15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

De nieuwste vegan maaltijdshake van Queal (+winactie!)

5 Comments
vegan maaltijdshake queal
Al jaren ben ik helemaal niet goed in op tijd opstaan en rustig gaan zitten voor m’n ontbijt. Voorheen dronk ik dan meestal een ontbijtdrank en nu neem ik wat mee naar m’n studie of werk, om het in de trein te eten. Je zal mij onderweg ook bijna nooit tegenkomen zonder (duurzame) koffiebeker in m’n hand ;). Zo’n ontbijtdrank vond ik altijd wel heel chill, maar jammer genoeg zijn deze vrijwel altijd met zuivel – en dat eet ik nu al jaren niet meer. Dus nu zijn het overnight oats of boekweitpapjes die ik maak om mee te nemen, maar ze vragen toch altijd nog wat werk.

En toen kreeg ik een mailtje van Queal! En zij introduceerden mij hun nieuwste product: een vegan maaltijdshake op basis van haver. Queal maakt snelle maaltijden die nutritioneel volledig zijn en dat klinkt natuurlijk geweldig. Precies wat ik goed kan gebruiken.
Maar smaakt het ook lekker & wat vind ik ervan?

 

vegan maaltijdshake queal

Quick meal van Queal – in het kort

Queal staat voor Quick Meal en de producten zijn te krijgen in shakes, repen en een ‘boost’. De maaltijden zijn compleet met eiwitten, koolhydraten, vetten, mineralen en vitaminen. De shakes zijn er in allerlei smaken en bijna allemaal bevatten ze wei proteine. Een aantal van deze smaken is appeltaart, chocolade, macchiato (oeh) en hazelnoot. Dat klinkt goed! Daarnaast zijn er repen, de WundrBars en GO Bars, die ook heel lekker van smaak klinken. En als laatste nog de boost – een supplement om door je shake, koffie of thee te mengen en een meer energieke start van de dag te geven.

 

vegan maaltijdshake queal

Vegan maaltijdshake van Queal

En nu is er dus een nieuw product: een vegan maaltijdshake! Hier is de wei proteine vervangen door rijst en erwten eiwitten en is volledig plantaardig. Super handig dus als je veganistisch eet, lactose-intolerant bent of je zuivelinname wil verminderen.

Ik kreeg het nieuwste product van Queal opgestuurd: de vegan Banana Mania flavour, samen met scoop en shaker. Ik kon eerlijk gezegd niet wachten om het uit te proberen, want het klonk gewoon als een guilt free milkshake, vegan, gezond en super snel. Het product bevat:

 • genoeg eiwitten;
 • geen lactose;
 • voldoende vezels;
 • een yummy banana taste;
 • 26 toegevoegde mineralen en vitaminen;
 • per shake 700 calorieën;
 • per zak drie maaltijden;
 • niks dierlijks!

Ondanks dat ik prima weet wat ik op een dag moet eten om me goed te voelen, ben zelf op nutritioneel vlak niet zo heel sterk. Dus het is super fijn om te merken dat Queal daar zo veel aandacht aan besteed en het heel belangrijk vindt, zodat ik het zelf niet meer hoef uit te zoeken. Voor mij is 700 calorieën per shake trouwens best veel, dus ik halveer m’n portie gewoon – doe ik ook twee keer zo lang met zo’n zak ;).

 

vegan maaltijdshake queal

Let’s try it out!

De vegan shake is heel gemakkelijk te maken: 350ml water in de shaker en daar voeg je dan 5 scoops banana mania aan toe. Shake it like a polaroid picture* en de maaltijd is ready! En de smaak? Echt heeeeeerlijk! Het is grainy door de haver en niet te zoet, het smaakt naar banaan maar niet artificial – het is echt zo’n drankje waar je van wil blijven drinken omdat het zo lekker smaakt. En dat kan ook gewoon, want het is een maaltijd :).

Conclusie?

Yes, I like deze vegan maaltijdshake van Queal :). Gewoon vooral omdat het smaakt als een treat, het super snel is en ik niet hoef na te denken over het binnenkrijgen van alle belangrijke voedingsstoffen. Er zitten 3 maaltijden van 700 calorieën in 1 zak Queal en daar betaal je €7,50 voor. En dat vind ik zelf een super fijn prijsje.

* Polaroid pictures moet je trouwens helemaal niet shaken (joh, OutKast). Nee het is pretty boring, je moet ze op een donker plekje neerleggen en gewoon wachten..

 

vegan maaltijdshake queal

Wil jij twee zakken Vegan Banana Mania flavour winnen?

Da ken! Via deze Instagram post maak jij kans op een van de twee pakketten die ik samen met Queal weggeef. Wat je daarvoor moet doen is 1 iemand onder de Instagram post taggen die ook wel zo’n pakket zou willen winnen. Wil je extra kans maken? Dan kan je de Instagrampagina van Queal even volgen.

Direct deze shake bestellen? Ga hier naar de Vegan Banana Mania flavour van Queal, waar je ook alle voedingswaarden kan vinden. 

Drink jij wel eens een maaltijdshake?

Dit is een gesponsord artikel en geschreven in samenwerking met Queal. 
joeke van der meer vegan illustraties
Previous Post
Vegan servies van Joeke van der Meer + cadeautje bij je bestelling!
medium format zeiss ikon
Next Post
120mm film – Sevilla op medium format

5 Comments

 • 10 maart 2018 at 10:03 am
  elcke

  Oe!! Dit zal wel mega handig zijn op onze fietsvakantie die in Juni gepland staat. Ik ga zeker een gokje wagen 😀
  Leuke winactie mop <3

  Liefs, Elcke

  Reply
  • 24 mei 2018 at 1:15 pm

   Ahw dankje lieverd! <3

   Reply
  • 24 mei 2018 at 1:15 pm

   En echt leuk dat jullie op fietsvakantie gaan!

   Reply
 • 2 april 2018 at 5:44 pm
  chelan

  Oe die klinken lekker!!

  Reply
  • 24 mei 2018 at 1:14 pm

   Hihi, het is echt een super yummy shake!

   Reply

Leave a Reply