🙂

  Reply
 • 5 november 2016 at 11:57 am

  Wat een leuk lijstje! Deze accounts volg ik ook allemaal! Ik vind @nickyemmajohn en @anewzero ook heel inspirerend.

  Reply
 • 8 november 2016 at 4:48 pm

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik eigenlijk alleen Merel en Sophie ken, zal snel eens de rest gaan volgen!

  Reply
 • 1 december 2016 at 8:24 pm

  Wauw Sanne!!
  You are the sweetest! Dankjewel voor je lieve woorden!
  Ik bloos ervan.

  Hele dikke knuffel!
  Xxx elcke

  Reply
 • 1 december 2016 at 8:26 pm

  Owja! En ik ben ook fan van jou hoor sweetie!!

  Reply

Leave a Reply