Categories inspiratie

Dingen waar ik héél blij van word

het thee effect veganisme orangefit

Soms kom ik dingen tegen die ik direct tof vind. Het kan eten zijn, een ervaring of een mooi product. Daar gaat dit berichtje vandaag over, waarin ik vertel waarom ik Het Thee Effect, mijn minor, Fit Green Protein en de nieuwe reclame van de H&M zo tof vind.

Het Thee Effect

Waar ik echt heel erg enthousiast over ben, zijn de heerlijke theetjes van Het Thee Effect. Via een winactie van deze twee Belgische zussen won ik 6 soorten thee en al bij het uitzoeken van de smaken werd ik blij. Want, check die mooie theetjes en infusies! Scarlet Cloud en Sweet Tooth zijn mijn favorieten. Alle smaken die je kan kopen hebben een bepaalde werking en je krijgt ze binnen in de meest mooie verpakkingen. Voor mij is de beleving heel belangrijk en het krijgen van deze theetjes, in de prachtige verpakkingen, de yummy geur en hoe mooi de infusies en theeën zelf zijn; ik vond het echt een cadeautje.

Nieuwsgierig geworden?
hettheeeffect.be & @hettheeeffect.

het thee effect veganisme orangefit

De minor Kunst, creëren en onderzoek

Makes me so happy! Zoals ik in dit bericht al schreef, waar ik meer vertel over de minor, voel ik me hier zo op m’n plek. Goeie gesprekken, lieve mensen, bezig zijn met (het maken van) kunst – te gek. De sfeer is fantastisch en ik zie nu al op tegen het einde. Ik raak zo ontzettend geïnspireerd hierdoor, heel erg fijn. Mocht het iets voor jou zijn, dan kan je je tot 15 december inschrijven voor de minor van vanaf februari 2017.

Nieuwsgierig geworden?
Mijn blogpost & fontys.nl/../../kunst-creeren-en-onderzoek.

Orangefit

Yes, vegan eiwitpoeder! Via de fijne blog van Cilla won ik een enorme zak eiwitpoeder met aardbeiensmaak van Orangefit, op basis van erwten-eiwitten. Ik deed mee omdat ik mijn sportieve vriendje graag wilde laten kennismaken met een góed product, zonder (dierlijke) troep. Ik ben enthousiast – want het is een super goed eiwitpoeder en het smaakt goed – maar ik ben vooral enthousiast want hij is enthousiast! Lucas is verbaasd over de romige shake, die je krijgt met alleen al water en proteïnepoeder. Laat staan met plantaardige melk, hmm. De smaak is super goed en er zitten nog tal van voordelen aan dit Fit Green Protein, zoals dat het non-GMO is en het is glutenvrij. Helemaal verkocht :). (en kijk nou, er staat ‘Sanne’s Fit Green Protein’ hihihi).

Nieuwsgierig geworden?
orangefit.nl & @orangefit.nl

orangefit vegan proteine poeder proteinpowder

Wes Anderson voor H&M

Mijn mond viel open toen ik de reclame zag. Gelijk was te zien dat dit het werk was van de fantastische Wes Anderson. Ik kan niks anders zeggen dan ‘kijk even deze vet mooie clip en het geweldige filmwerk en al die kleding (H&M dus) en geluidjes en muziek en yaaay’.

En wat inspireerde jou de afgelopen tijd?
Liefs!

Nope, geen samenwerkingen! Gewoon super enthousiast.

24 comments

 1. Leuk 😀 En oh de theetjes <3 Scarlet cloud is ook een van mijn favorieten, jammer genoeg is ie op maar als ik nog eens in thee-nood (want ben de laatste tijd een beetje té enthousiast in thee kopen geweest :p ) dan haal ik er nog eens bij 😀
  Ines onlangs geplaatst…GroenMy Profile

 2. Aah, die thee <3. Ik vind het ook altijd leuk als thee er mooi uitziet – grappig eigenlijk, haha! En ik had je blogpost gelezen over je minor. Man, wat klinkt het super super super interessant! Helaas zit ik nu in m'n master en is er geen ruimte voor zoiets, maar wat had het me anders tof geleken. Heerlijk, zo creatief bezig zijn op school :). Lekker van genieten nog <3!
  Anna onlangs geplaatst…Tips | Ontspannen in de decembermaandMy Profile

  1. Anna! <3
   Ah ja nee ik snap je helemaal hoor, haha. Ik heb dat ook! Mooie dingen trekken veel meer aan 🙂 ik vind dat echt belangrijk. Ah wauwie, wat cool dat je m'n minor zo tof vindt klinken! Jammer dat je er geen ruimte voor hebt, maar hoe is je master? Wat doe je voor master? Ja, inderdaad, heerlijk om zo creatief bezig te zijn! Helaas duurt de minor in totaal nog maar zo'n 3 tot 4 weken :'( ik vind het nu al verschrikkelijk jammer.. (ik heb wel bijna 4 weken vakantie en op zich is dat wel heel fijn hahaha). Liefs!
   Sanne – omdatikdatwil onlangs geplaatst…Mijn minor, Kunst, creëren en onderzoek, is zo leuk!My Profile

   1. M’n master is super super super tof ook! Ik doe Journalistiek & Nieuwe Media, aan Universiteit Leiden! Maar het is maar een jaartje, en dat jaar dit al helemaal vol gepland, haha! Ahh, super jammer dat het bijna af is! Veel plezier nog eventjes <3. Waauw, een maand vakantie is ook wel héél lekker!
    Anna onlangs geplaatst…Tips | Ontspannen in de decembermaandMy Profile

      1. Wow, geen weekje rust! Heftig. Goed dat het helemaal gaat lukken 🙂 knap hoor. En inderdaad, het is echt heel goed om bezig te zijn met een studie als je er echt veel plezier in hebt. SPH is wel leuk, maar m’n passie ligt er niet – bij kunst wel! Yay :). Liefs

 3. Wat een leuk artikel! Het is altijd zo fijn om te lezen over de kleine dingen waar mensen gelukkig van worden! Je staat daar helemaal niet zo bij stil, zo’n artikel helpt mij dan echt. Dus dankjewel! Ooh en die theeën btw, die moet ik ook hebben haha

 4. Wat een leuk artikel! Het is altijd zo fijn om te lezen over de kleine dingen waar mensen gelukkig van worden! Je staat daar helemaal niet zo bij stil, zo’n artikel helpt mij dan echt. Dus dankjewel! Ooh en die theeën btw, die moet ik ook hebben h
  Marieke onlangs geplaatst…Travel wishlistMy Profile

  1. Ah ja tof he! Ik zag de reclame gisteren voor het eerst en m’n mond viel open – ik vond het zo zo tof! Zijn hele stijl is echt prachtig. Volgens mij was gisteren de eerste dag dat het op tv kwam, heel cool. Leuk dat je gaat kijken bij Het Thee Effect! Liefs

 5. Aah fijn artikeltje dit! Die thee ziet er zo tof uit. Oh en die reclame heerlijk. Ik ben echt dol op mooie reclames en sinds ik aan m’n nieuwe opleiding ben begonnen is dat alleen maar erger geworden, haha. Vind deze erg tof, thanks for sharing! Liefs!
  Klaske onlangs geplaatst…48 UUR SOCIAL MEDIA-LOOSMy Profile

 6. Dankje voor je lieve woorden, Sanne! Die reclame van H&M is zo mooi en sfeervol. Wat leuk dat je je minor zo fijn vindt, dan weet je pas dat het echt iets voor jou is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge