15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.omdatikdatwil.nl 300

Over mij

Hoi, wat leuk dat je m’n blog omdatikdatwil.nl komt bekijken!

Mijn naam is Sanne en ik ben 25 jaar. Ik ben een studente en zal aankomend studiejaar doorstuderen en de opleiding Fotografie aan de KABK gaan volgen. Ik woon nu 6 jaar in het prachtige Rotterdam, met m’n lieve vriendje & kat.

Ik voel me chill door..

..de zon, koken en bakken en vooral eten van vegan food, de liefde, koffietentjes, mooie parken in de zomer, fruit, analoge fotografie, fijne gesprekken, een nieuwe stad ontdekken, symmetrie en rechte lijnen, een opgeruimde kamer, schone handen, series kijken, de kleuren groen en zwart, interieur en omgeven worden door geliefde mensen, naast m’n mooie lieve man, poezelige kat, analoge camera’s en kunsttijdschriften. Ik doe het liefst niet één, maar twee of drie dingen tegelijkertijd en als een van die dingen met fotografie, bloggen of eten te maken heeft ben ik tevree.

Verzamelplaats omdatikdatwil.nl

De focus van mijn blog ligt op kunst en creativiteit, groen leven en vooral de simpele dingen die ik tof vind.

De content van mijn blog blijft continu veranderen; (analoge) fotografie heeft weer een meer prominente plek dan voorheen en de vegan recepten staan iets minder in de planning. Uiteraard kan je deze nog wel terug blijven vinden!

Contact?

Wil je me een e-mail sturen? Leuk! Dat kan, naar omdatikdatwil [at] outlook com. Je kunt me ook vinden op Instagram.

Veel plezier!
Liefs, Sanne.