15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De Fat Cats van Peter Thorne

5 Comments
peter thorne fat cats

Ooooo, wat vond ik dit gelijk leuk! Ik dacht bij deze Fat Cats meteen aan Manon van de Jeugd van Tegenwoordig en ook gelijk een beetje aan het prachtige & kleurrijke interieur van Marlous (Oh Marie), waar volgens mij de poster van Manon ook nog eens hangt. Het komt allemaal samen.

Peter Thorne fotografeert dus katten die iets zwaarder zijn dan gemiddeld en daardoor lekker fluffy in zijn serie Fat Cats. Hij doet dit niet om de katjes belachelijk te maken, maar juist om ze vast te leggen in al hun glorie (Frankie, 2017). En ik denk dat Peter daarin geslaagd is.

peter thorne fat cats

peter thorne fat cats

peter thorne fat cats

 

“I do think chubby cats are the cutest cats”

 

peter thorne fat cats

Super leuk toch!
En op verschillende websites zijn nog veel meer plaatjes van deze snoezige (en soms chagrijnige) katten te vinden.

Snoezig.

Liefs!

Bronnen:
• Frankie (11-01-2017). Fat Cats. Verkregen op 7 februari 2017, via http://www.frankie.com.au/item/6263-fat-cats
• Photogrist (17-01-2017). Fat Cats: Peter Thorne Captures Adorable Photos of Toronto’s Chubby Cats. Verkregen op 7 februari 2017, via https://photogrist.com/fat-cats-peter-thorne/

vegan fruitsalad fruitarian
Previous Post
Voor een maand stoppen met snoepen
avocado plant laten groeien
Next Post
Mijn gouden tips & tricks voor je eigen avocado plant

5 Comments

 • 7 februari 2017 at 2:41 pm

  Ooh geweldig. Vooral die laatste vind ik heel erg leuk.

  Reply
 • 7 februari 2017 at 2:42 pm

  Ooh geweldig! Vooral die laatste vind ik echt leuk.

  Reply
 • 7 februari 2017 at 11:38 pm

  Zeker heel schattig.. maar om eerlijk te zijn kan ik alleen maar denken ‘arme kat’ als ik hier naar kijk. Door mensen zijn die beesten obesitas geworden en voor mij is dat niet iets om te omarmen in een fotoreeks. Maarja ieder zijn ding. Ik zie liever gezonde katten 🙂

  Reply
 • 9 februari 2017 at 10:36 pm

  Fantastische post! 😀

  Reply
 • 6 maart 2017 at 4:27 pm

  Oooh wat een cuties <3
  Ik vind het toch stiekem ook een beetje sneu als ik huisdieren met zwaar overgewicht zie, zo zielig. Maar deze leukers zijn er door hun gewicht in ieder geval niet minder knap op. Ze zijn echt op een toffe manier vastgelegd zo met die felle kleuren!

  Reply

Leave a Reply