15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Een blogoverzichtje van 2016

12 Comments
hortus botanicus amsterdam zomer vegan

Tweeduizendzestien. Best wel een heel fijn jaar. Ik sloot het derde schooljaar af en de zomervakantie was lang en heerlijk. En toen kwam de minor en ik had de meest fijne tijd van m’n hele studie. En gelukkig duurt die minor nog eventjes! Aan het einde van dit jaar kreeg ik te horen dat ik ook nog eens een jaarcontract kreeg bij m’n zaterdagbaantje – zo happy. En inmiddels zijn Luc en ik alweer 7,5 jaar samen en ook dat maakt me erg gelukkig.

Qua bloggen was 2016 echt geweldig. Echt, wauw. Begin dit jaar vond ik het echt tijd voor een heuse .nl, en omdatikdatwil.nl was geboren. En dat was gaaf! Ik gebruikte een gratis WordPress template en daar was ik super blij mee. Een paar weken geleden kocht ik een template omdat ik toch iets nieuws wilde, en eindelijk is deze ook echt werkend. Joepie!

analog photography

Hoogtepunten

• Echt, op nummer 1: alle lieve lieve mensen die ik heb leren kennen via m’n blog en Instagram. Echt, wauw! Zo veel toffe lieve mensen overal, leuke gesprekken via blogs en Instagram, en ook nog een aantal fijne ontmoetingen. Best thing of this blogworld, serieus.
• Ik stond in de Metro, met een vegan recept! Dat was heel cool. Ik werd geïnterviewd thuis en mijn recept kwam in de krant. Ik vond het best spannend maar het was heel tof. Je kan het artikel hier lezen, als je nieuwsgierig bent.
• En ineens werd ik ook benaderd voor samenwerkingen. Dat was pas cool! Dat was echt the dream. De eerste samenwerking had ik vorig jaar, met Robin Schaper (en zo leuk om hem weer te zien bij VegFest laatst!). Meer samenwerkingen kan je zien onder ‘review‘. Ook via Instagram ging er een aantal winacties uit, en ook via m’n blog. Tof!
• En ik heb nog steeds mega veel plezier in bloggen :).

vegan cheesecake this raw some vegan life

Best gelezen blogposts

 1. 3 x favoriete koffietentjes in Rotterdam
 2. De Plantaardigheidjes webshop
 3. 24 before 25 #8
 4. ‘Sanne’s romige risotto die ook veganistisch is’
 5. Super fijne Lima producten en een winactie! (gesloten)

monstera veganisme crazy cat lady

Plannen voor volgend jaar

• Meer bloggen! Ik heb er nu gewoon te weinig tijd voor, en dat vind ik jammer. Want ik vind het zo leuk! Om de dag een blogposts posten blijft dus een doel.
• Meer diversiteit in blogposts. Dat mis ik soms. Jij?
• Meer updates rondom m’n 25 before 26 project.
• Continuïteit, haha. Niet m’n sterkste kant, maar ik wil het wel graag op m’n blog.
• En eens een paar van die conceptberichten aftypen en online gooien. Hihi, dat wordt wel eens tijd!

Hoe was jouw (blog)jaar? Plannen voor 2017?

Alvast een super fijne jaarwisseling gewenst!
Liefs

vegan cheesecake this raw some vegan life
Previous Post
Kerst: mousse, cheesecake & een roast – yumm!
Gys Rotterdam vegan lunch diner
Next Post
Een hotspot naar m’n hart: Gys Rotterdam

12 Comments

 • 30 december 2016 at 8:28 pm

  Jaaa wat leuk Sanne! Ik vind ook dat je meer moet bloggen want ik wil veel meer van jou lezen. Je kan me toch niet zonder leesvoer laten zitten? Ik ben mega benieuwd naar wat voor blogposts je gaat plaatsen. En je hebt gelijk: de bloggers zijn het leukste! Vind het zo tof dat ik o.a. jou heb leren kennen! Nu nog een real life meeting en dan ben ik zo blij als ik een kind. Gaan we naar alle koffietentjes van je artikel!

