15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

VeggieChallenge & VeggieWorld!

6 Comments
veggieworld vegan

De VeggieChallenge is deze maand en zoals ik al duizend keer heb gezegd omdat ik het zo leuk vind, ik ben ambassadeur! Je kan me daarom ook nog eens vinden op de website van Viva Las Vega’s, hoe cool is dat. Deze maand was ook het mega fijne vegan festival VeggieWorld, waar ik met super veel plezier naar toe ben geweest. Ik heb lekkere dingen geproefd, super lieve mensen ontmoet en ohja, ik kon m’n jas uit buiten! Heerlijk.

Zo. Hoef ik dat zelf niet meer te typen.

Met wie ik allemaal vegan food ging proeven

Lieve Claire van clairecodi.nl & @clairecodi ontmoette ik (die mooie dame op de foto hieronder)! Finally, hahaha. Ik wilde haar al even ontmoeten dus het was echt heel tof dat we allebei die zondag bij VeggieWorld waren. En samen probeerden we eigenlijk van alles uit – zeewierbacon, scrubjes van Lekker in een potje, ijs van Ice Date (LEKKER en ik kreeg allemaal hapjes van Claire haha dus ik kon alles proeven), en nog veel meer maar ik weet het gewoon niet meer joh. Ook zag ik lieve Fleur (florainthegarden.nl & @florainthegarden) weer! En Sophie, een vriendin van haar. Net zoals vorig jaar zat ik met Fleur voor het eerst van het jaar op een terras, dit keer met een biertje (ik ben een hele slechte bierdrinker maar fruitbier lust ik wel, hehe). En met Fleur en Sophie gingen ik ook nog lekkers halen bij Dutch Vegan Bakery. Echt, hoe lekker. Ohja en ik at voor the first time ever een seitanbroodje en yum.

Ook kwam ik nog super fijne bedrijfjes tegen, zoals Vegamix, Lumabelle, Nura Nature en Skinfoods. Zo tof, al die producten!

veggieworld clairecodi lekker in een potje

vegamix dutch vegan bakery

Meer foto’s zien?

Mocht je meer willen zien, check dan gewoon m’n Instagram! Ik ben eerlijk gezegd een beetje te lui om nu alles hier te posten & het wordt zo druk als ik alles embed, dusssss check maar gewoon @omdatikdatwil als je dat wil.

Ben jij geweest?
En wat vond je het leukst?

Liefs!

vegan chiapudding high fat vegan breakfast
Previous Post
High fat vegan breakfast: chocolade & kokos chiapudding
Next Post
Een boekje vol portretten: mijn toelatingsopdracht voor de kunstacademie

6 Comments

 • 23 maart 2017 at 9:15 am

  Claire! Wat tof dat je haar hebt ontmoet (maar wel stom dat je haar eerder hebt ontmoet dan ik, haha). Maar het klinkt allemaal zo leuk, helaas kon ik niet komen… Ik ga trouwens ook even al die accounts checken die je hebt getagd, want ik ben wel heeeeeeeel benieuwd naar Lekker in een potje! Malou x

  Reply
  • 23 maart 2017 at 11:32 am

   Ahhh hahaha! Ja het was echt heel leuk om Claire te ontmoeten!! Wat jammer dat je niet kon, maar er komt vast binnenkort weer zo’n event! Het is echt heel leuk namelijk, haha. Liefs!

   Reply
 • 23 maart 2017 at 9:24 am

  Aaahh zie ik ineens mijn dikke kop voorbij komen haha. Je bent zooo lief ik vond VeggieWorld ook super gezellig met jou! Vooral die scrubjes en ijsjes eten en vegan pizza eten. Ik wil snel weer afspreken lijkt me zo leuk!! Je hebt ook echt prachtige foto’s gemaakt.

  Reply
  • 23 maart 2017 at 11:31 am

   Claire je bent een knappie! En omdat dat zo is heb ik het nog even in de tekst erbij gezet ;). Ik vond het zo super leuk om jou te ontmoeten daar en echt heel gezellig dat je me ging rondleiden :). Ik wil ook snel weer afspreken!!! Liefs

   Reply
 • 23 maart 2017 at 1:05 pm

  Wat een gezellig dagje! Leuk om zoveel mensen te zien daar :). En wat tof dat je ambassadeur bent! You go girl! Mooie foto’s <3.

  Reply
 • 24 maart 2017 at 12:44 pm

  Wat was het leuk! Ik heb echt heel erg genoten 🙂 Vooral Claire ontmoeten vond ik ook heel leuk haha. Hopelijk is er snel weer een event waar ik allemaal bloggers tegen kan komen

  Reply

Leave a Reply