15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Analog Sunday #21

10 Comments

Vandaag wat meer huiselijke sfeertjes. Kattencafé, ijskoffies bij Koffie ende Koeck en plantjes in mijn eigen huis.

Verder hou ik het even heel kort vandaag! Het berichtje kwam ook al veel te laat online en ik ben gewoon super druk op het moment, haha. Straks ga ik naar een Professional Foodie Netwerk Proeverij bij Gys in Rotterdam (ik heb eerlijk gezegd nog geen idee wat ik kan verwachten en nog eerlijker gezegd vind ik het ook mega mega spannend maar goed)(dat neemt niet weg dat ik er wel super veel zin in heb! :D) en daarna is het alleen maar huiswerk huiswerk huiswerk voor de komende tijd. Ik moet echt vorderen met m’n scriptie en een inDesign opdracht en een verhaal en een performance en ik voel nu gewoon een beetje te veel spanning en stress. Ook werk ik de komende twee weekenden hele weekenden in plaats van alleen de zaterdag, en ik weet nu al dat ik heeeeeel moe ga zijn de komende weken.

pict0079-custom

pict0006-custom

pict0009-custom
pict0070

pict0073-custom

pict0075-custom

Dus. Geniet van je zondag, ga je iets leuks doen vandaag?
Liefs

primal pantry raw vegan paleo
Previous Post
The Primal Pantry: heerlijke repen & winactie!
vegan pompoensmoothie pompoen puree recept
Next Post
Herfst in een drankje: een kruidige pompoensmoothie

10 Comments

 • 13 november 2016 at 8:50 pm

  Aah, pareltjes weer! Die laatste foto, is dat een avocadopit die je laat groeien tot een plantje? Ik ben echt benieuwd of dat echt mogelijk is, hihi. Liefs en nog een fijne avond!

  Reply
  • 14 november 2016 at 1:54 pm

   Denk niet dat dat een avocadopit is. Maar mijn vriend heeft dat ooit wel eens gedaan en daar is inderdaad een plantbaar plantje uit gekomen. Hij is alleen wel doodgegaan nu. Helaas. Maar denk als je er goed voor zorgt dat het wel lukt!

   Reply
   • 21 november 2016 at 12:30 am

    Ah ja, dat is jammer dat het niet lukte! Het is inderdaad geen avocadopit 🙂 het is een zoete aardappel! Hij groeit voornamelijk heel enthousiast wortels, maar geen plantje, haha.

  • 21 november 2016 at 12:33 am

   Super lief Silke! Nee, een avocadopit is me helaas ook nog nooit gelukt hahaha. Ik ben nu bezig met poging drie en vier, hopelijk komt daar wat uit! Op de foto is een zoete aardappel! Ik wil dat er plantjes uit komen, maar voor alsnog alleen maar wortels.. Zelfs nu ik ‘m in de aarde heb gezet, alleen maar wortels!
   Liefs! Dankje voor je lieve comment :).

   Reply
 • 13 november 2016 at 11:54 pm

  Ooooh die eerste foto is zo lief! Ben wel benieuwd wat dat is op die laatste foto. Lijkt op een zoete aardappel. Ik heb het ooit op die manier geprobeerd met een avocadopit, maar dat is mislukt. Drie keer zelfs. Er gebeurde echt helemaal niets haha.

  Reply
  • 21 november 2016 at 12:32 am

   Djuli! Ahhhh wow wel super goed dat je het zo vaak hebt geprobeerd met de avocadopit! Voor mij nu ook de derde en vierde poging, hahaha. Het moet en zal me lukken! Haha. En ik had toevallig avocadopitten, vandaar. En op die foto is inderdaad een zoete aardappel!
   Liefs!

   Reply
 • 14 november 2016 at 11:29 pm

  Wel tijd nemen om af en to een beetje tot rust te komen he? Erg belangrijk, vooral tijdens momenten van veel stress.
  Wat ben je aan het laten groeien op de laatste foto trouwens? Bij ons staat al heel lang een avocado-pit in een glas maar er gebeurt nog maar weinig..

  Reply
  • 21 november 2016 at 12:29 am

   Hoi Eva! Ja, je hebt helemaal gelijk hoor.. Maar juist tijdens stress vind ik ontspannend verschrikkelijk moeilijk. Ik ben dan alsnog vet onrustig en in m’n hoofd komen honderd dingen op die nog moeten gebeuren. Irritant! Want je hebt helemaal gelijk, ontspannen is mega belangrijk. Ik ga het mezelf toch echt moeten aanleren denk ik! Hoe doe jij dat, ontspannen?
   En het is een zoete aardappel! Maar alleen de wortels groeien, haha. De wortels kwamen als een speer maar er kwamen geen takjes uit. Inmiddels staat de aardappel in de aarde maar helaas, nog steeds geen plantjes.. Net zoals je avocadopit dus! Volgens mij is dat echt zo lastig. Ik had van iemand de tip gehad de pit eerst een nachtje te laten weken en ‘m vervolgens deels in de aarde te zetten (kontje naar beneden of boven weet ik niet meer!) en er een plastic zakje om heen te doen. En dan het potje op een warme plek neerzetten en afwachten tot de pit breekt! En dan zou er denk ik al een plantje uit kunnen komen! Ik ben het nu aan het proberen..
   Liefs!

   Reply
 • 19 november 2016 at 9:23 am

  Mooie foto’s weer! Succes met alles, komt vast goed.

  Reply

Leave a Reply