15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Zelfportret

22 Comments

Ik bedacht me ineens – ik had zelfportretten beloofd maar nooit gegeven! Oeps.
Misschien omdat ik het toch best wel heel spannend vind. Vooral omdat er een jankfoto bij zit. En die tranen had ik zelf uitgelokt door van m’n fiets te vallen en een spiegel in duizend stukjes te breken. En toen was Lucas best wel teleurgesteld (want hij had me gewaarschuwd) en toen moest ik huilen. Wat een zelfmedelijden.

Het leverde me gelukkig foto’s op.
Iemand nog tips wat ik kan met stukken spiegel?
Dit vond ik al – DIY Broken Mirror Shelf. Pretty cool!

Oké best spannend dit

Oké, please beoordeel me niet, haha. Foto’s maken van mezelf is écht niet mijn sterkste kant (niet eens een sterke kant, wacht, niet eens een gemiddelde kant) en ik vond het best wel heel erg spannend. Zelf op de foto?! Dat doe ik nooit! Zoals je weet fotografeer ik super super graag – Instagram (@omdatikdatwil) staat altijd vol met plaatjes en ik heb daar echt heel veel plezier in. En wanneer zie je mij? Heel soms. Nu ik een pony heb vind ik mezelf trouwens wel iets fotogenieker :’) en misschien ben ik ietsjepietsje minder onzeker geworden.

Behalve nu dus, nu plaats ik deze foto’s. Nu ben ik wel onzeker.

Dus, genade, please.
Ook op die tranen die dus gewoon kwamen omdat ik het stom vond dat Lucas boos op mij was (wat niet onterecht was want ik was ook gewoon een beetje dom). Maar ik vond het stom en toen ging ik huilen.

Omg en ik schaam me voor die foto’s met m’n ogen dicht. Ik heb een miljoen foto’s gemaakt met ogen open maar het was gewoon weird. Dit beeld vond ik mooier. Maaaaaaar toch.

Here they come.
En waarschijnlijk denk je ‘eh waar de fuck maak je je druk om, niks aan het handje’.

zelfportret crazy plant lady

crazy plant lady monstera zelfportret

cat plants cacti zelfportret

zelfportret selfportrait

zelfportret selfportrait

zelfpotrait selfportrait

Lichtvlekken

Zie je die foto met mijn hand? Die super toffe lichtvlekken werden veroorzaakt door de gebroken stukken spiegel! Ze lagen op tafel en ineens zag ik dit. Wauw. Ik hou van weerspiegelingen en zonlicht, prachtig. Zo magisch!

Hihi nouuuuu dat waren ze hoor. Nee, eigenlijk had ik er nog één, maar die vond ik sowieso al een beetje buiten de reeks vallen. Je ziet daarop mij die de slaapkamerdeur open doet, in pyjama, met zo’n oogdoekje op (want echt het is veel te licht hier in de kamer). Guusje wil altijd de kamer in of uit ’s nachts (meestal zo tussen 5 en half 6 ’s nachts, echt chill) en dan gaat ze heel hard aan de deur krabbelen. Dus ik moet áltijd de deur open doen ’s nachts. Nee, moest, trouwens. We hebben een nieuwe oplossing waardoor Guusje via de andere kamer naar deze kamer kan zonder dat wij met de slaapkamerdeur open slapen (ingewikkeld doolhofhuis I know). Guusje blij, wij blij. Planten iets minder blij want Guusje vindt het geloof ik belangrijker dat ze af en toe een graslelie uit z’n potje kan wippen dan dat die erin blijft staan en groeit.

PS.

Donderdag komt er een winactie online! Ik verklap nog niks haha, je komt donderdag maar lekker terug. Dat wil je ook. Want het is iets eetbaars dat je kan winnen, eigenlijk altijd goed (of course vegan!).
Heb ik toch nog iets verklapt.

Liefs!

instagram pilea succulents basilicum graslelie
Previous Post
Faves #2! Groene lifestyle op Instagram
primal pantry raw vegan paleo
Next Post
The Primal Pantry: heerlijke repen & winactie!

22 Comments

 • 8 november 2016 at 10:27 am

  Wat ben je een mooierd! Superleuke foto’s heb je gemaakt, die met dat stukje spiegel vind ik echt iets heeeeel leuks hebben (de andere ook hoor, maar dit is mijn favoriet). Jullie plekje ziet er zo ongelooflijk leuk uit en die plantjesss. Liefs!

  Reply
  • 8 november 2016 at 11:55 pm

   Noujaaaa wat lief Silke! Ahw dankjewel :). Hihi ik ben ook zo blij met onze kamer! Het is soms een beetje een rommeltje en ik wil het vaker opruimen, want als het opgeruimd is is het gelijk een stuk fijner. Met die muur en die planken en plankjes (en Guusje op de bank) ben ik ook heel erg blij. Liefs!

