15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De VeggieChallenge & kaartjes winnen voor VeggieWorld!

4 Comments
veggiechallenge viva las vega's

Vandaag begint de VeggieChallenge van Viva Las Vega’s! Het is een uitdaging om voor 30 dagen anders te gaan eten, dus de hele maand maart. Je kiest zelf je doel, wat het beste bij je past of wat je graag wil uitproberen: minder vlees eten, vegetariër zijn of net zoals ik, veganist. Als je je inschrijft voor de VeggieChallenge krijg je dagelijks een recept in je mailbox en tips & tricks.

veggiechallenge viva las vega's

Ambassadeur VeggieChallenge!

En ik vind het super leuk om te zeggen: ik ben ambassadeur van de VeggieChallenge! Mijn blog & Instagram zullen daarom deze hele maand ook in het teken staan van de VeggieChallenge. Natuurlijk vind je hier al vegan recepten en op m’n Instagram ook, maar deze maand zal ik extra tips geven, makkelijke recepten posten, de leukste vega & vegan blogs delen en allerlei andere dingen waarvan ik denk dat het leuk is om te laten zien.

Viva Las Vega’s organiseert niet alleen de VeggieChallenge, maar ook een mega tof foodfestival: VeggieWorld.

Ennnn omdat ik ambassadeur ben mag ik vandaag iets heel tofs doen: kaartjes weggeven voor VeggieWorld!

veggiechallenge veggieworld utrecht vegan

VeggieWorld

Zaterdag 11 en zondag 12 maart is VeggieWorld in de Jaarbeurs Utrecht en het is de grootste veggiebeurs van Europa! Je kan op deze internationale beurs allerlei toffe producten uitproberen en kopen uit verschillende landen (die vaak al iets voorop lopen op gebied van vegetarische en veganistische producten), zoals Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittanië. En er is voor ieder wat wils – er zullen allerlei nieuwe producten zijn (ik kan echt niet wachten) en iedereen kan zich laten inspireren.

Er zijn ook lezingen en presentaties en die kan je gewoon bekijken – ze zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. De kaartjes kosten tussen de 6 en 8 euro en je kan ze hier kopen, maar…

Je kan dus kaartjes winnen voor VeggieWorld!

Ik mag 5 duo tickets voor VeggieWorld weggeven! Dus voor jou en iemand met wie je graag wil gaan. En wat moet je daarvoor doen? De winactie loopt via Instagram & daar vind je een foto over de winactie. Daar reageer je op & tagt de persoon met wie je graag naar VeggieWorld wil gaan. Donderdag 9 maart maak ik de winnaars bekend!

veggiechallenge viva las vega's smoothiebowl

En verder

Ik zal dus veel posten deze maand over veganistisch eten, in het teken van deze challenge. Ook ben ik natuuuuuurlijk bij VeggieWorld! Ik ga zondag 12 maart en het lijkt me echt super leuk om een aantal van jullie (oké iedereen van Instagram & blogs) daar tegen te komen! Ga jij ook 12 maart? Let me know! Het lijkt me leuk om te meeten :).

Handige links

Liefs!

Ps. De poster van VeggieWorld is van Viva Las Vega’s en voor de info van de VeggieChallenge en VeggieWorld heb ik hun website en Facebookpagina geraadpleegd.

vegan quacamole
Previous Post
Simpele – but delicious – guacamole
Next Post
Mijn tips voor jou als beginnend veganist

4 Comments

 • 1 maart 2017 at 2:22 pm

  Oh, wat een leuke actie! Helaas heb ik geen instagram. Veel plezier zondag 12 maart! 🙂

  Reply
 • 1 maart 2017 at 6:11 pm

  Yayyy, hoe leuk dat je hier ambassadeur voor mag zijn!! Ontzettend goed dat ze deze challenge hebben. Ik eet zelf al vegetarisch en regelmatig plantaardig, maar spoor andere echt aan om hier aan mee te doen 🙂 Mijn zusje zei laatst nog dat ze graag naar deze beurs wil, dus ik ga meteen even een kijkje nemen op je Instagram! Fijne avond nog, liefs, Merel

  Reply
 • 3 maart 2017 at 9:57 pm

  Ah bummer, ik ga op 11 maart dus ik loop je net mis. Ik ben nog nooit op zo’n soort beurs geweest, dus ben heel benieuwd hoe het zal zijn! 🙂

  Reply
 • 5 maart 2017 at 9:41 pm

  Jeeeej voor VeggieWorld! Balen dat je op zondag gaat, ik had je graag offline willen ontmoeten zaterdag, bijvoorbeeld tijdens ‘Meet the Bloggers’. Nog een heel fijn weekend en veel plezier komend weekend! Liefs! x

  Reply

Leave a Reply