Categories inspiratie

if you leave

Laatst liet ik al eens de prachtige prachtige plaatjes van If You Leave zien, in het blogberichtje ‘Alleen dit licht, dit licht is echt‘. Deze plaatjes vind ik ook ontzettend prachtig, maar passen niet per se in een bepaald thema. Uiteraard speelt licht altijd een belangrijke rol. Altijd. Het kan zo’n bepaalde sfeer meegegeven in een beeld. Of het nou bewust of onbewust is gedaan.
In dit berichtje zie je gewoon de foto’s die ik toen ook al had verzameld omdat ik ze voor wat voor reden dan ook prachtig vond en met jullie wilde delen, en eigenlijk is dit dus een beetje een verzamelingetje zonder bepaald thema. Gewoon mooi. Er zit een light leak tussen, een vogel, avondlicht, een doorkijkje, weerspiegeling, en een foto met veel krasjes of stofjes.

Als je op de foto klikt, ga je naar een pagina van de fotograaf. Een Instagram, of een

raphaël ott (Custom)

Hannes Herbst (Custom)

Emil Rivera-Cedano (Custom)

goizargi castellanos garay (Custom)

Tim Ronca (Custom)

laurence von thomas (Custom)

lúa ocaña (Custom)

maria louceiro (Custom)

Ik ben al jaren fan van If You Leave, sinds ik een aantal boekjes kocht in Berlijn met de prachtige foto’s erin. Het zijn allemaal analoge foto’s en het is gewoon super fijn om door die boekjes te bladeren.

Zo moooooi.
Liefs!

4 comments

  1. Deze foto’s zijn zo mooi. Vooral die ene met de vogel en die laatste vind ik prachtig. Ik houd zo veel van analoog. Nu heb ik weer meer inspiratie voor mijn tweede rolletje :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge