15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Lente

0 Comment
fotografie westland groene lifestyle blog

Eigenlijk is deze post gewoon mijn Instagramfeed van de afgelopen tijd. Alleen de zomerse plaatjes dan, met zon en warmte en groen en leuke dingen. 

Deze foto’s laten zo veel fijns zien! Ik mocht de nieuwe Summer High Iced Tea komen uitproberen bij The Tea Lab, een van m’n lievelings koffietentjes – en die was heerlijk! Ook ging ik heel veel wandelen omdat ik veel in het Westland ben nu, heb ik m’n eerste werkdagen als freelancer voor het groene lifestyle magazine Hof van Delfland gehad (waar ik echt nog veel over ga posten want het is zo ontzettend leuk om te doen!), maakte ik vlierbloesemsap die er vooral mooi uitzag maar niet zo lekker smaakte, ging ik veel op pad met m’n analoge camera’s – ik gebruik er nu drie tegelijkertijd – ik at heeeel veel bananenijs, vooral met frambozen en soms stiekem wat stukjes pure chocola er doorheen én eetbare bloemetjes, ik lunchte met m’n lieve schoonzusje Eliza en haar broer / mijn vriend Lucas bij Rabarber omdat ik was uitgenodigd er te komen lunchen (super tof tentje!) en ik was over het algemeen gewoon kei veel buiten. Zo lekker. 

Wat is voor jou het fijnste aan de lente?

Liefs!

fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog fotografie westland groene lifestyle blog

 

 

raw vegan snickers
Previous Post
Ik probeerde heel veel vegan recepten uit!
rabarber utrecht vegan lunch
Next Post
Heerlijk (vegan!) lunchen bij Rabarber in Utrecht

0 Comment

    Leave a Reply