  Reply
  • 30 december 2016 at 8:40 pm

   Ahhh haha je bent echt zo lief Claire!
   Hihi wat fijn dat je ook het leren kennen van andere mensen zo super fijn vindt 🙂 dat is echt mega tof. Zo veel lieve mensen overal! Die zelfgemaakte kerstkaartjes sturen, bijvoorbeeld ;).
   En jaaaaaaaa dat lijkt me geweldig, om te meeten! Wat leuk dat je dat wil!
   Ah, is goed Claire. In 2017 spreken we af :).
   Liefs!

   Reply
 • 30 december 2016 at 10:23 pm

  Ik vind je nieuwe lay-out heel geslaagd! Leuk dat je zo’n fijn jaar hebt gehad. De beste wensen voor 2017!

  Reply
  • 30 december 2016 at 10:25 pm

   Ahhh Gerhilde super lief, dat vind ik echt leuk om te horen! Altijd spannend, dingen aan de blog veranderen 🙂 dus leuk dat je ‘m goed geslaagd vindt!
   Dankjewel 🙂 jij ook de allerbeste wensen! Mooie jaarwisseling gewenst!
   Liefs

   Reply
 • 31 december 2016 at 12:00 pm

  Leuk zo’n overzicht! En ja, wat leuk je nieuwe lay-out. Ik heb echt genoten van al je artikeltjes in 2016 en ik wens je een heel fijn 2017 toe! <3

  Reply
  • 4 januari 2017 at 12:00 am

   Klaske, hartstikke lief! En ahhh super leuk dat je m’n layout mooi vindt! Ik ben er echt weg van, haha. Nog niet alles werkt naar behoren, maar I’m getting there! Dankjewel 🙂 jij ook, een heel fijn 2017 gewenst!

   Reply
 • 31 december 2016 at 1:27 pm

  Super leuk overzichtje! En wat een mooie theme! Ik heb al een tijdje niet op je blog gekeken volgens mij. Sorry sorry sorry! Nu heb ik weer wat tijd om alles terug te lezen! Happy new year Sanne!

  Reply
  • 4 januari 2017 at 12:01 am

   Djuuuuuli! Ahhhh dankjewel, ik ben ook zo blij met het thema! Keek er al zo lang naar uit het online te gooien, maar had steeds geen tijd. Gelukkig was het toen kerstvakantie ;). Happy New Year! Liefs

   Reply
 • 31 december 2016 at 9:13 pm

  Mooi overzicht! Superleuk dat je geblog heeft geleid tot samenwerkingen. Dat is toch best een hele pluim voor je blog. Ik rond vandaag mijn 366 fotoproject af, en neem dan even lekker een blog-pauze. Ik wens jou en je familie vanaf Schiermonnikoog een mooie jaarwisseling en een prachtig en gezond 2017!!

  Reply
  • 4 januari 2017 at 12:03 am

   Ahhh, dankjewel Moon! Dat is lief :). Gaaf dat je je 366 project afrondde laatst! Wauw 🙂 tof dat je dat helemaal hebt weten vol te houden zeg. Wat heerlijk dat je op Schiermonnikoog zat 🙂 was het leuk daar? Ik wens je een prachtig & gezond 2017! Geniet van je blogpauze ook :).

   Reply
 • 2 januari 2017 at 8:43 pm

  Jouw blog wordt steeds leuker en leuker, Sanne! 🙂 Ik heb niet echt concrete plannen voor mijn blog, al zou ik wel graag terug wat meer bloggen. Soms denk ik: “ja, nu vlieg ik er weer in!” en na enkele dagen al begin ik te slabakken… Terwijl ik nog steeds boordevol inspiratie heb en zoveel heb te vertellen en te laten zien.

  Reply
  • 3 januari 2017 at 7:46 pm

   Elisse, dat is zo super lief! Ahhhh echt heel leuk om te horen 🙂 dankjewel. Ja, soms mis ik je op je blog! Wel echt fijn dat het aan inspiratie niet ontbreekt 🙂 dat is super goed! Wellicht, als de tijd er is, dat je dan weer verder kan gaan :). Ik hou je in ieder geval in de gaten :). Liefs!

   Reply

Leave a Reply