15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

#omdatikdatwil2k: 2000 Instagram-volgers, dus ik geef cadeautjes weg!

10 Comments
#omdatikdatwil2k winactie vegan omdatikdatwil blog

Yaaaaaay!

Ik ga cadeautjes weggeven!Β 

Naast mij liggen 5 pakketten, met super fijne producten erin. Voor vijf mensen die meedoen aan m’n winactie om te vieren dat ik 2000 volgers heb op Instagram! Stiekem ben ik de afgelopen maanden bezig geweest deze cadeautjes te maken en het is nu zo ver: ik kan ze gaan weggeven. Hoera :)!

Ik vind het zooooooo ontzettend leuk! Ik heb heel veel plezier gehad in het samenstellen,Β vooral omdat ze gevuld zijn met lievelingsproducten. En ik gewoon kei veel zin had om ze weg te gaan geven.

#omdatikdatwil2k winactie vegan het thee effect

#omdatikdatwil2k winactie vegan tisserand big green smile

Wat kan je winnen?

Samen met een paar prachtige bedrijven met mooie visies en producten heb ik pakketten samengesteld, met precies de producten waar ik gek op ben. Een zeepje, theetjes, gezichtscremetjes, een aromatherapie rollerball en vegan food! Je vindt de prachtige producten van Werfzeep, Biomed, BigGreenSmile, Het Thee Effect en Lima in deze cadeautjes :).

Het zijn echt pakketten geworden die ik zelf ook zou willen ontvangen. Het zijn producten die ik zelf gebruik met veel plezier en waarvan ik vind dat jij ze ook moet leren kennen.

Geen enkel pakket is precies hetzelfde trouwens;Β van elk product is evenveel, maar in het ene pakket zit net een ander zeepje of theetje dan in het andere. Dat houdt het spannend ;).

#omdatikdatwil2k winactie vegan biomed

#omdatikdatwil2k winactie vegan lima

#omdatikdatwil2k winactie vegan werfzeep

En zo kan je meedoen

Kies uit mijn Instagramfoto’s een foto; deze deel je op je eigen profiel en gebruik de #omdatikdatwil2kΒ in de titel – en dan doe je mee! Zorg er voor dat je profiel op openbaar staan trouwens, dan kan ik ‘m sowieso zien :). Het lijkt me heel tof als je meedoet!

Zondag 12 februari maak ik de winnaars bekend. Spannend :).

Liefs!

 

 

vegan wraps veganistisch soyananda edelgistvlokken
Previous Post
De lekkerste vegan wraps die je ooit zal eten
vegan fruitsalad fruitarian
Next Post
Voor een maand stoppen met snoepen

10 Comments

 • 29 januari 2017 at 6:55 pm

  Wat leuk!! Wat veel volgers, gefeliciteerd!

  Reply
  • 31 januari 2017 at 11:52 pm

   Ah, vet lief Veerle! Dankjewel πŸ™‚

   Reply
 • 29 januari 2017 at 8:27 pm

  Gefeliciteerd Sanne! Echt zo awesome, gewoon 2000 volgers. Ook hartstikke verdient want je bent zo lief en leuk! Ik gun je er nog veel meer! Ik vind het wel een moeilijke opdracht want ik kan er serieus geen 1tje kiezen om te reposten. Ik vind al je foto’s zo mooi (:

  Reply
  • 31 januari 2017 at 11:54 pm

   Ahhhh haha you’re so sweet. πŸ™‚ en je hebt iets gevonden om te reposten, jeeeeeej! Zo cool dat je meedoet <3 dankjewel Claire! Vet lief πŸ™‚

   Reply
 • 30 januari 2017 at 12:01 pm

  Nog eens gefelicteerd met al je volgers! Helemaal verdiend! ^^

  Reply
  • 31 januari 2017 at 11:55 pm

   Dankjewel! πŸ™‚ super super lief van je :). En ik ben gelijk nieuwsgierig naar je blogpost met de 1000 vragen!

   Reply
 • 31 januari 2017 at 11:03 pm

  Spannend! Hopelijk ben ik een gelukkige winnaar! πŸ˜‰ Zo blij om jou te zien groeien hebben naar de prachtige blog die je vandaag hebt! πŸ˜‰

  Reply
  • 31 januari 2017 at 11:56 pm

   Dat zou super leuk zijn Melissa!!! Dat gun ik je ook ontzettend πŸ™‚ ja, we kennen elkaar echt al zo lang via de blogwereld – je was echt een van de eerste blogs die ik volgde denk ik! Vet lief wat je zegt πŸ™‚ dankjewel, zo leuk om te lezen. Liefs

   Reply
 • 2 februari 2017 at 12:48 pm

  Wat tof Sanne en ik weet zeker dat er nog veel meer volgers bij zullen komen! Je hebt echt een prachtig inspirerend Instagram account en natuurlijk een toffe website. Keep going!!
  Liefs,
  Liona

  Reply
 • 3 februari 2017 at 12:09 pm

  Jaaa ik doe natuurlijk mee! Wat een fijne producten heb je verzameld πŸ™‚

  Reply

Leave a Reply