   Reply
 • 8 november 2016 at 10:33 am

  Mooi! Vooral die eerste en die laatste, die vind ik prachtig!

  Reply
 • 8 november 2016 at 12:13 pm

  Mooie foto’s! Ik herken je gevoel wel hoor. Ik vind foto’s van mezelf echt vreselijk (want onderkin, blubber figuur en scheel oog), maar bij een ander denk ik altijd ‘helemaal niks mis mee’. Dus nee, ik vind jou en je foto’s echt prachtig <3

  Reply
  • 8 november 2016 at 11:51 pm

   Ja precies, wat fijn dat je me zo snapt! Ik heb dat vooral met een onderkin ook, bah. Daarom was het wel heel prettig dat ik de foto’s zelf kon maken van mezelf, haha. Bij een ander denk ik ook inderdaad altijd ‘niks mis mee!’ en vind ik ze juist mooi. En ook juist trouwens als wat er ‘imperfecties’ te zien zijn, want dat hebben we allemaal.
   Wat een super super lief complimentje Marieke! Dankjewel :).
   Liefs! (en ik check gelijk je winactie!)

   Reply
 • 8 november 2016 at 6:29 pm

  Wauw mooie foto’s! Niets om je over te schamen! 🙂 Je ziet e op je huilfoto zelfs nog altijd prachtig uit. Als ik gehuild heb is heel m’n gezicht rood. En vlekkerig. En m’n ogen dik. Haha. Heel charmant hoor. En hartjes voor die lichtvlekken! Ik heb aan m’n raam zo’n glazen druppel hangen met facetten. Weet niet goed hoe ik het moet beschrijven. Maar als de zon er op schijnt, krijg ik allemaal kleine regenboogvlekjes door m’n kamer.

  Reply
  • 8 november 2016 at 11:49 pm

   Ah haha, Irene bedankt voor je super leuke en super lieve reactie :). Zo leuk dat je ook zo van dat soort lichtvlekjes houdt! Ah ja die ken ik, zo’n glazen druppel met vlakjes, ik heb er sinds kort ook één voor m’n raam hangen. Ik weet niet of hij daar helemaal goed hangt want het effect heb ik nog niet helemaal gemerkt (en de zon schijnt natuurlijk iets minder nu). Heb jij er veel plezier van? Liefs

   Reply
   • 10 november 2016 at 12:15 am

    Ja ik vind het prachtig! Ik heb ’s morgens de zon op m’n raam dus dat helpt wel 😉 maar het is echt fijn wakker worden met die vlekjes. Krijg er zo’n fijn gevoel van. Maar ik kan daar dan ook echt heel verwonderd over zijn, over zo’n mooie dingen :p

   • 21 november 2016 at 12:36 am

    Ah wauw Irene, ’s ochtends op je raam? Dat is perfect, wat fijn wakker worden zo! Heerlijk juist dat je je daar zo over kan verwonderen, het is ook gewoon prachtig en het is mooi dat je dat ziet vind ik!
    Liefs

 • 8 november 2016 at 7:33 pm

  Wat een mooie foto’s!! Echt he-le-maal niks om je druk over te maken haha, en die huilfoto vind ik juist heel mooi en puur<3 X

  Reply
 • 8 november 2016 at 9:06 pm

  Wauw, ik vind deze foto’s echt zo prachtig! Vooral die eerste, zo mooooi!

  Reply
 • 9 november 2016 at 11:36 am

  Knappert!!!! <3

  Reply
 • 9 november 2016 at 11:49 am

  De foto met het stuk spiegel, zo mooi! Een hele mooie manier om een zelfportret vast te leggen 🙂

  Reply
 • 9 november 2016 at 1:18 pm

  Prachtige foto’s! En is dat jouw huisje met die gele bank en coole posters? Heel gaaf!

  Reply
  • 21 november 2016 at 12:37 am

   Djuli super liehief! Inderdaad, dat is onze kamer :D. Ik ben ook zo blij met die plankjes, plantjes en posters! En katje, erbij, haha.
   Ik moet echt snel je Riga Posts gaan lezen! Je enthousiasme was al te zien op Instagram, super leuk :).
   Liefs

   Reply
 • 11 november 2016 at 10:53 am

  Prachtige foto’s!! Opdracht zeer geslaagd!

  Reply
 • 12 november 2016 at 8:34 pm

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik vond die jankfoto heel indrukwekkend trouwens, echt knap gedaan!

  Reply

Leave a Reply