15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De heerlijke Vegamix shop & een kortingscode!

4 Comments

Oeh oeh oeh, ik heb zo’n mega fijn pakketje binnen gekregen laatst! Oké, ik verwachtte het stiekem al, want van Vegamix mocht ik allerlei lekkers uitzoeken uit hun nieuwe Vegamix shop. In deze shop kan je veganistische snacks vinden – van koekjes tot chocola en van groentecrispies tot Deliciously Ella snacks.

Al eerder heb ik met Vegamix een hele fijne samenwerking gehad (over de maandelijkse Vegamix box die een absolute aanrader is) en ik was vanaf toen – of eigenlijk toen ik Vegamix voor het eerst zag op Veggieworld – gelijk helemaal weg er van.

Vegamix

Vegamix zorgt ervoor dat vegans (en fans van vegan food) de meest lekkere en bijzondere snackjes kunnen eten. Op de website vind je namelijk allerlei snacks die doorgaans niet te krijgen zijn in biologische winkels of supermarkten. Als je de Vegamix box bestelt (maandelijks, eenmalig of als cadeau verkrijgbaar), dan zijn de lieve mensen achter Vegamix al druk bezig geweest om allemaal unieke snacks te verzamelen. Want elke maand krijg je weer een nieuwe selectie.

De Vegamix shop

En nu is daar dus ook de shop! Hoewel het super tof is om een box vol verrassingen op de deurmat te krijgen, is het soms ook chill om je eigen box samen te stellen. En dat kan dus in de Vegamix shop. Er is een uitgebreide selectie aan:

 • Raw bars
 • Snoepjes
 • Biscuits
 • Koekjes
 • Nootjes en zaden
 • Energy balls
 • Crackers
 • Granola bites
 • (Groente)chips
 • Snack bars
 • Trail mixes
 • Chocolade
 • Coconut chips
 • Superfood
 • Fruit bites en gedroogd fruit

Wat heb ik allemaal besteld?

Super veel lekkers! Check it out:

Omnomnommmmm! En eigenlijk zat hier nog iets bij – het zakje dat ik als eerste openscheurde omdat er op stond ‘When Cheese Met Onion’ – hoe kan ik dat dicht laten zitten? Die was echt DELISH. Super crunchy en flavorful.

Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk verschillende dingen te bestellen: savoury snacks, maar ook zoete snoepjes, koekjes, chocolade.. allerlei dingen waar ik nieuwsgierig naar was. En ik was naar dit alles nieuwsgierig. Nouja, behalve naar de Loving Earth Salty Chocolate want die had ik ook in de Vegamix box en het was de lekkerste chocolade die ik ooit had geproefd.

Wat bestelde ik in de Vegamix Shop?

 • Salted caramel kokoschips van Inspiral;
 • Kaas-uienchips van Ten Acre;
 • Salted caramel flapjack van Creative Nature;
 • Broccoli crisps van The Giving Tree;
 • Salted caramel chocolade van Loving Earth;
 • Mint chocolade van Conscious;
 • Kokoskoekies van Biobites;
 • Maca, vanille en cacaonibs chocolade van Doisy & Dam;
 • Salted maple popcorn van Nom;
 • Pana Chocolate;
 • Een energy ball van Deliciously Ella;
 • Snapea Rice Sticks van Yushio;
 • Ananas snoepjes in katjesvorm van Candy Kittens;
 • Salt & Pepper crunchy corn van Propercorn.

Yuuuum, ik ben gek op snacks! En ook omdat het allemaal onbekende dingetjes zijn, vind ik het super tof om uit te proberen.

En dan heb ik nog iets super super super tofs…

Korting in de Vegamix Shop!!!!!

Waaaaaaauw, ik heb m’n eigen kortingscode! A dream come true.
Met de code OMDATIKDATWIL krijg je 5% korting op je bestelling tot en met 22 augustus 2017. Hoe tof! Je vult ‘m in als je je bestelling gaat plaatsen. Bestellen dus, al dat lekkers. En om je wat inspiratie te geven…

Mijn 5 favoriete vegan snacks uit de Vegamix Shop

 1. Loving Earth Salted Caramel Chocolate

 2. Ten Acre Crisps ‘When Cheese Met Onion’

 3. Lenny & Larry’s Chocolate Chip Complete Cookie

 4. Propercorn Smooth Peanut & Almond

 5. Candy Kittens Sweet Pineapple

Geniet ervan!

Laat je het me weten als je iets besteld hebt?

Liefs!

 

 

 

 

 

 

fotografie westland groene lifestyle blog
Previous Post
Lente lente
analoge fotografie gent dubbel belicht
Next Post
Analog sunday #23 • Gent – planten, koffie, luv

4 Comments

 • 22 juli 2017 at 8:35 pm
  Irene

  Ik zou gewoon al die chocola bestellen omdat het er zo leuk uit ziet! En die ananaspoesjes. Jezusmina. Ik ga es kijken op de site. Ben dan wel niet vegan, maar iets lekkers gaat er a l t i j d in! 😉 (en je enthousiasme is aanstekelijk en ik ben dus heel beïnvloedbaar als het om eten gaat :p)

  Reply
  • 25 juli 2017 at 12:11 am

   Ahhhh hihihi super leuk dat het zo aanstekelijk werkt, ik snap precies wat je bedoelt haha – op het gebied van eten ben ik misschien ook iets te beïnvloedbaar, hahaha. Super leuk dat je ging kijken! Zat er iets tussen voor je om te bestellen? Liefs en dankjewel voor je super lieve comment!

   Reply
 • 22 juli 2017 at 9:15 pm
  Marieke | Bluebell Forest

  Oooh wat lekker allemaal!! Ik at die chocola laatst in Berlijn en hij is inderdaad fantastisch! Echt heeeuuul erg lekker haha

  Reply
  • 25 juli 2017 at 12:10 am

   Ahhh hihi super fijn dat die chocola zo goed was! Echt wauw, zo lekker. En net proefde ik de Conscious mint chocola en wauw, zo’n After Eight ervaring! Die vond ik altijd geweldig haha, dus hmmm. Super tof trouwens dat je in Berlijn was! Hoe was het?

   Reply

Leave a Reply