15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl/nl 300

Disclaimer

Mijn blog is voor mij dé plek om de fijne dingen in het dagelijks leven te delen. Producten waar ik enthousiast van word, eten dat me gelukkig maakt, dagen die zo fijn waren dat ik ze nooit meer wil vergeten. Omdat ik een persoonlijke blog heb en hier veel plezier uit haal, vind ik het belangrijk dat de berichtjes die ik plaats bij mij passen en mijn mening over producten eerlijk is. Ik zal hier nooit iets schrijven waar ik niet achter sta.

natuur veganist

overnight oats vegan havermout ontbijt

Fijne producten en reviewblogposts

Het komt wel eens voor dat je op mijn blog deze producten of andere reviews tegenkomt, omdat ik ze graag deel. Vaak genoeg zijn dit producten of ervaringen die ik zelf heb bekostigd en waar ik dan zo enthousiast over ben, dat ik het niet kan laten met je te delen. Maar het komt ook voor dat ik producten toegestuurd heb gekregen, om ze uit te testen en hier een stukje over te schrijven. Ik schrijf alleen maar over producten als ik hier ook echt blij van word – mijn blog is mijn plek om mijn enthousiasme te delen, en ik zou absoluut niet goed voelen je iets voor te schotelen waar ik niet achter sta.

Als ik producten heb opgestuurd gekregen om uit te testen, krijg ik niet betaald voor het blogbericht. Omdat ik het fijn vind wel te laten weten dat het een samenwerking betreft, staat altijd wel ergens in het blogbericht dat ik producten toegestuurd heb gekregen.

Als ik wel betaald heb gekregen voor een blogpost, staat onderaan het artikel dat het tot stand is gekomen via een samenwerking, en met welk bedrijf.

analoge fotografie hortus botanicus amsterdam

arboretum rotterdam

Mijn liefde voor fotografie en schrijven

Een van de leukste dingen (naast alle lieve reacties op mijn blogposts!) vind ik het zien dat mijn blogberichten worden gedeeld met anderen. Ik vind het super leuk om te merken dat mijn blogposts soms worden gedeeld, bijvoorbeeld via Facebook of Instagram. Heel tof. Makes me so happy!

Vrijwel alle foto’s op mijn blog zijn door mijzelf gemaakt. Dit vind ik ontzettend leuk om te doen en ik vind het ook belangrijk; op deze manier is mijn blog heel persoonlijk. Zijn foto’s of teksten niet van mijzelf, dan zorg ik ervoor dat er een juiste bronvermelding is. Op mijn eigen teksten en eigen foto’s rust auteursrecht en ik vond dat zelf eerst ook een beetje een eng woord, maar het houdt eigenlijk alleen in dat ik het niet fijn vind als mijn foto’s en teksten overgenomen worden, zonder dat er toestemming voor is gevraagd / zonder juiste bronvermelding. Wat dus gewoon betekent dat je mijn foto’s en teksten mag delen (alleen maar tof als je dat doet!), maar wel met mijn blognaam, bijvoorbeeld omdatikdatwil.nl, en een link naar mijn blog. Zelf zorg ik er ook altijd voor dat ik op een goede manier link naar andere bloggers en websites. Wil je het liefst een heel blogbericht overnemen en op jouw blog zetten? Dan zou ik het wel fijn vinden als je me daarover een berichtje stuurt. Maar nogmaals, ook dát vind ik tof.

crazy cat lady omdatikdatwil

analoge fotografie dubbele belichting amsterdam

Affiliatelinks

Heel soms komt het voor dat er affiliatelinks op mijn blog staan. Dit zijn bepaalde links, verkregen via een partnerprogramma, die naar een webshop linken. Mocht jij via mijn link iets kopen op deze webshop, dan krijg ik een klein percentage van de omzet! Cool, toch? Voor jou is er niets anders dan dat je gewoon een product koopt, maar voor mij kan het betekenen dat ik een extra zakcentje verdien. Voor nu is het zo dat ik alleen nog een partnerprogramma bij Bol.com heb.
Ook hier geldt: ik schrijf alleen maar over deze producten of deze webshop als ik er ook echt achter sta. Ik blog omdat ik het tof vind om te doen en blij word van schrijven, over veganisme, analoge fotografie en inspiratie.

Mocht je toch iets willen vragen, dan kan je mij een e-mail sturen!

Liefs, Sanne.