15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

The Primal Pantry: heerlijke repen & winactie!

2 Comments
primal pantry raw vegan paleo

Whoehoe, ik heb een nieuwe perfecte snack: The Primal Pantry repen! Deze repen zitten vooral vol met gezonde ingrediënten, geen gekke toevoegingen en een goeie smaak. Ze zijn vegan, rauw, glutenvrij & paleo en daarmee voor bijna iedereen geschikt als snackje.

Ik ben zelf in ieder geval enorm fan sinds ik de repen heb geproefd. Binnenkort zal ik hier waarschijnlijk nog meer over schrijven, voor nu focus ik eventjes op waar je stiekem eigenlijk voor gekomen bent: de winactie.

primal pantry raw vegan paleo

The Primal Pantry

Even in het kort: The Primal Pantry heeft inmiddels zeven verschillende repen: 5 Primal Bars en 2 Protein Bars. Vier van de Primal Bars zijn ook te krijgen in multipacks, waar je vier repen in vindt.
Ik heb nu vier smaken van de Primal Bars kunnen proeven. En nog leuker: jij kan dit ook proeven! Ik mag namelijk, heel tof, een pakket van vier multipacks Primal Pantry repen weggeven :).

De repen bestaan als basis uit dadels en noten, met daarbij wat ingrediënten die de specifieke smaak geven aan de reep. En in mijn oren klinkt dat perfect: alleen de ingrediënten die nodig zijn, zo min mogelijk gekke toevoegingen en precies weten wat je eet – heerlijk.

primal pantry raw vegan paleo

Wat kan je winnen?

Ik kreeg van The Primal Pantry de vier multipacks toegestuurd, met erin de volgende smaken:
• Brazil nut & cherry
• Hazelnut & cocoa
• Almond & cashew
• Coconut & macadamia

En dit kan jij ook winnen! 4 x 4 heerlijke vegan, rauwe, glutenvrije & paleo repen.

primal pantry raw vegan paleo

Hoe kan je winnen?

• Volg @theprimalpantrynl & @omdatikdatwil op Instagram;
• Laat een reactie achter op één van mijn winactie foto’s op Instagram en tag daar twee mensen waarvan jij denkt dat zij deze repen ook wel chill zouden vinden.

En that’s it!
SUPER LEUK DIT!

Liefs!

Previous Post
Zelfportret
Next Post
Analog Sunday #21

2 Comments

Leave a Reply